Пазаруване от Германия - превоз и закупуване на поръчките ни

• 17 445
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
За колко време пристигат пратките? И кой е най-сигурният превозвач? Много се чудя на кой да се доверя, защото искам да поръчам доста скъпичко яке  Rolling Eyes

# 16
аз съм много доволна от Габко

# 17
Моля за помощ, никога досега не съм се занимавала и ми е мътна индия Simple Smile Мога ли да си поръчам от adidas.de  и как става? има добри намаления в момента, доставят само до адрес в Германия

# 18
Аз поръчвам редовно от www.adidas.co.uk до английски адрес ,плащам с Пей Пал ,шипинг и билинг адрес пиша еднакви ,предполагам за немския ще е по същия начин.

# 19
Здравейте ,знаете ли сайтове за кодове ?Ще пускам поръчка от Bata,среща ли ли сте код за безплатна доставка?

# 20
  • ...на безопасно
В Бата над 20 Е доставката си е безплатна до немски адрес.

# 21
В Бата над 20 Е доставката си е безплатна до немски адрес.

Ясно ,моята е 19.99 поръчката Simple Smile .Благодаря за отговора !

# 22
Здравейте, имам малко затруднения с въвеждането на данните на Габиели в немския Амазон  Embarassed Бихте ли ми казали на Vor- und Nachname: моето име ли пиша или Edoks limited и моето ID. На Stadt  Gutweiler ли пиша? И какъв тел номер вписвам?

Сега им писах,понеже и аз имам колебания какво е коректно да се изпише - Отговориха ми ,че личните имена си вписвам .
Аз също не съм поръчвала до сега и ми е малко мътно.
Ще се радвам ,ако вече ползвалите услугите от сайта , кажат и за това ID  -в полето с  нашето име ли да го впишем ?

# 23

Незнам дали не откривам топлата вода, но:
да се похваля с успешна поръчка от http://www.zara.com/de
Поръчката направих на 28.01., на 03.02. получена на немския адрес, а днес е вече при мен. Платих с Paypal. Доставката до немския адрес е безплатна над 50 евро поръчка.

# 24
Здравейте,

поръчвали ли сте си от bonprix.de? Доста неща си харесах от там. А се чудя и с кой доставчик е най-сигурно.

Ще съм благодарна на мнение Simple Smile

# 25
  • Пловдив
Аз съм поръчвала от bonprix с KDshopping.

# 26
Моята първа поръчка от Амазон днес не са успели да я доставят на Габко. Дали щото е събота?
Какво да направя сега - фирмата събота и неделя почиват, дали на Амазон трябва да пиша?
Някой да му се е случвало?

# 27
  • Варна
Shopper.bg отново предлагат доставка от Германия.  Peace

# 28
Направих една пробна поръчка в немския Bon Prix - платих с пейпала и на адреса на kdshopping . Единствения проблем ми беше първончално докато се светна къде трябва да е написан адреса на доставчика - в пейпала разбира се  Laughing
Стоката дойде за около 15 дни, като качество не са кой знае какво нещата  – напр. В ASDA са по-високо качество, обаче пък в немските сайтове са едни такива жизнерадостни цветовете  Simple Smile

# 29
  • София
Здравейте, може ли малко съдействие за закупуване на лекарство / имам рецепта от български лекар/ от Германия. Лекарството е benzbromarone и не се внася в БГ. Ако някой е успял да купи през сайт и може да ми помогне с инфо ще сам безкрайно благодарна. Да не говориме че немският изобщо не ми е ясен и всичко правя с преводач

Общи условия

Активация на акаунт