ПЛЕВЕН - 156

• 121 799
  • 805
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!Извинявам се,че така нахлувам в темата Ви,но се нуждая от помощ.Не познавам Плевен,а ми се налага да посетя АГ-болницата "Света Марина",на ул.Гео Милев 14.Ще пътувам с автобус.
Какво е разстоянието от автогарата до болницата? Може ли да се стигне пеша?
Какъв автобус(каква линия) мога да хвана,за да стигна до болницата?
Препоръчайте ми приличен хотел/квартира ,ако не мога да приключа с всичко за един ден.

# 496
Здравейте!Извинявам се,че така нахлувам в темата Ви,но се нуждая от помощ.Не познавам Плевен,а ми се налага да посетя АГ-болницата "Света Марина",на ул.Гео Милев 14.Ще пътувам с автобус.
Препоръчайте ми приличен хотел/квартира ,ако не мога да приключа с всичко за един ден.
Не е близо до автогарата. Можеш да хванеш тролейбус с номер 3 или 7, но и те не спират точно пред автогарата, на по-горното кръстовище, а и като слезеш от тях, пак се върви пеш през целия площад. Най-добре си хвани такси. Но гледай да не е от "копърките" дето висят пред гарата и автогарата. Относно хотел, попитай в болницата за сградата на ДНА, тя е на площада, на 50 м от болницата, там има приличен хотел.

# 497
  • Плевен
Трудно ще намериш адреса щом не си от Плевен. Вземи си такси. Няма да ти е повече от 4-5 лв.ДНА е най-близо, но как е нямам представа.

# 498
И аз съм на мнение да си хванеш такси. Гледай обявените цени - 0,65 лв. на км. е цената на нормалните фирми.
За ДНА съм чувала добри отзиви и е близо до клиниката.

# 499
Какво ви е мнението за Д-р Лиловски  ? Невролог

# 500
Мочичета, да знаете в Плевен някъде да се продава чадър с Виолета? Издирвам, но никъде не намирам. ..

# 501
  • Плевен
В Наркооп и на Дом на книгата провери ли?

# 502
Ще проверя! Благодаря за насоката!  bouquet

# 503
Търся детски кардиолог. При д-р Михайлов не можахме да се вредим, дори със записан час. Не се спазват часове, пълно с цигани препречили вратата. Ужас! С бебе на 6 месеца и чакане с часове си тръгнахме без преглед. Попитах в кардиологичният център на Дом на книгата - не преглеждали деца. Само д-р Михайлов бил за цял Плевен, или да се преглеждаме в София.  Shocked Е, голяма простотия! Давайте идеи, моите се изчерпаха.

# 504
  • гр.Плевен
Здравейте момичета и момче! Не пиша в темата, но периодично чета. Търся школа по пиано или в краен случай учител за частни уроци по пиано. Предпочитам да е някъде в централната градска част. Сторгозия не ми е опция, няма да мога да придвижвам госпожиците до там.

# 505

Благодаря на всички за отговорите!

# 506
Здравейте момичета и момче! Не пиша в темата, но периодично чета. Търся школа по пиано или в краен случай учител за частни уроци по пиано. Предпочитам да е някъде в централната градска част. Сторгозия не ми е опция, няма да мога да придвижвам госпожиците до там.

Бих ти дала имена на учители по пиано от Музикалното училище, ако се интересуваш.

# 507
Здравейте,
преди няколко месеца бях на преглед при д-р Гинчева в Света Марина. Тя ми каза, че за евентуалния ми следващ преглед, вече ще са преместени в новата им болница. Сега отварях сайта им да погледна графика на докторите и с изненада установявам, че нейното име не фигурира. Rolling Eyes
Някой запознат ли е дали е възможно да не работи вече там? Защо евентуално така е станало? Ако продължава да работи, то къде? И прегледите отново ли са платени?
Благодаря предварително.  bouquet

# 508
  • гр.Плевен

Бих ти дала имена на учители по пиано от Музикалното училище, ако се интересуваш.
[/quote]

Благодаря Biserka_a, напиши ми ги на лични, да не спамим повече темата.

# 509
Здравейте!
Обвъщам се към вас за помощ по няколко въпроса. Мамите на дечица, които ходят на ясла биха ли споделили как става записването, колко време предварително? Моята бебка е на една годинка в момента и от две ми се ще да я запиша. И функционира ли още частната детска градина?
Също така от кой детски дерматолог сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт