ПЛЕВЕН - 156

• 121 806
  • 805
  •   1
Отговори
# 255
Работи и в "Св. Панталеймон", ползва се с голям авторитет в своята област.

# 256
  • у нас
От Панталеймон напусна края на миналата година Peace Сега е само в Авис

# 257
Момичета, много ви благодаря.   bouquet  В края на февруари бях на ехограф на млечни жлези при също много добра мамоложка в София. Показах и го това нещо ,тогава не беше възпалено и тя каза ,че е подкожно и е за хирург. В Плевен обаче доколкото знам няма хирург дерматолог и много съм объркана. Може би наистина ще отида при този д-р Румен Стоянов първо, пък той дано да ме насочи към правилния хирург. Иначе като човек отзивчив ли е?

# 258
  • у нас
Определено.  Peace

# 259
Здравейте! Христос Воскресе!
Не съм плевенчанка.. Simple Smile
Моля за мнение за АГ клиника "Св. Марина" и д-р Йорданова относно прекъсване на бременност с вакум!
Евентуално друг доктор в тази АГ клиника?

Както казах не съм от града ви и не ми се е налагало да ползвам АГ услуги в Плевен. Благодаря!

# 260
dadadadd, конкретно за тази лекарка нямам наблюдения.
Стандартното абразио е 295лв., с вакуум предполагам цената ще е същата ако го практикуват.
Клиниката си е ок, приемат те, извършват процедурата и до 2часа те пускат да си ходиш.

# 261
dadadadd, конкретно за тази лекарка нямам наблюдения.
Стандартното абразио е 295лв., с вакуум предполагам цената ще е същата ако го практикуват.
Клиниката си е ок, приемат те, извършват процедурата и до 2часа те пускат да си ходиш.

Казаха ми 195 лв - с вакум, в цената влизат и изследванията и 35 лв. за ехограф. А попитах за тази докторка, защото се случи да разговарям с нея....

# 262
 dadadadd, да, грешката е моя 195лв са.
Изследвания ако имаш късмет ще ти направят, ако не само ехограф.

# 263
Ааа, страхотно преживяване беше на концерта на Руслан Мъйнов! Не се колебайте Grinning

Спраяхме се на др.Красимир Грънчовски, дано да сме направили правилния избор. ММ каза, че му вдъхва голямо доверие ,а това е важно.

Biserka_a, моля те да споделиш доволни ли сте  от д-р Красимир Грънчовски. Спешно ми трябва хирург за интервенция. Благодаря!

# 264
Момичета ,аз пак съм в дилема. Днес бях при личната си лекарка и тя каза да не губя време с никакви мамолози ами да отивам на хирург, за да не се задълбочат нещата и ми даде талон. И пак съм в изходна позиция с търсенето на общ хирург и болница. Всъщност интервенцията не е кой знае колко сложна ,важно е да се работи чисто и стерилно. Каза ми ,че е флегмон.

# 265
Далина,при нас се оказа,че не е необходима операция. Бяхме се спрели на д-р Грънчовски, защото освен добрите отзиви , личните ни впечетления бяха за сериозен професионалист, обяснява в детайли, дава варианти , но не натрапва мнение. Преглежда в поликлиниката на Авис Медика, а оперира в болницата на Авис Медика. Час моеш да си запишеш на рецепцията по телефона.

# 266
dalina_50, а д-р Киров в Окръжна болница? Той  дерматолог, хирург мисля че е, защото прави операции и работи в Онкото. Но доколкото знам само там работи.

# 267
  • В облаците
Здравейте! Някой скоро подавал ли е документи за издаване на паспорт на дете - какво е необходимо? Казаха ми, че трябва да се извади удостоверение за постоянен адрес, но не разбрах дали на детето или на родителя?

# 268
Здравейте! Някой скоро подавал ли е документи за издаване на паспорт на дете - какво е необходимо? Казаха ми, че трябва да се извади удостоверение за постоянен адрес, но не разбрах дали на детето или на родителя?
http://dbds.mvr.bg/Administrativno_obslujvane/pasport.htm

# 269

Общи условия

Активация на акаунт