Лидл ::52::

• 74 512
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • софия

Опакованите във фолио броколи по-хубави ли са от тези дето са на кг? Не съм купувала и искам да пробвам ,но нямам представа как да избирам. Замразените по -лесно се готвят ли? Все се чудя и накрая се отказвам.

Не знам едните какви са и другите какви са, но като купуваш броколи гледай да не са разцъфнали много цветчетата (мъничките пъпчици). Този е хубав, напр.
Скрит текст:
Виж седят на топченца.

# 76
Хм, аз във всяка тема да си задам редовния въпрос- Някой купувал ли си е от онези гирички,които дрънчат? Rolling Eyes Седят си при нас и им се чудя

А зайко-байко го сготвих в събота и хем ми беше мъчно за скокльо  като си го представя един пухкаф и как прави така с носленце, хем , таковата, си  го изядохме. Cry

Не се сещам за кои гирички питаш, но ако ти трябва уред за тренировка, купи си фитнес лентата. Много по-добър вариант е от гиричките  Peace Аз си купих от Лидл, в нашия я има още и хвала на тоя, който е я измислил.

# 77
Здравейте! Знаете ли дали охладената пъстърва е постоянно в асортимента? Взимала съм на промоция няколко пъти, но скоро не съм ходила, а тяхната е много хубава. И ако няма, дали има замразена примерно?

# 78
И аз взех бельо днес. Взех мъжки боксерки, по-тънки са от тези които обикновено пускат, но ММ ще ги носи и така. Взех си също потници и сутиени. В нашия Лидл нямаше от новите цветове, не са и получавали, малко се разочаровах но си взех от комбинацията която имаше(бял,розов и син Sad ), р-р М, нямаше нито черни, нито бели и това беше още с отварянето на магазина. Взех и от сутиените с презрамките, харесаха ми но чашката на 85С ми е леко мъничка, жалко че са само до 85С. Предлагат ли попринцип 85D в Лидл, не съм се заглеждала досега по сутиените и не съм обърнала  внимание дали пускат такъв р-р?

# 79
Много благодаря звънче.
 Ами едните са с произход -България ,1,99кг . Да забелязах ,че има разцъфнали ,не цялата глава./преди малко бях в магазина и зяпах Grinning / Много малко глави имаше. Другото е опаковано по 500г. Намалено от 1,59 /или някъде там / на 1,39 -тук не съм сигурна за цената . Само един брой имаше малка главичка. Добре изглеждаше. Произход Италия.  
Преди няколко седмици имаше само табела на намалени броколи фолирани -те не се виждаха -даже и празен кашон нямаше . А от другия вид нямаше.
 Това е много купувана стока или се зарежда в малко количество !? Града ни е малък и не мисля ,че висок процент хора купуват броколи .
 Явно е второто.Ще питам някой от персонала ,ако се сетя.
 Бельото лятото ми се стори по-качествено -бикини взех на мен /и модела беше по-хубав/ и слипове за мъжа ми. Детско не помня да е имало тогава или съм пропуснала.

# 80
Цитат
Не се сещам за кои гирички питаш, но ако ти трябва уред за тренировка, купи си фитнес лентата. Много по-добър вариант е от гиричките  Peace Аз си купих от Лидл, в нашия я има още и хвала на тоя, който е я измислил.

Не се сещам за коя лента говориш,снимка или линк,може ли?

А този пистолет за топло лепене от 13.11.дали ще върши добра работа?

# 81
Цитат
Не се сещам за кои гирички питаш, но ако ти трябва уред за тренировка, купи си фитнес лентата. Много по-добър вариант е от гиричките  Peace Аз си купих от Лидл, в нашия я има още и хвала на тоя, който е я измислил.

Не се сещам за коя лента говориш,снимка или линк,може ли?

А този пистолет за топло лепене от 13.11.дали ще върши добра работа?

http://enterpriseluckycom.no29.cuttle.com.cn/product_show.asp?id=228

В едни розови кутии е, има я в различни цветове 8-9 лв. Вкъщи имам мн уреди за тренировка, но този ми е най-любимия, на практика можеш да заместиш почти всички фитнес уреди с него, защото комбинациите от упражнения са много. За оформяне на бицепси и трицепси върши мн по-добра работа, за крака също. Можеш да видиш клипчета в нета как се тренира.

# 82
  • В една слънчева къща...
ММ каза, че довечера за мен ще има Патка  Twisted Evil
Тази сутрин взехме от мъжките боксерки за него. Има от предния път, само че тогава бяха по 2 чифта. Доволен е.  Peace

# 83
  • 5 етаж в ляво
на мен сутиените много ми допадат, но си взимам от тези, които са с парче между чашките....имам и от другия модел, но при тях като се наведа и винаги трябва да се оправям после  Mr. Green
Към месото съм без забележка, само оттам купуваме, рибата също..
Искам да попитам за марципана, не този който го продават завит в целофан, а този който е за офрмяне на фигурки и покритие за торти....много ме изкушава  Thinking

# 84
И в Плевен нямаше никакво свинско месо в неделя, нямаше и новото сирене Масдам, готовите смеси за мъфини, глазурата от млечен шоколад ... Не знам защо така, преди много рядко се изчерпваха промоционалните стоки преди да е свършила седмицата, в която са намалени.  ooooh!
И аз си взимах от тези бадеми, защото ми бяха много удобни, задължително ще се запася, ако видя налични следващия път.
Препоръчвам това http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14320 , много е вкусно намазано върху препечена черна франзелка  Heart Eyes

# 85
И аз взех бельо днес. Взех мъжки боксерки, по-тънки са от тези които обикновено пускат, но ММ ще ги носи и така. Взех си също потници и сутиени. В нашия Лидл нямаше от новите цветове, не са и получавали, малко се разочаровах но си взех от комбинацията която имаше(бял,розов и син Sad ), р-р М, нямаше нито черни, нито бели и това беше още с отварянето на магазина. Взех и от сутиените с презрамките, харесаха ми но чашката на 85С ми е леко мъничка, жалко че са само до 85С. Предлагат ли попринцип 85D в Лидл, не съм се заглеждала досега по сутиените и не съм обърнала  внимание дали пускат такъв р-р?

85Д съм сигурна, че има. Преди време бях сварила едни намалени сутиени на -30% и си купих 3 или 4бр. Единият излезе по голям от останалите, а те бяха 85С. Странното е че от последните сутиени С чашката са ми малки, Д чашката също са ми на ръба. Последно си купих Д чашла за 11лв и сега не смея вече да купувам. Един с един нямат общо. Трябва да се мери. Странното е че първият с Д чашка, който купих ми е леко голям, а сега последният ми опъва.

# 86
  • Stuck in a moment
Аз купих мъжки потници днес, от черните, материята е много хубава, а дамските бикини ми харесаха на вид, обаче тези дантелки няма да издържат в пералня и затова се отказах от тях. Предишният изчистен модел беше по-добър, имам такива и съм доволна. А за патицата може би аз ще дам единствения негативен коментар, когато миналия път купих и сготвих, месото ми сладнееше, освен това очаквах да е по-плътно... Пилешкото филе в тарелка ми е по-вкусно.
Имам въпрос към тези от вас, които купиха перфоратори миналия път - трябва ли някаква по-специална хартия или с всяка стават формичките?

# 87
  • София

И аз имам един от Лидл, който ми подпира в ребрата и рядко го нося.

И на мен точно банелите не са ми удобни, подпират ме...

# 88
Някой може ли да каже потниците с какво съдържание на памук са, какво пише на етикета?
Много странно, но... Потниците са три броя, състав: сив: 55% памук, 40% полиестер, 5% еластан; цикламен + лилав: 95% памук, 5% еластан  Hug Миии хората трябва да си продадат и потниците с по-ниско качество, няма начин.

Ахаааам, ето къде бил ключът за палатката. Това вече обяснява нещата  ooooh!
Не знам защо, но винаги в състава на сивия цвят на бельото, а и на тениските, има голям процент изкуствено. Предполагам, че идва от спецификата на цвета.
Обърнете внимание и ще се убедите, не става въпрос само за Лидъл. Сега се сещам на прима виста за сетове купувани от Ла Редут и тениски от Манго наскоро.
Така че не си пробутват изкуственото бельо хората. Mr. Green

# 89
Опакованите във фолио броколи по-хубави ли са от тези дето са на кг? Не съм купувала и искам да пробвам ,но нямам представа как да избирам. Замразените по -лесно се готвят ли? Все се чудя и накрая се отказвам.

Опакованите са нормални на вкус и излизат 2 пъти по-евтино, ако са от тия с 50 процента намалени. Готвят се много бързо. Замразените са по-сладникави и честно казано повече ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт