Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 199
  • 2 076
  •   2
Отговори
# 765
  • Ст.Загора
Ясно е че се задава нова вълна на мултикукърите , този път на Горение . Точно преди година хит бяха на Филипс . Ще си взема и Горение , а пък ще видим следващия октомври какво ново се предлага на пазара

# 766
Ясно е че се задава нова вълна на мултикукърите , този път на Горение . Точно преди година хит бяха на Филипс . Ще си взема и Горение , а пък ще видим следващия октомври какво ново се предлага на пазара
АААА не аз вече нямам място на плота, Филипс, Крок пот, ел.ренде, сокоизтисквачка и тостер Shocked Shocked, за Горение няма място hahaha hahaha hahaha

# 767
  • Ст.Загора
Абе като ти влезе мухата в главата , винаги ще се намери място   Grinning Grinning Grinning

# 768
Абе като ти влезе мухата в главата , винаги ще се намери място   Grinning Grinning Grinning
Верно е но скоро ще ме изгонеат ..
барабар с всичките ми тенджери... hahaha hahaha

# 769
 Laughing Laughing Laughing
На мен всичко ми е по шкафовете, иначе ще стане страшно, на терасата на плота са филипса, слоуъкъра и хлебопекарната, вкъщи само кафе машината и каната , всичко останало се вади по нужда  Mr. Green  ММ ще припадне ако види как съм се заринала с резачки и рендета Mr. Green .
В тази връзка, се ослушвам за нов мулти, но не искам да е с тефлонова тенждерка,на Бг пазара има ли нещо такова.

# 770
Laughing Laughing Laughing
На мен всичко ми е по шкафовете, иначе ще стане страшно, на терасата на плота са филипса, слоуъкъра и хлебопекарната, вкъщи само кафе машината и каната , всичко останало се вади по нужда  Mr. Green  ММ ще припадне ако види как съм се заринала с резачки и рендета Mr. Green .
В тази връзка, се ослушвам за нов мулти, но не искам да е с тефлонова тенждерка,на Бг пазара има ли нещо такова.
Черният модел на филипс е с керамична.... Simple Smile

# 771
От дотук прочетеното да вярвам ли че мултикукър Горене е по добър от Филипса.Мен ми трябва мултикукър който да ми спестява време за готвене(ястията да стават бързо и вкусни), но в същото време да е мощен и да има възможност за запържване(защото пък стария модел на делимано няма).
Какво предлагате да избера? Искам да може да запържва и да запича(за пържоли) примерно.
Може ли да ми кажете групата за мултикукъри в фейсбук.

# 772
Аз също съм се навила за мултикукър. И аз като geni_21  искам да прекарвам по-малко време в кухнята и ако е възможно да готви сам  Laughing Попрочетох страниците по-назад и като цяло май препоръчвате филипс, горение и редмънд(за който май се продават в чужбина) .  В тях може ли да се пече хляб?Май искам с повече функции , ама на по-ниска цена.  Mr. Green И с отложен старт/авт.изключване-  като го пусна да мога да отида на работа и пр.
По-модерните може ли да заменят слоукукърите(да имат такава опция)? В смисъл да си готвят по 7-8 часа.
П.П. А бе искам и двете, пък нямам място( пък и пари) и за двете Money Rolling Eyes)

# 773
  • Балчик
Май не си чела темата. Всички имат слоу. Може да пече хляб, но не и да го меси.

# 774
Май не си чела темата. Всички имат слоу. Може да пече хляб, но не и да го меси.
Признавам си без бой - отгоре, отгоре последните страници. Ще гледам да намеря време да изчета цялата.
Значи не е необходимо да купувам и слоукукър. Ще разгледам моделите, които препоръчвате/сте си купили.

# 775
  • Ст.Загора
geni_21 , имам Филипс от една година , честно да ти кажа време не ми спестява . Докато с Горение или всички херметици , всичко ставало в пъти по бързо . Групата във фейсбук  е Сготвено в Мултикукър

# 776
Горенето е като стария модел на Делимано...тенджера под налягане.....не знам става ли запечено, примерно пържоли, спагети Rolling Eyes, кексове......Миме ако ти трябва нещо бързо да ти сготви боб и супи си вземи просто тенджера под налягане Peace
Който има Горене да каже какво може да се приготвя вътре.....????

# 777
  • Щастлива мама на 3 слънца
Всичко готвя.
Ако трябва да е запечено прехвърлям във фурната.

# 778
Всичко готвя.
Ако трябва да е запечено прехвърлям във фурната.

Заедно със съда на кукъра ли прехвърляш, мен ей това не ми се занимава да готвя в две съдини.... Wink
Иначе там всичко ще е като варено...

# 779
За феновете на REDMOND...в технополис се предлагат няколко модела вече...Незнам дали някой е споменавал,но аз да кажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт