Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 288
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Sony Xperia Tablet Z2 SGP511 (10,1") Tablet-PC (Touchscreen … roid 4.4) schwarz за 350 евро, което е 100 евро по-малко, но бързайте 90% резервиран в немския сите!

# 406
  • Sofia

NBM, колко ти дава доставката до БГ на столчето?
И аз щях да го гледам, ама... изтървах... дори листата на чакащите беше фул  Shocked
Дано го пуснат пак, мисля че цената е ОК, аз трябва да сменя на баткото столчето.

24 евро го даваше до БГ, затова пуснах до Германия. Ще измеря на баткото колко тежи, то е подобно.

Хванах мулти функционалното устройство на канон. Заслужава ли си на тази цена 60 п. ?

Същото, което в БГ е 114 лв ли?

# 407
Отказах се от АЕГ-то, оставам си с шварца на Филипс.

# 408
А нещо и за мъжОВЕ Simple Smile Bosch PSB 750 RCE Impact Drill за 50 лири, което аз си купих за близо 80 преди 4 месеца Sad Ако търсите бормашина де Simple Smile

# 409
  • Sofia
Имате ли идея колко е доставката от amazon.de директно до България? СТава въпрос за около килограм и половина мини лаптоп и не ми се рискува с превозвач.

Ами пробвай в кошницата, сложи първо БГ адрес и виж какво дава за крайна цена.

Тиганът Силит хубав ли е?

# 410
  • Бургас

NBM, колко ти дава доставката до БГ на столчето?
И аз щях да го гледам, ама... изтървах... дори листата на чакащите беше фул  Shocked
Дано го пуснат пак, мисля че цената е ОК, аз трябва да сменя на баткото столчето.

24 евро го даваше до БГ, затова пуснах до Германия. Ще измеря на баткото колко тежи, то е подобно.

Хванах мулти функционалното устройство на канон. Заслужава ли си на тази цена 60 п. ?

Същото, което в БГ е 114 лв ли?
Бронзовият канон. Не мога да сложа линк, че пиша от тел. Не успях да прочета кое сте коментирали, може и да е същото.

# 411
  • Sofia
cveti__petkova , кодът е персонален и аз пуснах сигурно 10 поръчки, откакто го имам и забравям да го употребя  Sick

За принтерите, който питаше , Пиксмата са добри и евтини, но се присъединявам към мнението за консумативите - около 30 лв. е едно мастило / а трябват по 2 / и свършват за норматив.

Имам този епилатор Braun , купуван пролетта за 95Е и съм доволна. Четката за тяло съм ползвала веднъж като четка за лице и ако не бях прочела, едва ли щях да разбера, че не е за лице.

Хванах тази кафемашина Saeco за 259Е , каквато - такава. Дано не пуснат нещо по - интересно, защото аз празна карта нямам и цакам на момента /ако го карам с това темпо, до края на седмицата  може и да имам де  Mr. Green/

# 412
Някой търсеше външен хард.

Transcend StoreJet M3 Anti-Shock 1TB

Намелен е на 54,90

Като го добавя ми излиза норжалната цена  newsm78

Мда и при мен така се получи, трябва явно да е през страницата с офертите, а не директно. Знам ли и аз.  newsm78

сега си е намален 1 тб , беше на 100% резрервиран,,,,,сега е на 99%

# 413
Прибори WMF 1120916040 Besteck-Set 30-teilig Boston след около 2 минути! Има и версия с 60 броя, но не виждам да я има на промоция. #Cussing out

# 414
  • София
На мен в co.uk ми показва сделките в бг време, и през лаптопа, и през мобилното приложение на амазон на телефона. В .de ми ги показва в тяхно време - 1ч. назад. Не знам защо така се е получило, никъде нищо не е цъкано, фабрични са настройките, а в амазон съм с uk адрес.
Хванах накрайниците за Филипса, дето пуснах вчера. Имам поръчка - парочистачка до около 30-40п, сега ме е яд, че не казаха по-рано. Вчерашната първата с 10 приставки беше точно толкова пари намалена, а после имаше и по-високи цени, но днес нищо май няма...
Чакам довечера в немския Kenwood KMM020, сякаш ме чуха, че чакам такова Mr. Green

# 415
Този външен хард изгоден ли е? Не знам какво да гледам. В България 1ТБ намирам между 100 и 200+ лева, уж еднакви характеристики (капацитет, кеш, юсб 3 и скорост на трансфер), друго не е дадено, а цените са много различни.
Аз го пуснах де и без това нищо не ми трябва, а да не се мина и да си използвам кодчето за 10 евро. Според мен (само така си мисля) са изпратени кодове на потребители, които не пазаруват много активно. Аз съм си купила само Киндъл от немския амазон и нищо друго, докато от английския постоянно купувам нещо.

# 416
  • софия
Кой пусна мухата за Philips Lumea Essential SC1991/00 IPL Hair Removal System? Да видим колко ще падне. Не ми беше хрумнало да си купувам, но знае ли човек?

# 417
  • София
Аз не съм от активните потребители, дали имам 100П похарчени общо там, но нямам код. В немския само влизах да разгледам, никога не съм купувала оттам. Прегледах си мейлите, само разни уж намаления...
Някой може ли да каже пак кода за немския амазон, и за какво важи? Ще ми се, ако има добро намаление на Kenwood-а, да го цъкна и с код, ако има такъв. Praynig

# 418
  • Варна
 Praynig Някой може ли да ми даде линк към книгите в Amazon.de. Нали с добавяне на книга се премахваше доставката, ако сумата е под 29 Е?

# 419
  • София
Пуснах столчето Romer на празна карта. Реално ще ми трябва за малкия чак догодина, та се чудя дали да го плащам.
Иначе баткото има почти същия и съм много доволна. Някой сравнявал ли е цената от 79 евро с с други магазини?
http://www.amazon.de/gp/product/B00IKFYBMK?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00
Рьомер често е с намаление в Мадъркеар - аз от там взех и един Бритакс еволва 3 за смешни пари. Доставката с Габко също не беше скъпа - столчето е под 10 кг с опаковката, тоест под 20 лв ще ти е доставката.

Мрън и аз нямам код за немския амазон ... мрън

Общи условия

Активация на акаунт