Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 276
  • 861
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
За Лего феновете, синята базова плочка http://www.emag.bg/lego-b-m-sinja-plocha-za-konstrukcija-5702014 … f14/pd/D9M2GBBBM/ в емаг е намалена на 11лв., най-ниската цена, която съм срещала. Е, можеше да е зелената, ама...

# 436
Метнах това в коша, подарък за свекитата..мисля че си заслужава, нали?

http://www.amazon.co.uk/dp/B005CVGB32/ref=gb1h_img_c-2
Някой по-запознат да каже нещо  Praynig Беше на 27 лири
Имам по-стария модел на Омрон преди 2 год го поръчах от черния петък Peace, железен е!

# 437

Цената добра ли е, няма  голям интерес.

Цената бива според мен, но вече я пускаха, на който му трябваше вече си я е взел.

# 438
Когато картата е била празна, трябва ли след вкарване на пари да revise payment method или нищо не се прави?

# 439
  • Wolwedans

Цената добра ли е, няма  голям интерес.
Tози комплект не го намалят много, дебна го от известно време  за подарък. Мисля че спокойно можеха да го пуснат на около 30 - тина паунда, поне моя максимум беше толкова, защото кана съм си купувала за 10, а 12 филтъра за 20 паунда поотделно.

# 440
Greene, имам съвсем същия проблем като теб с двукратно теглене на пари за една и съща поръчка (поне така изглежда, иначе ясно, че единия път парите са само блокирани, но кой знае защо, не са изтеглени). Вчера вдигнах на уши хелпдеска на банката и сега в резултат картата ми е временно блокирана  Sad. След активна кореспонденция с Амазон става ясно, че те парите са си ги взели само един път. Да, ама блокирането ще си виси кой знае колко време още Sad. Имам още една покупка от същия ден - 24 ноември, сега ако и за нея ми ги дръпнат отново, съвсем ще цъфнем. Аз редовно пазарувам от Амазон, винаги на пълна карта, за първи път ми се прави този номер именно от тях. Или именно с тях. Нейсе.   bouquet

# 441
Метнах това в коша, подарък за свекитата..мисля че си заслужава, нали?

http://www.amazon.co.uk/dp/B005CVGB32/ref=gb1h_img_c-2
Някой по-запознат да каже нещо  Praynig Беше на 27 лири

Омрон са една от най-добрите марки за такива апарати(а според аптекари и точни). У нас този модел го има за 119 лв . Ти си прецени. Не е лошо ако не искаш да сменяш батерии да си купиш и адаптер за тока към него.

# 442
извинете за тъпия въпрос, но сега купувам каната брита  и като плащам какво да избере лева или нещо друго

# 443
# 444
  • Luxemburg
Имама ли някой на който да са му направили по погрешка рефанд и какво следва? За прословутата кукленска къща май са ми направили 2 пъти рефанд. Дано накрая получа нещо и да не съм го платила 2 пъти по скъпата и евтинта цена. Такава мешавица стана че едва като дойде извлечението от банката ще разбера какво е станало.
Скрит текст:
За да съм по-ясна ще обясня и ситуацията. Купих кукленската къща от ЧП и се свързах в хелпа да ми обединят с друга неизпратена поръчка за да не плащам P&P. Да ама служителя наместо да ги обедини прибави още една и то на нормална цена и нито той нито аз успяхме да я анулираме. Каза ми че ще изпратят и двете но да съм се свържела с тях като видя че са ги изпратили, за да се свържат с куриерската фирма да им върнат едната. Още когато прибави по погрешка втората служителя ми пусна веднага и рефанд и се отрази във фактурата под тотала със знак минус. Вчера обаче като съм писала да си я върнат обратно служителя е направил също рефанд (не е ли видял че вече има направен такъв) но май сумата е като за къщата от ЧП. Изобщо не знам какво ще дойде и колко ще ми излезе тази къща. По тракинг и двете пътуват към мен. Голяма каша.  #2gunfire

# 445
  • Майничка
извинете за тъпия въпрос, но сега купувам каната брита  и като плащам какво да избере лева или нещо друго
Паунд

# 446
извинете за тъпия въпрос, но сега купувам каната брита  и като плащам какво да избере лева или нещо друго

Паунди избери, защоно Амазон превалутира по неизгоден курс.

Омрон са железни, имам един над 10 годишен, миналия месец го носих за проверка, даваше отклонение 1 единица.

newsm44 newsm44 newsm44 Проверете си всички акаунти, от които сте пазарували в Амазон - и в англ. има код 10/50, каната и машинката за подстригване Филипс с чупещо рамо, която в момента е само 1.5 лира по-скъпа от сделките, ми излезнаха общо 50 лири.

# 447
  • София
evhen - къде в акаунта по-точно?

# 448
Имам въпрос за безплатното връщане на стоки до Германия.
Коментирахме тук, че в Амазон нямало такова, ама аз им писах и те ми пратиха предплатен етикет. Най-отгоре на него пише DHL ретърн, после следва адреса в Германия.
Не трябва ли да има и някаква декларация, за да е безплатно връщането или тя се попълва в пощата  newsm78

http://www.bgpost.bg/?cid=231 Това ти е нужно.
Не са ми пратили същия етикет.
Обаче отдолу са ми писали, че ако давам пари за пратката ще ми ги възстановят, след като им напиша колко са.

# 449
evhen - къде в акаунта по-точно?

Ако имаш повече от един акаунт, провери в мейла, с който си го регистрирала, съобщението от англ.амазон е от 25/11.

Общи условия

Активация на акаунт