Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Padme, благодаря за бързия отговор! Чакам с нетърпение и ще се включа с отзиви!

# 46
  • София
и от мен запис с първи поръчки  Wink

# 47
Цоп и аз в новата тема  Hug
sunny6913 благодаря ти   bouquet

Сега покрай местенето ще трябва още като отида да се заредя с доста неща, не мога все пак да помъкна всичко. Никой ли няма живеещ в Англия да каже за колко време пристигат поръчките и от пощата ли се взимат или ги доставя куриер  newsm78

# 48
- за новата тема.

Има ли някой поръчвал ножове с поставка, подобна на тази? Удобни ли са тези поставки  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 49
Ако може и аз да попитам нещо. Харесах се едни обувки с ток, по принцип съм 37 номер, измерих си дължината на крака, но се чудя дали ако взема пък 39 няма да са ми големи, защото си поръчах едни кецове 38 номер, съответно са ми малки и така си стоят. И по-важният ми въпрос, умалени ли са много детските дрешки, дъщеря ми в момента е на 5 месеца, харесах и доста неща, но как да преценя размер? Благодаря предварително на по-опитните в поръчването. Хубава вечер!

# 50
Ако може и аз да попитам нещо. Харесах се едни обувки с ток, по принцип съм 37 номер, измерих си дължината на крака, но се чудя дали ако взема пък 39 няма да са ми големи, защото си поръчах едни кецове 38 номер, съответно са ми малки и така си стоят. И по-важният ми въпрос, умалени ли са много детските дрешки, дъщеря ми в момента е на 5 месеца, харесах и доста неща, но как да преценя размер? Благодаря предварително на по-опитните в поръчването. Хубава вечер!

Измери си крака в см и след това сравни в таблицата тези см на кой номер отговарят

# 51

За втори път поръчвам и тази дълга рокля , отговаря си на размера

http://www.aliexpress.com/item/2014-new-fashion-summer-spring-wo … r/1884474660.html
[/quote]
 Роклята от еластична материя ли е? Бременна съм искам да си поръчам този модел , много ми допада, но се чудя колко ще мога да я нося .

# 52
  • Разпиляна във въображението
И аз все гледам тази рокля и много й се чудя. Не съм висока, 160 см. и мисля, че няма да ми стои много добре.

# 53
Тази турмалинова джажда за очите ще се пробва, благодаря за идеята!
Аз се чудя на черните четки за зъби, доволни ли са поръчвалите?

# 54
# 55
Измери си крака в см и след това сравни в таблицата тези см на кой номер отговарят
[/quote]

именно с това мерене, взех съответния номер, на който отговаряше таблицата и се оказаха малки, затова се тревожа да не стане така и с детските дрешки, но ще рискувам, а пък ще видим

# 56
Здравейте дами
Видях българско знаменце на тези ботуши

http://www.aliexpress.com/item/Plus-Size-35-43-New-2014-Winter-K … /32213700748.html

Виждат ми се изкушаващо евтини.   newsm78  Моля дамата ако ги е получила да сподели своите наблюдения за качеството и доставката  Praynig

# 57

Сако , размер S  и в двата цвята , харесва ми и си отговаря на номера  

http://www.aliexpress.com/item/2014-Fashion-Winter-Women-Slim-Bl … e/2018134627.html

Гери, как е материята на сакото - тънка ли е или е плътна?

Материята е малко странна не знам как да я обясня на квадратчета е , не е много тънка , има си и подплата .Качила съм снимка на черното във фейсбук групата има и снимка на плата отблизо

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204330379452639&se … ype=1&theater

# 58
- за новата тема.

Има ли някой поръчвал ножове с поставка, подобна на тази? Удобни ли са тези поставки  Rolling Eyes
Скрит текст:

Имам такава, не е от сайта, но поставката е подобна. Удобна е, а и изглежда доста интересно Simple Smile

# 59
  • София
Цоп и аз в новата тема  Hug
sunny6913 благодаря ти   bouquet

Сега покрай местенето ще трябва още като отида да се заредя с доста неща, не мога все пак да помъкна всичко. Никой ли няма живеещ в Англия да каже за колко време пристигат поръчките и от пощата ли се взимат или ги доставя куриер  newsm78

Поръчките до Англия пристигат за същото време, за което и до България. Доставя ги Роял Мейл.

Общи условия

Активация на акаунт