Боледуване на децата ни – тема 19

• 36 254
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Силвиана,ще попитам,дано да ме пуснат ,засега се пазя уж,само пуша като комин от притеснение ...

Вие как сте ?  Hug

# 331
уж щяха да ни изписват, ама още не са.  Rolling Eyes
ще ни изпишат и аб за вкъщи, ще направим общо 4 седмици аб курс. косата ми настръхна, като чух. как 4 седдмици?!?! тя до тази година не беше пила аб през устата, а сега сигурно няма аб за деца, който да не сме ѝ давали.
а като закрепим положението, ще вървя по твоите стъпки - консултации и вземане на решение какво да се прави с третата сливица.
кураж, лисе, ще се справим!  Hug

# 332
Благодаря ти,мила,много се надявам да се справим и да вземем правилното решение.

Мале,4 седмици АБ,много време  Hug

Кураж и на теб   bouquet

# 333
  • в огледалото на живота

Другото чух някъде,че преди да ги приспят им давали някакво сиропче -като за преди упойката ? Или не е така ?[/b]
Не съм на 100% сигурна,но от близка/медицинско лице/знам,че  пълна упойка при дете се слага с маска/райски газ/
Лисе,разбирам,че си много объркана и притеснена,но един съвет от мен:спри да четеш и да се шашкаш.Така си вредиш още повече  Peace
Ако си решила да се подложите на интервенцията лекарите ще ти обяснят всичко с подробности.
 Hug

# 334
~Dev~,така е  Hug

# 335
  • София
Преполовили сте темата, а аз се чудя (и радвам), че никой не пише  ooooh!

# 336
И на нас преди нашата операция ни дадоха  упойката, като   сироп със спринцовка. От него малчо  след 10- 15 минути взе да залита и тогава го взе сестрата. Но май в операционната им слагат още упойка!Не съм сигурна, защото мен не ме пуснаха там, хем   хирурга ни е роднина!

# 337
Според мен дали родителят ще е до детето при манипулации зависи от вътрешните правила на болницата. В Токуда не ми позволяваха изобщо да присъствам в Манипулационната. Единия път като сменяха абоката щерката ми се беше примолила да бъда до нея и аз й обещах. Не излезнах после и сестрите много се засегнаха, щели да ги наказват ако се разбере и т.н. Хич не ми дремеше, хем не бях права.

# 338
  • Пловдив
Бързо оздравяване на всички дечица!Много ми е мъчно като чета за толкова болни дечица,и моите все се въртят от една болест в друга.
Има ли сега в Пловдив вирус който започва с висока Т?Пролетта караха такъв и двете деца.Сега баткото от 2,3 дни се опитваше да прокашля,и да подсмърча но слабо.И днес вдигна Т,последно преди час беше 38.5,може и още да иде нагоре,но няма други оплаквания,основно е Т newsm78
Пролетта по 4 дни я поддържаха така без други симптоми.А в училище уж нямало болни,едно момченце пред него което седи,му било лошо миналата седмица ,но повръщало,нямало Т.

# 339
  • shumen
Будико,за Пловдив не знам,но за Шумен днеска педи каза,че има много болни с Т,хрема и кашлица и освен това имало и някакъв стомашен вирус със повръщане,разстройство,но с ниска Т.
Лисе,успокои се.Аз затова спрях да чета,че се вкарвам в едни филми.
Аз сега ще изчакам да минат 10 дни от АБ и мисля да му пусна и един секрет от носа,че уж няма нищо вече,а продължава да си хърка.

# 340
# 341
  • shumen
Хей,къде сте всички днеска,че не пишете.Дано дечицата да са здрави и да е затова.
Силвиана,как сте?Изписаха ли ви вече?

# 342
  • София
За операциите да ви кажа.
Така се случи,че в две поредни години оперираха и двете ми деца.
Малкото от уши,голямото от крипторхизъм.И в двете болници процедурата е преди операцията дават на децата успокоително.Няма ревове,няма драма.Малкия го взеха почти заспал,а големия отиде толква ухилен.Не слагаха абокатите докато са будни,вътре в операционната са правили всичко необходими.Стараят се децата да са минимум стресирани.

Желая скорошно и трайно оздравяване на всички дечица и най-накрая спокойствие за майчиците им.  bouquet

# 343
Диди , благодаря за мнението   bouquet

# 344
Мами, имате ли отзиви за Имуномикс плюс сироп с ехинацея, самбукос и слез?
Нашето ДжП ми даде да пробвам една мостричка и да ви кажа още с първото даване на дребосъка намаля кашлицата а на другия ден вече и помен нямаше. Невероятно но факт. Споделих с лекарката и тя остана очудена и ми каза да си купя от аптеката  и да продължа да му давам профилактично според листовката 20 дни.
Та питането ми е ако сте давали профилактично от сиропа за 20 дни имаше ли някакъв видим ефект так да се каже? Иска ми се да не се разболява толкова често, защото сега 10 дни на градина най-много и още 14 дни болен и така нон стоп. А в групата имат няколко деца, които гледам си изкарват по цял месец, че и горница без да отсъстват и да боледуват и майките им твърдят, че нищо не им дават профилактично.

Общи условия

Активация на акаунт