Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VI

• 48 594
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
О, Себастиан Стан виждам.  Heart Eyes

# 586
  • София
Първи снимки от Марсианецът на Ридли Скот
Това сериал ли е? Защото иначе не му е тук мястото в темата Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural  Laughing

Щот` си пишем за всичко дето е sci-fi  Peace

Себастиян и аз го фиксирах  yes

Нов сериал зърнах в замунда - Between, но отзивите нещо не са добри  Thinking

# 587
Това сериал ли е? Защото иначе не му е тук мястото в темата Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural  Laughing

Ти нещо модератор ли го раздаваш, щото от поне 2 теми тук пишем и за Sci Fi филми.
Добре дошла и чао

Амидала имай го моля те предвид за заглавието на новата тема че аман от партийни секретарКи
  Tired

# 588
  • София
ОК  Simple Smile

# 589
Това сериал ли е? Защото иначе не му е тук мястото в темата Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural  Laughing

Ти нещо модератор ли го раздаваш, щото от поне 2 теми тук пишем и за Sci Fi филми.
Добре дошла и чао

Амидала имай го моля те предвид за заглавието на новата тема че аман от партийни секретарКи
 Tired

Ми не, вземам пример от "партийната секретарка" DimiLoca  Laughing :

Малко нелогичен ми се стори втори епизод на Wayward Pines
Скрит текст:
Защо им трябваше да бягат докато са на вечеря при бившата му колежка и да рискуват да ги усетят, вместо да оставят чиповете в хотела или там където са отседнали или под някоя пейка в парка и да бягат когато не са в полезрението на бивша федерална агентка. А Беверли уж беше много печена, борбена със самообладание първи епизод като му помогна да избяга от болницата, а втори епизод беше пълна противоположност - изпадна в паника и се издаде с нервността си. Също така не ми се връзва защо беше барманка в началото на първи епизод, после имаше някакъв друг барман в заведението, който отричаше да имат такава жена на име Беверли, а втори епизод пак я показаха за малко като барманка.

Има тема за сериала: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=847661.msg30874317#new
Laughing

# 590
Дими просто те насочва към темата за сериала, където вероятно ще срещнеш повече съмишленици, отколкото в обща тема за сериали. Не виждам нищо санкциониращо в коментара и. Wink

# 591
Скрит текст:
И аз само насочих добронамерено към темите за игрални филми. Не ми пречи да си пишете тук за каквото си искате дори за сладоледи Дени и торти Чочко  Laughing. Разбрахме се  Peace

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 13:34 от skybye

# 592
  • Ямбол
skybye, насочих те към темата съвсем добронамерено.  Peace

Да похваля едно скандинавско сериалче - Jordskott. Сюжетът му наподобява на този на Fortitudе - малко северно градче, изпълнено с много тайни, връхлетяно от мистериозен вирус.  Wink

# 593
  • София
Тамън да се възрадвам на снимките и някой се е оакал! Браво!

# 594
Шшшттт, тихо!

Идвам със страхотен постер на Падащите небеса. Последен сезон - жалко, но поне ще завършат историята.

# 595
  • BG
Здравейте. Днес случайно се присетих за един сериал, който преди доста време гледах -Фарскейп ( понеже свърши ... всъщност не помня точно как свърши, но си спомням, че не беше както за финал) и прочетох, че имало и мини сериал след това Фарскейп: Войната за мира, обаче не можах да го намеря никъде. Знаете ли дали наистина е излязъл такъв мини серила и къде може да се гледа?
и още един въпрос-  наскоро започнах Falling skies, изгледах един еп., но после не знам защо ми се стори, че няма да е много интересен и сега се чудя дали пак да не го почна, заслужава ли си гледането?
Също искам да изкажа благодарности  на Amidala за изчерпателния начален пост на темата, беше ми много полезен   bouquet ,а малко теми в този раздел могат да се похвалят с толкова полезна и  добре подбрана информация.

# 596
  • София
Е как не си догледала финала на Фарскейп?!
Ето - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=6626&hit=1
Много, много любим сериал  Heart Eyes
С филма накрая си завърши напълно прилично.
Макар че имаше слухове из нета за продължение, не ми се вярва да стане.

# 597
  • BG
Mного ти благодаря, аз днес го търсех с бг заглавието му в замунда и нищо не излезе, веднага ще го  изтегля. А за Фарскейп, може и да е завършил подобаващо, но и на мен ми беше много любим и съм се надявала вероятно за още един сезон. Сетих се него като видях Далия от Древните, същата актриса  играеше  във Фарскейп ( ако не се лъжа) и реших да проверя дали не е излязъл някой сезон след това, което съм гледала, така попаднах на мини сериала.

# 598
  • София
Фарскейп си свърши перфектно, а Старгейтите гледала ли си? Simple Smile

Иначе Падащите небеса на мен лично ми харесва и си го следя. Не е някакъв шедьовър, но ме радва.

# 599
  • BG
... а Старгейтите гледала ли си? Simple Smile
Не ,не съм, той май е  много сезона, но може и до него да стигна, че азиатския ми фронт, който ми е основен източник на развлечение доста издиша напоследък и се налага да търся друго за гледане. Търся безуспешно двойник на Стоте, толкова много ми хареса този сериал, че нямам търпение за следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт