Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 338 984
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 620
  • UK
Момичета какви са ви мненията за този модел
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FQW4A2/ref=s9_simh_hd_bw … f_rd_i=3538345031

Готвенето в това чудо пести ли ви усилия и време?
Месото става ли запечено или е по-скоро задушено?
А, мерише ли много , напримерно ако правиш риба на пара?

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 18:11 от GreenP

# 1 621
  • София
Izoma, моят не е 50в1, стария модел е. Можеш ли да ми кажеш твоят, когато готви на пара, колко време му трябва да загрее?
На стария модел когато правих картофи  и моркови на пара/ станаха много вкусни/ пэрво уреда загрява 30мин и тогава започва до отброява още 30 мин за програма 'пара'. Малко е досадно да чакам 1 час за толкова просто ядене, а дори не смятам времето за белене, миене и нарязване на зеленчуците.

# 1 622
  • Варна
В моя Редмънд зеленчуците на пара стават за 20-30 мин., но моят уред е с функция под налягане.

На мен ми спестява много време! Всеки ден в него готвя, често по 2 неща на ден, много съм доволна!

# 1 623
Какъв е твоя модел под налягане Редмонд?Моята Olla не я давам за нищо на света и аз готвя по две неща понякога  Laughing

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 19:04 от keisi-f

# 1 624
  • Варна
Redmond RMC-PM4507

# 1 625
  • София
Е, и моят има функция под налягане, как да направя така зеленчуци, бихте ли казали!?

# 1 626
  • Пловдив
някой да е поръчвал скоро ОЛЛА от някъде - питам за подарък
Иначе аз си поръчвах през посредник , но тя нещо вдигна ръце и вече не работи с този сайт  Confused

# 1 627
MAMA GALQ, Десислава Атанасова предлага тук: https://www.facebook.com/groups/522574357918690/.

# 1 628
Какъв е твоя модел под налягане Редмонд?Моята Olla не я давам за нищо на света и аз готвя по две неща понякога  Laughing
Кейси, олата с каква купа е като материал!

# 1 629
АЗ имам две купи една керамична и една с каменно покритие. Бяла Olla си взех вътре с  бяла керамична купа си върви,а другата отделно

# 1 630
АЗ имам две купи една керамична и една с каменно покритие. Бяла Olla си взех вътре с  бяла керамична купа си върви,а другата отделно
Чудих се бая, ама май на Олата ще се спра Simple Smile

# 1 631
  • Мадрид / София
На коя вълна искаш да се спреш? Joy

# 1 632
На коя вълна искаш да се спреш? Joy
На вълна под налягане... hahaha

# 1 633
  • София
Моят Филипс не е под налягане, но зеленчуците стават бързо, за 20-тина минути, в началото водата също загрява бързо до кипване.
Не толкова за спестяване на време, защото ние харесваме вкуса на бавно готвената храна, но много ме улеснява използването на кукър, защото нямам ангажимента да стоя до него като до котлона и фурната. През това време правя нещо друго и не се притеснявам, че ще се отплесна и нещо ще загори. А и с функциите за поетапно готвене с различни температури, които се сменят автоматично, отложения старт и поддържането на храната топла,  детето на обяд се храни с току-що сготвена топла храна, независимо, че мене от ранни зори ме няма у дома Simple Smile Удобен ми е и за приготвяне на домашни продукти за които се изисква контролирана температура - кисело мляко, крема сирене, шунка, варени колбаси, втасване и печене на питки ...В него също си обрабработвам топлинно продуктите за домашен пастет и после стерилизирам бурканчетата. Така процедирам и със заготовки в бурканчета с различни меса за супа, тъй като няма как постоянно да държа пресни поне 3-4 вида меса за супи и ризото, което готвя често.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 22:38 от nati_nat

# 1 634
Нати и аз затова си харесеам Филипса, освен това го мъкна по почивки, в които имаме кухня, за варене на яйчица, пържене, спагети...ето сега ще го помъкна на Халкидики Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт