Богатир се роди, дами, нова радост се роди! 155 Американска тема!

• 56 402
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
A защо държите раждането да е в БГ?

Тук сме се установили за момента, спестяваме доста от инкъм такси и за това искаме да поостанем в БГ.
Хич не ми се иска да го мъкна по самолети мъника на няколко месеца. Ще ходим до посолството да разпитаме скоро, че май никой не може да ни даде информация.

# 676
Сладката, колко остава до термин?

Wtbamy ти си презполовила, та и отгоре. Как си, тежи ли?

Не ми тежи още, много ми е радостно и щастливо за сега  Laughing Laughing Laughing Сигурно към края няма да е така, но за сега си се радвам много на коремчето.

# 677
Ще ходим до посолството да разпитаме скоро, че май никой не може да ни даде информация.

http://travel.state.gov/content/passports/english/abroad/events- … ecords/birth.html

http://travel.state.gov/content/travel/english/legal-considerati … -born-abroad.html

http://www.uscis.gov/us-citizenship/citizenship-through-parents

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 23:18 от Agent Provocateur

# 678
Ейджънт, благодаря. Това го четох и аз, но информация за подаване за сошъл не видях.

# 679
  • The QC to be!!!
Ейджънт, благодаря. Това го четох и аз, но информация за подаване за сошъл не видях.
Соушъл се издава автоматично при подаването на документите. Попълва се един формуляр, дават ви го в консулството. Няма страшно, там ще ви дадат всички документи които трябва да попълните и разяснения.

# 680
Хиър, съчувствам!   Hug Hug

Друго те запомних...

Лейдис, хелп! Малкия иска да рисува постоянно, ама сме в рентъл апартамент и хич не ми се ще да рисува по стените. Късмет, че единствената перманентна рисунка е на единия скрин.  Та - има ли някакво чудо, по което може да драска със специален "молив" колкото си иска, но да не може да окепази мокет или стени?

# 681
Aquadoodle или магнитна дъска. Или го инсталираш да рисува в столчето за хранене, та няма много мърдане  Mr. Green

# 682
Има такива маркери - Crayola Color Wonder. Но могат да пишат само на съответната хартия. Иначе има и washable markers,които наистина се мият много успешно, често и само с вода.

# 683
Много ви благодаря! Акуадудъла ми хвана окото повече като за неговата възраст и умения, цветове и специалности по-натам. Даже имат травъл версия, 45х28 см и се сгъва като снига, има си и дръжки.

# 684
  • Емаесесаесесапипиа
Да се запиша и аз към бременните мами в САЩ. Около две седмици остават до термин. В Мисисипи сме. Нямаме имигрантски статут но продадохме жилището в БГ и купихме къща тук, така че сега тук ни е постоянният адрес. Та смело го даваме напред....

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 07:51 от fapua

# 685
Здравейте американски мами!

Имам питане за Флорида и мисля, че е по-добре да питам в темата ви, а да не занимавам пишещите от туристическия форум. Миналата година бяхме месец в Калифорния с кола на Hertz, като към тарифата не ни влизаха The Toll Roads, не ни беше и предложено като услуга и всичко си плащахме по път. Сега във Флорида пак ще ползваме Hertz, пак нямаше такава опция при онлайн резервацията. Този път разрових за информация предварително.

Въпросът ми е този SunPass, който намерих, дали е единствената такава услуга и дали може да се плати примерно само за пет седмици? Ако някой има и други предложения, заповядайте  Hug

ПП Може и на лични да продължим, за да не ви се разводнява темата.

# 686
Да се запиша и аз към бременните мами в САЩ. Около две седмици остават до термин. В Мисисипи сме.
Добре дошла и лека до финала!

# 687
  • Емаесесаесесапипиа

Добре дошла и лека до финала!
[/quote]

Сърдечни благодарности!
Имам питанка: опитвам се да намеря нещо ,което да е подобно на нашия грис - за мляко с грис и сладкиши с грис и пр. Тукашният Gritz е нещо на царевична основа, което става на качамак с бучки. Не го харесват нашите. Най-близкото приближение, което намерих е Cream of wheat, но и това не съвсем точно, а и единствената марка, която го видях има много ненужни консерванти и химии. Мислех си, че грис е semolina, но никъде не намерих да се продава такова нещо. В нашият град има само Уолмарт и Крогер от големите вериги. Някой да е виждал там или другаде?
Друг въпрос е - "сухар" как трябва да се преведе и къде трябва да го търся - трябва ми леко подсладен и крехък за попара сутрин. Също "девесил/лющян" и "чубрица" ??
Благодаря отново за посрещането!

# 688
Malincho dot com внася всичките продукти, които търсиш.

# 689
  • Емаесесаесесапипиа
Malincho dot com внася всичките продукти, които търсиш.

Много благодаря за сайта! Има още куп неща, които търся и то все на добри цени. Надявам се да пристигат пресни продуктите. Но гриста е на половин цена от Cream of wheat. Супер!

Общи условия

Активация на акаунт