Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Иля, как мина при теб пункцията, мисля, че онзи ден бяхме заедно  Hug

# 511
Здравейте, момичета,
 За наше голямо съжаление, след толкова опити за забременяване ще трябва да се обърнем именно към "Надежда" или някоя друга подобна клиника. При нас проблемът е "мъжкият фактор" - съпругът има 99 % дефектни или неподвижни сперматозоиди. Посетихме толкова много лекари, но никой не можа да посочи причината, нито да предпише лечение, което да даде резултат. Мислим вече за инсеминация или ин витро, но не знам при неговите резултати дали и това изобщо ще е възможно. Моля ви да споделите информация, ако сте минали през инсеминация или ин витро поради "мъжки фактор" - какви са стъпките, кои са най-добрите лекари за това в "Надежда", как мина при вас. Благодаря! 

# 512
gerda_1,мила от къде се сети за трихомони? недей, че и аз почвам да се филмирам покрай теб колко неща не съм изследвала. Вие от комплекта изследвания които се изследват чрез цервикален секрет какво сте пускали?
Иначе мисля, че упойката не вреди на яйцеклетките. Съвременните упойки са доста щадящи.

# 513
Eden съжалявам за диагнозата но за мен най добрия антрополог е доктор Кацаров, има частен кабинет, координатите му ги има в Интернет. Ние ходихме при него и в Надежда. Успех.

# 514
Антрополог? Вероятно андролог имаш предвид?

# 515
Да, да извинете ме с това автодовършване от телефона пиша глупости.

# 516
Хайде момичета ,никой ли не е слагал блокираща инжекция в Надежда?

# 517
 Момичета, на кой ден се ходи при доки за започване на стимулация с клостилбегит при МЦ 26-27дни ?

# 518
  • Пловдив
Хайде момичета ,никой ли не е слагал блокираща инжекция в Надежда?
Ehsia, аз май месец бях по дълъг протокол с инжекция Декапептил, която не съм плащала, по фонда ми беше опита.

# 519
Момичета, на кой ден се ходи при доки за започване на стимулация с клостилбегит при МЦ 26-27дни ?

Аз съм започвала на 2 или 3 ден. Няма значение дължината на цикъла мисля.

# 520
И аз съм по фар от март,но намерих следните цени в протокола- декаптил 0,1мг-14,90лв; лукрин-174,84лв;

# 521
  • София
Иля, как мина при теб пункцията, мисля, че онзи ден бяхме заедно  Hug

Амини
, заедно ли сме били, аз бях в четвъртък? А при теб, как мина?  Hug

При мен пункцията мина добре, обаче продължават притесненията ми за ембриочетата до 6-ти ден, на всичкото отгоре ембриолозите ми се обадиха за предполагаем трансфер на 5-ти ден и изобщо не бяха чували, че съм с изместен прозорец и този път би трябвало да съм с трансфер на 6-ти ден.  Confused
Сега нямам представа, какво ще стане.

# 522
  • Пловдив
И аз съм по фар от март,но намерих следните цени в протокола- декаптил 0,1мг-14,90лв; лукрин-174,84лв;
Декапептил депо беше моята, сега видях, 212 лв. и ст.някакви, но е по фонда!

# 523
Иля, как мина при теб пункцията, мисля, че онзи ден бяхме заедно  Hug

Амини
, заедно ли сме били, аз бях в четвъртък? А при теб, как мина?  Hug

При мен пункцията мина добре, обаче продължават притесненията ми за ембриочетата до 6-ти ден, на всичкото отгоре ембриолозите ми се обадиха за предполагаем трансфер на 5-ти ден и изобщо не бяха чували, че съм с изместен прозорец и този път би трябвало да съм с трансфер на 6-ти ден.  Confused
Сега нямам представа, какво ще стане.

При мен един брой яйцеклетка, замразиха я. Дано да си координират действията и всичко да приключи добре за теб  Praynig

# 524
  • София
Амини, браво  Hug, аз още си мечтая да имам поне едничко замразено.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт