Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

  • 338 984
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 620
  • UK
  • Мнения: 3 322
Момичета какви са ви мненията за този модел
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FQW4A2/ref=s9_simh_hd_bw … f_rd_i=3538345031

Готвенето в това чудо пести ли ви усилия и време?
Месото става ли запечено или е по-скоро задушено?
А, мерише ли много , напримерно ако правиш риба на пара?

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 18:11 от GreenP

# 1 621
  • София
  • Мнения: 643
Izoma, моят не е 50в1, стария модел е. Можеш ли да ми кажеш твоят, когато готви на пара, колко време му трябва да загрее?
На стария модел когато правих картофи  и моркови на пара/ станаха много вкусни/ пэрво уреда загрява 30мин и тогава започва до отброява още 30 мин за програма 'пара'. Малко е досадно да чакам 1 час за толкова просто ядене, а дори не смятам времето за белене, миене и нарязване на зеленчуците.

# 1 622
  • Варна
  • Мнения: 11 352
В моя Редмънд зеленчуците на пара стават за 20-30 мин., но моят уред е с функция под налягане.

На мен ми спестява много време! Всеки ден в него готвя, често по 2 неща на ден, много съм доволна!

# 1 623
  • Мнения: 164
Какъв е твоя модел под налягане Редмонд?Моята Olla не я давам за нищо на света и аз готвя по две неща понякога  Laughing

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 19:04 от keisi-f

# 1 624
  • Варна
  • Мнения: 11 352
Redmond RMC-PM4507

# 1 625
  • София
  • Мнения: 643
Е, и моят има функция под налягане, как да направя така зеленчуци, бихте ли казали!?

# 1 626
  • Пловдив
  • Мнения: 1 158
някой да е поръчвал скоро ОЛЛА от някъде - питам за подарък
Иначе аз си поръчвах през посредник , но тя нещо вдигна ръце и вече не работи с този сайт  Confused

# 1 627
  • Мнения: 360
MAMA GALQ, Десислава Атанасова предлага тук: https://www.facebook.com/groups/522574357918690/.

# 1 628
  • Мнения: 33 519
Какъв е твоя модел под налягане Редмонд?Моята Olla не я давам за нищо на света и аз готвя по две неща понякога  Laughing
Кейси, олата с каква купа е като материал!

# 1 629
  • Мнения: 164
АЗ имам две купи една керамична и една с каменно покритие. Бяла Olla си взех вътре с  бяла керамична купа си върви,а другата отделно

# 1 630
  • Мнения: 33 519
АЗ имам две купи една керамична и една с каменно покритие. Бяла Olla си взех вътре с  бяла керамична купа си върви,а другата отделно
Чудих се бая, ама май на Олата ще се спра Simple Smile

# 1 631
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 108
АЗ имам две купи една керамична и една с каменно покритие. Бяла Olla си взех вътре с  бяла керамична купа си върви,а другата отделно
Чудих се бая, ама май на Олата ще се спра Simple Smile
На коя вълна искаш да се спреш? Joy

# 1 632
  • Мнения: 33 519
АЗ имам две купи една керамична и една с каменно покритие. Бяла Olla си взех вътре с  бяла керамична купа си върви,а другата отделно
Чудих се бая, ама май на Олата ще се спра Simple Smile
На коя вълна искаш да се спреш? Joy
На вълна под налягане... hahaha

# 1 633
  • София
  • Мнения: 2 298
Моят Филипс не е под налягане, но зеленчуците стават бързо, за 20-тина минути, в началото водата също загрява бързо до кипване.
Не толкова за спестяване на време, защото ние харесваме вкуса на бавно готвената храна, но много ме улеснява използването на кукър, защото нямам ангажимента да стоя до него като до котлона и фурната. През това време правя нещо друго и не се притеснявам, че ще се отплесна и нещо ще загори. А и с функциите за поетапно готвене с различни температури, които се сменят автоматично, отложения старт и поддържането на храната топла,  детето на обяд се храни с току-що сготвена топла храна, независимо, че мене от ранни зори ме няма у дома Simple Smile Удобен ми е и за приготвяне на домашни продукти за които се изисква контролирана температура - кисело мляко, крема сирене, шунка, варени колбаси, втасване и печене на питки ...В него също си обрабработвам топлинно продуктите за домашен пастет и после стерилизирам бурканчетата. Така процедирам и със заготовки в бурканчета с различни меса за супа, тъй като няма как постоянно да държа пресни поне 3-4 вида меса за супи и ризото, което готвя често.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 22:38 от nati_nat

# 1 634
  • Мнения: 33 519
Нати и аз затова си харесеам Филипса, освен това го мъкна по почивки, в които имаме кухня, за варене на яйчица, пържене, спагети...ето сега ще го помъкна на Халкидики Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт