VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 941
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 930
Знае ли се вече кои ще влизат в Ол старс?

# 931
Знае ли се вече кои ще влизат в Ол старс?
Слухове са, но понеже го харесвам се надявам да е вярно:
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1852696525

# 932
  • Mtl/Sf
Най-вероятно сте го коментирали, но мене ме мъчи идеята на Кали да спаси Жени и Тачо. И то хубаво, спасила ги, приятели са някакви, ама аргументите, с които ги защити бяха.... Семейството като всички семейства... И отново се спомена, че е майка на три деца. Каква е връзката?? Аз ли неадекватно изслушах глупостите на Кали или тя неадекватно си изсмука някакви доводи, за да им бодне щитчето?

Кали им се е постлала като чердже в краката.Явно очаква след излизане от къщата някакви облаги от това мазнене.Напомни ми за Екимова,която се умилкваше на Евгени.А как беше лафът за катарзисите?

След днешната случка с Кучкова, започвам да мисля,че Людмила е влязла с мисия да провокира безпощадно.Само една дума им хвърля и те палят фитила.Кучкова горката, нали не е много умна, подкача гордо и вика "Тая вещица какво си мисли,че няма да й отговарям!",без да си дава сметка,че Людмила това и чака-да се развикаш,да истерясаш и сам да се направиш на маймуна.

А Месечков може ли така "амебно" да се държи ooooh!Номинирал Тачо пък после ходи виновно да се обяснява.Да си стои зад думите, защото много ясно се аргументира.

# 933
По всяка вероятност на Кали са и казали кой да избере и тя това е успяла да измисли.
А на Людмила също й казват какво да говори в настоящата си мисия, че на моменти дори чете от листовете. Laughing
Воче постъпи много добре, не е длъжна да си обсъжда живота с тия двамата. Въргала е изложи много силно в това предаване, простак и злобар. Тя  имаше право да иска извание за това ,че те казаха, че  историята е измислена.
Това с ризите беше супер грозно. Тия се изложиха максимално и е време СЕМ да вземе мерки.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 06:14 от Zara73

# 934
Не приемам тезата на Воче, че трябва да получи извинение за коментарите по историята с дъщеря и и бившия и съпруг. Всеки има право да коментира дадена ситуация от своя си ъгъл и да търси истината за себе си, не живеем във времена, в които ни се казва какво, кога и къде можем да говорим и какво да не говорим.Това е нещо, което тя сама е разказала в къщата , дори и само пред двама според нейните думи. Това е нещо, което се коментира и навън, може- би, излизайки ще трябва да обикаля от човек на човек и да иска извинение. Влизайки в къщата е знаела, че влиза в игра, в която няма клауза в договора: не ме обсъждай, / освен ако не си е издействала такава, но това щеше да ни бъде съобщено/, игра, в която си на показ и освен позитиви , ще има и негативи. Тази жена просто не може да приема друга гледна точка освен собствената си, крайно ограничено мислене. И това с децата вече става досадно, само тя е имала трудности в живота, само тя има деца. И то деца, които вече са самостоятелни и също разказват пред медии историята. Донякъде харесвах визията и, но сега вече и това избледня и на преден план като я видя изпъква само готовността и да избухне за всичко и срещу всеки само ако този всеки има мнение по даден въпрос и това мнение не е угодно на нея. Удари дъното.

# 935
Тя Воче ако излезе и влезе тука да чете и от нас ще иска извинение  Joy

# 936
С това насилие над дъщеря и Воче прекалява. Гледах интервю с дъщеря и за историята и тя си каза че не е имало насилие. Дъщеря и е била на 17 и втория и баща като я карал за някакъв рожден ден и признал че я харесва. Може да е много гадно за Воче че мъжът и си пада по дъщеря и но тя не е била никак малка и можеше и тя примерно да си падне по доведения си баща. Гледали сте филма Лолита нали. Явно се случват такива неща в живота колкото и неприятно да е за майката в случая Воче. По важното е че не е имало насилие дори дъщерята каза че човекът се бил извинил. И като знаем Воче как пали си представете колко се преекспонира всичко.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 08:49 от Niss

# 937
  • Ямбол
Е извинявам се, но след интервюто на Йорданка в изповедалнята аз не знам кой може да не е за нея:)
...
Аз. Аз съм такъв човек, че веднъж разочарова ли ме някой, на когото съм вярвала, после няма начин да спечели доверието ми отново.
Явно е усетила реакцията каква е и колко кифладжийски се изложи и сега гледа да замаже положението. За мен тя си остава такава, каквато я видях при самономинацията ѝ - готова е да си служи дори със смъртта на майка си, за да се направи на най-добрата, за да спечели.

# 938
  • Варна
Тя Воче ако излезе и влезе тука да чете и от нас ще иска извинение  Joy
И ""Caps lock""-а ще излезе на мода ..... Joy

# 939
  • Пловдив
Е извинявам се, но след интервюто на Йорданка в изповедалнята аз не знам кой може да не е за нея:)
...
Аз. Аз съм такъв човек, че веднъж разочарова ли ме някой, на когото съм вярвала, после няма начин да спечели доверието ми отново.
Явно е усетила реакцията каква е и колко кифладжийски се изложи и сега гледа да замаже положението. За мен тя си остава такава, каквато я видях при самономинацията ѝ - готова е да си служи дори със смъртта на майка си, за да се направи на най-добрата, за да спечели.

И аз. След всичките й уточнения и желание уж да си оттегли самономинацията, когато я попитаха нещо в смисъл как би реагирала ако друг спечели, тя пак не каза - ще се радвам. Каза - ами ако хората така са решили. Демек тя и сега смята себе си за най-достойна. Истински важния човек е щедър и няма нужда да си доказва на себе си колко е важен. Аз съвсем се разочаровах....

# 940
# 941
Венета не се ли страхува, че ще изяде някой пердах в къщата или ще бъде хрисима и добра  Mr. Green
Най-вероятно няма да влиза физически в къщата. Нали Иво Аръков имаше мисия миналата седмица, която ако е успешна, беше точно да и се гледа предаването следващата седмица. Така че предполагам, че ще влезе в къщата, но от ТВ екрана  Wink. Или пък ще си прави предаването от другата къща  newsm78

# 942
Това е интервюто с дъщерята http://play.novatv.bg/programi/na-svetlo-s-lyuba-kulezich/460177?autostart=true .

Относно съвместните концерти на Воче с Иглесиас http://prnew.info/tag/kameliq-krysteva-voche/
Цитат
Вярно ли е, че си приятелка със сина на Муамар Кадафи?

Така е. Пяла съм на много napmuma на Мутасан u така се запознахме. За него съм чувала противоречиви коментари, но аз съм с прекрасни впечатления. Много щедър и елегантен млад човек. Италианките се надпреварваха да го впечатляват. Той се допитваше до мен за момичета: "Тази ли е по-хубава или другата?". Способен е на страхотни жестове като това заради приятелката си да покани гости на огромна яхта, а в небето 2-3 хеликоптера да летят с надпис: "Обичам те, Изабела". Бях u на 30-я му рожден ден в Маракеш – тридневно парти, за което частен самолет докара от Италия 850 манекенки, една от друга по-хубави. Първата вечер имаше неформална вечеря, за да се опознаят гостите. Втората бяха докарани 500 камили като символ на благоденствие и богатство. Имаше много танци, модерна музика, цветя, лукс. Третата вечер беше моята гордост. Тогава пях не само аз, а и Енрике Иглесиас. Той се оказа много по-чаровен, отколкото изглежда на екрана. Невероятно елегантен и възпитан, може би световната кариера помага за това.

# 943
  • Ямбол
Венета не се ли страхува, че ще изяде някой пердах в къщата или ще бъде хрисима и добра  Mr. Green
Най-вероятно няма да влиза физически в къщата. Нали Иво Аръков имаше мисия миналата седмица, която ако е успешна, беше точно да и се гледа предаването следващата седмица. Така че предполагам, че ще влезе в къщата, но от ТВ екрана  Wink. Или пък ще си прави предаването от другата къща  newsm78
Аз пък си помислих, че ще е участник от Ол старс и ще е тази, която ще посрещне останалите. Имаше такива, които преди последната седмица влизат и посрещат участниците на Ол старс.

# 944
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз пък мисля, че Венета, ще си води предаването "Голямата уста" от къщата и после ще си излезе

Общи условия

Активация на акаунт