Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 343
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
На мен ми трябва за дъщеря ми, на 10 е и мисля че ще и е ОК, но като отида да го плащам ми пише, че има проблем, възможно ли е да не може да го пратят до български адрес и да трябва да сложа адрес на посредник?

Да, не се доставя до България, използвай превозвач  Peace

# 316
  • София
цената е много хубава, от  2-3 дни е такава, таблетчето си струва, но зависи какво ще го ползваш. Ние го мислехме, но  се отказахме, че не поддържа една програма, на която много държим.

???? Коя е тази програма, която не се поддържа от таблет?
BubbleUPnP  apps де

# 317
  • Sofia
Много се извинявам, че обадих , без да съм прочела докрай  Embarassed Embarassed Нали непрекъснато се обяснява, че киндъла е за четене и директно съм решила, че се ползва само и единствено за това .

За днес май поприключихме с покупките , мога да се отчета с ножчета за бръснене , четка - сешоар и уиски .

Утре продължавам да си чакам кафемашината.

# 318
  • София
Angel_Dust , виждам че разбираш от тези неща.Аз съм хванала на празна карта също този Киндъл таблет като предполагах,че е таблет и киндъл едновременно.Нищо не разбирам от програми,тази BubbleUPnP  много съществена ли е?
Дъщеря ми е на 9 и половина, иска нов таблет защото предишния ACER вече е на повече от 2 години,а иска и киндъл,защото харесва този на баща си,а той е най-обикновения.Ако това чудо не върши работа и за двете да го отказвам и аз newsm78

# 319
Момичета според вас товс лего добре ли е намалено? Да го взимам или да изчакам сделките по черния петък за по-добра оферта? Страх ме е да не изпусна тази    чакайки  http://www.amazon.co.uk/LEGO-DUPLO-10580-Deluxe-Box/dp/B00I4IXBR … ds=lego+duplo+zoo

# 320
  • София
Тези крокове http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001V7Z3B2/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE сега ги пуснаха на 10 паунда, някой може ли да ме ориентира дали засивените номерации (8 UK F например) са женските, а са налични само мъжките номера?

# 321
  • София
Angel_Dust , виждам че разбираш от тези неща.Аз съм хванала на празна карта също този Киндъл таблет като предполагах,че е таблет и киндъл едновременно.Нищо не разбирам от програми,тази BubbleUPnP  много съществена ли е?
Дъщеря ми е на 9 и половина, иска нов таблет защото предишния ACER вече е на повече от 2 години,а иска и киндъл,защото харесва този на баща си,а той е най-обикновения.Ако това чудо не върши работа и за двете да го отказвам и аз newsm78
Не съм Ейнджъл, но съм убедена, че дъщеря ти ще се радва на киндъла и без тази програма.
Ето я всъщност - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.and … bleupnp&hl=bg

# 322
  • На брега
Аз да ви питам,тези с керамичното покритие,пак ли се надраскват лесно както тези с тефлоново?
На Делимано имам. Повече от 4 години ги ползвам и не са издраскани. Едната касерола наскоро я загорих много здраво с елда, но дори и след тази атака не й се отлепи покритието. По тази причина се загледах в тигана подходящ за палачинки и арабски питки в Технополис днес. Използвай неметални прибори за разбъркване и докато са горещи, не ги заливай със студена вода... стандартните неща за поддръжка Wink

# 323
Veka, Fire не e четец, няма е-ink и натоварва много очите. Може да се използва И за четене, но не е удобно. От друга страна, цената му е добра - за дете е приличен таблет и  както е казала Ева, детето ще се радва.

# 324
  • София
Аз да ви питам,тези с керамичното покритие,пак ли се надраскват лесно както тези с тефлоново?
На Делимано имам. Повече от 4 години ги ползвам и не са издраскани. Едната касерола наскоро я загорих много здраво с елда, но дори и след тази атака не й се отлепи покритието. По тази причина се загледах в тигана подходящ за палачинки и арабски питки в Технополис днес. Използвай неметални прибори за разбъркване и докато са горещи, не ги заливай със студена вода... стандартните неща за поддръжка Wink
Благодаря ти!Аз само дървени и пласмасови прибори имам,но пак гледам по тефлона следи. Ще се прежаля накрая и аз за един керамичен да видя.

# 325
  • София
Veka, Fire не e четец, няма е-ink и натоварва много очите. Може да се използва И за четене, но не е удобно. От друга страна, цената му е добра - за дете е приличен таблет и  както е казала Ева, детето ще се радва.

Така де, детето ще  се кефи, че ще има не само като на тате киндълче, ами и по-модерно даже...  Laughing
Друг е въпроса колко ще го използва като четец на книги. Сравнявам 20-годишната си племенница и 12 годишната си дъщеря. Голяма не изпуска киндъла 4, който ѝ подарих миналата година.
10 годишното детенце ще го използва като таблет основно, според мен.  Peace

# 326
  • София
veka  - не, не е съществена, ние си ползваме програмата през нея да си пускаме филми от компа на тв-то.
Иначе киндъла си има и програмка за четене, но не е четец, а си е таблет, няма инк технологията, екрана си свети и за мен натоварва очите, като всеки таблет, лаптоп и т.н.

Shantal  - киндъл са четци, киндъл файър са амазонските таблети.

# 327
  • Пловдив
И аз му се чудя на този таблет Киндъл за 7 год.ми дъщеря.Характеристиките му са много впечатляващи,но честно казано ми се искаше да е 8 инчов. Сегашния й е такъв и е чудесен размер за гледане на филмчета,а такова му е основното предназначение у нас.Притеснява ме като е по-малък екрана да не се взира повече и да се натоварват още повече очите. newsm78 нали могат да се свалят всички игри от google play или иконата с пазарската чанта,както тя му казва? операционната система android ли е? /и не ми се смейте,моля/

# 328
  • София
И аз му се чудя на този таблет Киндъл за 7 год.ми дъщеря.Характеристиките му са много впечатляващи,но честно казано ми се искаше да е 8 инчов. Сегашния й е такъв и е чудесен размер за гледане на филмчета,а такова му е основното предназначение у нас.Притеснява ме като е по-малък екрана да не се взира повече и да се натоварват още повече очите. newsm78 нали могат да се свалят всички игри от google play или иконата с пазарската чанта,както тя му казва? операционната система android ли е? /и не ми се смейте,моля/
Утре някой спомена, че ще пуснат 8.9 инчовия  в сделките. Ето го - http://www.amazon.de/gp/product/B00KQNUZ9M

# 329
  • София
Evа, Angel_Dust, The ant has... , много ви благодаря!   bouquet

Въобще не разбирам от тези неща, първият й таблет беше подарък от роднини.Честно казано вижда огромен зор,защото се играят игри и се рови в интернет.Не зная, щом не е точно като Киндъл и ще натоварва очите /не че тя ще се строши от четене/,мога да се поослушам още малко за други таблети,ако излязат на сделките.

Общи условия

Активация на акаунт