Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 449
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Като сте захванали тоя ЧП , дайте акъл и се похвалете - от къде си купихте Irobot  и кой модел и за горе-долу какви пари??? Аз сега гледам в че в немският са по -евтини, но нали уж нямало гаранция и на ЧП може в английския да е по-намалена

Моят е такъв , купуван от немския амазон преди 3 г.  може би за около 320Е. Тази цена, която излиза в момента е абсолютно нереална , спомням си, че когато го купих тук цената му беше 900 лв.

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 02:31 от Shantal

# 361
  • София
И аз към Румба съм се ориентирала, само дето нещо с тия навигатори не съм наясно, но реших че като са ги предвидили за площи около 60-80 кв не са си мислели че ще са за една стая.

Значи да дебна в немския амазон.
Джема а имаш ли спомен как са били цените в немския на Румбата ?

# 362
  • Bulgaria
Явно за някой потребители пазарът приключва със слагането на нещо в кошницата .... не знам колко по - ясно от това може да се обясни. Предлагам, който разбрал , разбрал и да караме по същество ...
Най-доброто предложение до момента  Peace

# 363
И аз към Румба съм се ориентирала, само дето нещо с тия навигатори не съм наясно, но реших че като са ги предвидили за площи около 60-80 кв не са си мислели че ще са за една стая.

Значи да дебна в немския амазон.
Джема а имаш ли спомен как са били цените в немския на Румбата ?

Ето ви 2 предложения  също: http://www.mediamarkt.de/mcs/product/IROBOT-Roomba-650,48353,460 … -3&uympq=vpqr
http://www.amazon.de/iRobot-Roomba-650-Staubsaug-Roboter/dp/B008 … _ob_title_kitchen

# 364
  • Златна Добруджа
Интерактивно куче, добре намалено.
За любителите на Angry Birds. Не ми стана ясно реално какво представлява, има само положителни отзиви  Peace
кукла намалена със 70%
ютия на Braun точно копие на оригинала за 9,98 паунда

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 11:09 от mentina

# 365
Някой може ли да ми препоръча сокоизтисквачка като тези Kuvings? Със сигурност ще има подобна със същите функции, но не за 900 лв...
http://www.juice.bg
Това не е ли подобно http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ED0HUFQ/ref=ox_sc_act_titl … id=A2RR3C8KCBT2S?

Meрси, да, изглежда същата.   bouquet

Mиналия ЧП аз и Джема си бяхме взели тази Румба, бяха я пуснали на 319Е http://www.amazon.de/gp/product/B007RWIBQE?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00

# 366
Здравейте! Появи ми се следния проблем - при една от поръчките от Amazon.co.uk на адрес на превозвач получих е-мейл, че имам undeliverable parcel, като причина изтъкват проблем с адреса, съответно правят рефънд на заплатента сума, съответно пък аз губя от това 12 паунда, а дъщеря ми - подаръка за рождения си ден... Досега не съм имала проблеми с првеозвача и адреса, и предполагам, че проблемът е по-скоро с куриера, още повече, че няма тракинг номер на Роял мейл.
Имали ли сте подобен случай, мога ли да помоля продавача Амазон да не връща сумата, а отново да се опитат да доставят стоката?
Случвало ми се е два пъти. Единия път точно с подарък за детето. Решението е следното:

Ти получаваш рефънд при всички случаи.
В чата пишеш за проблема и че винаги получаваш пратките си на този адрес до момента без забавяне и т.н. Човек е имало по време на опита за доставка в този ден, но куриера не се е появил въобще.
Пишеш, че искаш да получиш артикула на всяка цена, защото е за Рожден ден на детето, да не говорим, че и много време вече нямаш заради това забавяне. Посочваш, че цената сега е друга!
При мен промениха ръчно цената след като ме изчакаха да поръчам артикула и освен това казаха да избера най-бързата доставка, като махнаха и нейната такса.
Точно това искай от тях.
Без проблем станаха при мен нещата.
Успех

# 367
Здравейте! Появи ми се следния проблем - при една от поръчките от Amazon.co.uk на адрес на превозвач получих е-мейл, че имам undeliverable parcel, като причина изтъкват проблем с адреса, съответно правят рефънд на заплатента сума, съответно пък аз губя от това 12 паунда, а дъщеря ми - подаръка за рождения си ден... Досега не съм имала проблеми с првеозвача и адреса, и предполагам, че проблемът е по-скоро с куриера, още повече, че няма тракинг номер на Роял мейл.
Имали ли сте подобен случай, мога ли да помоля продавача Амазон да не връща сумата, а отново да се опитат да доставят стоката?
Случвало ми се е два пъти. Единия път точно с подарък за детето. Решението е следното:

Ти получаваш рефънд при всички случаи.
В чата пишеш за проблема и че винаги получаваш пратките си на този адрес до момента без забавяне и т.н. Човек е имало по време на опита за доставка в този ден, но куриера не се е появил въобще.
Пишеш, че искаш да получиш артикула на всяка цена, защото е за Рожден ден на детето, да не говорим, че и много време вече нямаш заради това забавяне. Посочваш, че цената сега е друга!
При мен промениха ръчно цената след като ме изчакаха да поръчам артикула и освен това казаха да избера най-бързата доставка, като махнаха и нейната такса.
Точно това искай от тях.
Без проблем станаха при мен нещата.
Успех
Благодаря за съвета! И аз това им написах още снощи, като предложението им беше същото относно най-бързата доставка. Цената на продукта е все същата, така, че нея не могат да намалят, но мен все ме боде тази такса за рефънда. На теб наложи ли ти се все пак да я платиш?

# 368
  • на брега
Моля помощ - за Amazon Prime
Днес с ужас забелязах, многократни опити за теглене от картата ми, неосъществени поради липса на наличност. За Amazon Prime
По обяснението за отписване на 1 стр. пробвах стъпките, но не става.
Въобще няма опция  "Cancel membership" или "Do not upgrade"
Излиза това:
Hello ...............................,
Prime Member since: 10 September 2014
Preferred Payment Method
Visa****-0000
Edit payment method
Payment History
Your last payment is in progress.

Моля за помощ. Какви съм ги забъркала? И какво евентуално да правя?
Може и на лични. Благодаря предварително.

# 369
Свържи се с амазон с чат и направо им пиши да ти махнат прайма те понеже си се абонирала по грешка и не си го използвала. Предполагам не си използвала прайма?

# 370
  • София
Mиналия ЧП аз и Джема си бяхме взели тази Румба, бяха я пуснали на 319Е http://www.amazon.de/gp/product/B007RWIBQE?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00

Благодаря   bouquet и предполагам сте доволни и не съжалявате за покупката   bouquet  bouquet  bouquet аз от доста време им се чудя на тези машинки и в крайна сметка харесах миеле но в момента 1200 лв не мога да отделя и затова се ориентирах към румбата, даже мисля че и по-евтин вариант би ми свършил работа, но пък мисля че по-новите чистят по -добре, тоест изчистени са грешките на първите модели.

# 371
  • Балчик
Да ти кажа, изобщо не виждам разлика между новите и старите модели. Не знам какво им е различното, освен дизайна. Чистят си еднакво.

# 372
Кешбек офертата за играчки от Амазон беше 24 часова и е изтекла тази сутрин. Не си спомням с точност в колко точно, но мисля до 11ч. беше валидна. Беше на началната страница в Топкешбек и имаше часовник, който отброява оставащите часове. Днес офертата на Topcashback от този тип е за  Theworks.co.uk.

Вчера ,като плащах си пишеше,че има кешбек за играчки. Но това  е друг въпрос.Аз питам по принцип защо не ми се отразява никъде като магазин Амазон в Топкешбек? Изредени са ми един под друг всички магазини от които пазарувам, вече 4 пъти купувам и от Амамзон, но не се появява под останалите????? newsm78

# 373
  • Абсурдистан
Как натрупвате този кешбек, в смисъл къде се отразява и от къде се следи. Нищо не знам за това, но пък ме заитригуваха вашите коментари.

# 374
Кешбек офертата за играчки от Амазон беше 24 часова и е изтекла тази сутрин. Не си спомням с точност в колко точно, но мисля до 11ч. беше валидна. Беше на началната страница в Топкешбек и имаше часовник, който отброява оставащите часове. Днес офертата на Topcashback от този тип е за  Theworks.co.uk.

Вчера ,като плащах си пишеше,че има кешбек за играчки. Но това  е друг въпрос.Аз питам по принцип защо не ми се отразява никъде като магазин Амазон в Топкешбек? Изредени са ми един под друг всички магазини от които пазарувам, вече 4 пъти купувам и от Амамзон, но не се появява под останалите????? newsm78

Има до днес включително 3.15% кешбек за играчки, а 24-часовата оферта беше с 6.35%.
Ако си изпълнила коректно всички стъпки при покупката, а кешбека не ти се отразява пусни Claim през Customer Care -   View or lodge claim и следвай указанията докато стигнеш до падащо меню с имената на търговците и под него още едно падащо меню с датата на посещение на сайта на избрания търговец /в случая Амазон/. Избери си датите и часовете на който си правила покупките и пусни Claim за всяка една поръчка поотделно. Правила съм го няколко пъти, отнема месец-два да направят проверките при търговеца, но винаги са ми начислявали кешбека който не е отразен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт