Отговори
# 540
# 541
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не всичко се върти около Фемир Peaceне са най великата двойка на Турция Peace не е с най голям рейтинг Peace ЗП Фатмето Времето лети  /за други не се сещам в момента newsm78/ го бият по всички точки на рейтинга Peace Laughing

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 542
  • Варненска клюкарка
Така е, но къде са двата милиона на клипове от  други сериали Wink Това са клипове дето се бълват на килограм, а не самите серии Wink

Eто 14 милиона за Бехлюл и Бихтер  Peace
Скрит текст:

Още едно с 2 милиона и кусур

Милион и кусур за Шехерезада и Онур при не кой знае какъв клип

5 милиона и кусур за Аси и Демир

Още 1 с над 1 милион  Peace

Близо милион и половина - Аси и Демир

Близо 2 милиона- същата двойка

Над 4 милиона - същата двойка..

1 милион - Зейнеп и Керем

Над милион и половина - Езел и Ейшан

Близо милион и половина - Езел и Ейшан

Над 7 милиона - Инджи и Мехмет

[/i]

Което говори че аФК е съизмерим с най-добрите Wink

ЗП е извън всякаква класация, наскоро им публикувах рейтинг от 24%  а откъс от последната серия още преди 2 години в Ютюб беше гледан 16 милиона пъти! Не случайно всеки новоизлизащ сериал го рекламират като новия ЗП, но никога няма да има втори такъв!

И Аси , Езел, ЗП и 1001 нощ са снимани доста преди АФК а Перла преди цели 8 години и в този смисъл през годините са добавили още фенове, така че има мегдан и АФК да ги стигне, има и няколко арабски клипа, които са с над 3 млн посещаемост, но на арабски не знам как да ги търся .....

# 543
Ние не отричаме, че са харесвана двойка, но не са НАЙ НАЙ  Peace
Плюс това някакви рейтинги и гледания не са определящи колко е велик сериала.
"Езел" е класи над АФК и по сценарий, и по режисура, и по послание и какво ли още не  Peace

# 544
Ние не отричаме, че са харесвана двойка, но не са НАЙ НАЙ  Peace
Peace

# 545
90 % от пишещите тук си обожават АФК, което е разбираемо. И са си го гледали докато се е излъчвал и знаят какви рейтинги е имало, какъв е смисъла тези рейтинги да се вадят след 2 години? Факт е, че сериала дори не свърши като хората, пък ако ще рейтинга да е бил 20 %  Peace

# 546
Начи в задачката се питаше...кой друг турски сериал има такава гледаемост на клипове ? (перифразирах) Naughty
Е, има доста. Peace
В този ред на мисли, до колкото си спомням ЗП - 2008-2010 е преди АФК - 2011-2012, Езел 2009-2011
Та няма голяма разлика във времето...някой се застъпват.
РенУ каза най-голямата истина...сори ама Фемир не са вся и всьо...има досто по-качествени и рейтингови продукции. Peace

# 547
Те и черешките правеха рейтинг 10-11 , ама са пълна помия от към сценарий и актьорска игра  Tired

# 548
Не мога да Ви разбера какво толкова се хванахте за тези рейтинги ooooh! и клипове!? Shocked
11 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема. Mr. Green
На мен например от изброените Езел и  ЗП никак не са ми по вкуса, други пък донякъде, трети пък много ги харесвам и те така.....харесването и не харесването са субективни понятия.

# 549
И аз много харесвам Деймън и Елена, ама няма да ги изкарам най-великата двойка на всички времена в американските сериали, защото със сигурност има и много по-обичани и гледани  Peace
За мен може да са си, но фактите са други  Peace

# 550
Наде, бяхме попитани, кои други двойки са изкарвали толкова гледания и показахме  Peace
Аз съм твърдо на мнение, че рейтинга и гледанията не са определящи  Peace
Ето например КСШ си има много достойнства, но не се гледа. За сметка на това се гледат други глупости с безсмислени сценарии  Tired

# 551
Те и черешките правеха рейтинг 10-11 , ама са пълна помия от към сценарий и актьорска игра  Tired
Аз за туй се отказах от него Laughing

# 552
Не мога да Ви разбера #Crazy какво толкова се хванахте за тези рейтинги ooooh! и клипове!? Shocked
На мен например от изброените Езел и  ЗП никак не са ми по вкуса, други пък донякъде, трети пък много ги харесвам и те така.....харесването и не харесването са субективни понятия.
Хванахме се на това, че едва ли не...няма други такива клипове с 2.000000 гледаемост. Веднага трябваше да се докаже обратното защото едва ли не се изкара като факт.
Плюс това смятам, че имам право да отговоря на пост, яле пък по темата. Това от една страна доказва, че чета, от друга имам позиция по въпроса. За останалото си права...и аз изобщо не харесвам Аси и Демир, ама не мога да отрека тяхната гледаемост. Та значи всичко е субективно и не трябва да публикуваме статистика в декларативна форма, защото това поражда желание да изкараш друга статистика. Peace

БелА Heart Eyes Hug нищо лично. Peace

# 553
Мисля, че за едно нещо всички сме на едно мнение и то е , че АФК е много по-добър сериал от ПО. Та в този ред на мисли постоянното повтаряне, че няма да докарат такъв рейтинг и че не са толкова харесвани е излишно! Ние всички го знаем  Peace

# 554
Мисля, че за едно нещо всички сме на едно мнение и то е , че АФК е много по-добър сериал от ПО. Та в този ред на мисли постоянното повтаряне, че няма да докарат такъв рейтинг и че не са толкова харесвани е излишно! Ние всички го знаем  Peace
+1000000000000000000000000000000000000000000 Peace

Общи условия

Активация на акаунт