Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 396
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Angel Dust
за този става дума http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-X-M1-Camera-16-3MP-16-50mm/dp/B … rds=fujifilm+x+m1

Sony -то което си показала е сходно , но за мен Fuji са доста по- напред от Sony в снимки на лоша светлина . Питай все пак някой който по- знае Simple Smile

# 181
  • София
Може ли да препотвърдим.. Като казва, че дадена сделка ще започне в 21:00 това значи 23:00 БГ време, нали така?

И още, добавят ли нови сделки на заглавната страница през деня/през някакъв интервал, имам чувството, че изпускам някакви нещааа?

# 182
Може ли да препотвърдим.. Като казва, че дадена сделка ще започне в 21:00 това значи 23:00 БГ време, нали така?

И още, добавят ли нови сделки на заглавната страница през деня/през някакъв интервал, имам чувството, че изпускам някакви нещааа?

- да, 2 часа разлика

- да, добавят, и при това непрекъснато Mr. Green

# 183

активирана е, банкомат не ,но направих няколко плащания през али експрес и нямаше проблем. платих си със нея, а и сега говорих със тези от банката и ако беше това проблема щяха да кажат. при плащането ми пише да си напиша имената, номера на картата и 3 цифрения код, пиша всичко точно от картата    CVV това ми пише на мястото и на обяснението си пише, че искат точно този код от амазон

Мдам?  newsm78 доста странно, на мен до сега не са ми искали  този код... Пусни през преводача на хром, може би нещо бъркаш? От друга страна - али-то си има друга система на плащанета, може би в банкомата е проблема...   Ако искаш -  прати ми на ЛС скриншота какво искат при въвеждане на картата, без въведени данни разбира се  Peace Просто да видя какво искат от теб

извинявам се за невежеството, но може ли да ми изпратиш някакъв мейл за да изпратя само снимката, защото имам затруднение да изпратя снимка, забравила съм как за да не спамиме темата

# 184
  • София

- да, 2 часа разлика

- да, добавят, и при това непрекъснато Mr. Green

Има ли начин да разбера кои са "новите"?

Иначе първата ми покупка от ЧП бяха филтрите за кана Брита Simple Smile

# 185

активирана е, банкомат не ,но направих няколко плащания през али експрес и нямаше проблем. платих си със нея, а и сега говорих със тези от банката и ако беше това проблема щяха да кажат. при плащането ми пише да си напиша имената, номера на картата и 3 цифрения код, пиша всичко точно от картата    CVV това ми пише на мястото и на обяснението си пише, че искат точно този код от амазон

Мдам?  newsm78 доста странно, на мен до сега не са ми искали  този код... Пусни през преводача на хром, може би нещо бъркаш? От друга страна - али-то си има друга система на плащанета, може би в банкомата е проблема...   Ако искаш -  прати ми на ЛС скриншота какво искат при въвеждане на картата, без въведени данни разбира се  Peace Просто да видя какво искат от теб

извинявам се за невежеството, но може ли да ми изпратиш някакъв мейл за да изпратя само снимката, защото имам затруднение да изпратя снимка, забравила съм как за да не спамиме темата

качи я тук  http://prikachi.com/ и дай линка на Покажи на приятел

# 186
Някой получавал ли е код за английския амазон, че само за там нямам? Да знам дали да ровя по мейлите, че вече не им знам броя.

# 187
Може ли малко помощ - когато има безплатна доставка до англия е по-добре да пусна поръчката с Габко, а ако не е - с доставката за 8,70 лири /за София/?
Купих една глава за прически за 14 лири, но с доставката за 8.70 лири /нямах регистрация при превозвач/, ако направя и други покупки - биха ли опростили транспорта?по преди някой писа че може, но незнам дали се отнася за този случай...

# 188

Благодаря, готово е

качи я тук  http://prikachi.com/ и дай линка на Покажи на приятел

# 189
Някой получавал ли е код за английския амазон, че само за там нямам? Да знам дали да ровя по мейлите, че вече не им знам броя.
Аз да, на акаунт, който почти не съм ползвала.

xandra, определено доставката чрез превозвач ще е по- евтина, не съм сигурна обаче дали след като си потвърдила поръчката е възможно да промениш адреса за доставка.

Цитат
ако направя и други покупки - биха ли опростили транспорта?
кой да ти опрости транспорта не разбрах? Амазон няма БД до България.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 13:16 от Сийка*

# 190
чакам аз cyber mondaaay

# 191
  • София
Хмм като гледам сделките май са си в реално време.. за една пишеше, че започва в 14:20 и сега ми отброява 50 минтути до старта..

# 192
  • Luxemburg
JennyJi имам спомен че момичета имаха затруднения с плащанията във френския амазон. Не помня с каква карта плащаха, но със същата са плащали в немския и английския сайт и е нямало проблеми, само във френския. Може и при теб да е същият случай. Ако някой е бил потърпевш нека сподели повече.
xandra направи си регистрация при превозвач, регистрирай адреса в амазон и се свържи с тях през чат да ги помолиш да сменят адреса. За обединяването на поръчки с цел анулирането на сумата за доставка става за съответната страна т.е.Англия/Германия. Ако си спечелила 2-3 и повече продукта чиито стойности са под £10/29€, то след обединяването им ще се анулира цената за доставка.

# 193
Здравейте,
Ползвате ли повече от един акаунт? Ако да, сменя ли се адрес, име, карта?
Благодаря на отговорилите   bouquet

# 194
Къде го чакаш?

Общи условия

Активация на акаунт