Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 231
  • 861
  •   1
Отговори
# 510
  • София, Дианабад
Да споделя за GGBG - редовно ги ползвам от Англия. Много коректни, много бързо доставят. Сега ще ги ползвам и от Германия, даже говорих сутринта с тях и казаха, че всеки петък ще тръгва курс.  Simple Smile

# 511
Да споделя за GGBG - редовно ги ползвам от Англия. Много коректни, много бързо доставят. Сега ще ги ползвам и от Германия, даже говорих сутринта с тях и казаха, че всеки петък ще тръгва курс.  Simple Smile

нещо цена на кг от Германия знаеш ли?

# 512
  • София, Дианабад
Не, пропуснах да попитам.

# 513
Някои има ли отзиви за тази марка Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin?

След малко в немския: Braun Oral-B PRO 700   за 27 Е

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 12:35 от S.D.A

# 514
  • Luxemburg
момичета преди 2 дена тези прибори бяха на промоция,някой спомня ли си каква цена бяха ?
http://www.amazon.de/gp/product/B00H9CXYNC/ref=gb1h_img_c-3_3067 … pf_rd_p=560113067
дали са качественни като марка не ми е позната  newsm78,след минутки ще ги намалят
Нямам техни комплекти, но това е евтината серия на WMF и в магазина като съм ги разглеждала не мога да кажа да са по-лоши от WMF. Изглеждат страхотно. Ние имаме от детската серия и на WMF и на Auerhahn и мога да кажа че последните са по-добри от WMF. Не са мръднали а се ползват вече 2г. За цената не мога да споделя. В онлайн магазина на WMF ги няма което сигурно означава че са стара серия, но най-ниската цена която намирам е 120€, а в повечето магазини се продават за 220€ намалена така че тази цена май е най-ниската.
здравейте Hugтова чудо заслужава ли си парите и какво точно прави http://www.amazon.de/dp/B00IJY2PWK/ref=gb1h_img_c-3_3067_177ad59 … pf_rd_p=560113067
благодаря предварително  bouquet
От немския амазон е немска версия, имайте гопредвид. Каквото и да означава...
Аз взех това, но до вчера беше на 29 паунда цена, не от сделките. Аз се чудя дали да задържа този робот за 39 паунда.
Немска версия означава че ще говори на немски . Тони сподели друг път такива добри новони. За 37€ щях вече да взема, но 50€ не ми се дават.

Някой питаше за пелени http://www.amazon.de/gp/browse.html/ref=pe_980181_58692421_pe_10/?node=5510506031 Не са на Памперс, но може да е от полза на някой.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 13:05 от ronicat

# 515
Споделете , моля как да потърся кода от английският Амазон.
мерси
 иначе от сделките нищо не ми хваща око . Първият ден потъчах таблет за рисуване wacom и машинка за подстригванефилипс и това беше .

# 516
  • ВАРНА
Споделете , моля как да потърся кода от английският Амазон.
мерси
 иначе от сделките нищо не ми хваща око . Първият ден потъчах таблет за рисуване wacom и машинка за подстригванефилипс и това беше .

И аз гледам в мейла,но не откривам,как е заглавието на този мейл?От немски и от английския амазон ли изпращат?

# 517
  • Пловдив
Влизаш си в мейла на който имаш акаунт и търсиш в търсачката .Аз имах код за англииския на акаунт не ползват от пролетта
Момичета пращат ги избирателно.Аз имам 2,мъжът ми 2, имаме общо 1 код от немския и 1 от англииския.
Е забравих да се похваля.Пуснах Макита за мъжа ми с кода

# 518
  • Luxemburg
Не на всеки акаунт са изпращани кодове. Преди няколко страници някой беше сложил точно какво е заглавието на мейла и съдържанието му. Не мога да кажа точно какво да търсите тъй като и аз не съм получила нито един, съпругът ми е получил от трите амазона UK/ДЕ/FR. Късмет  Cry. Търси gutschein/ coupon 10€/£10

# 519
  • София
Ако някой няма да си ползва код от немския амазон да сподели, pls Simple Smile Аз за съжаление не съм получавала такъв

# 520
  • София, Дианабад
Таксата от GGBG e 3,20 лв. на кг. Няма ID номер в Амазон, а бил в сайта на ggbg след регистрация.

Успех момичета!  Simple Smile

# 521
  • Варна
Този миксер Bosch вчера го взех на 129 паунда и се чудя дали да го плащам? 139 паунда ще излезе с доставка до БГ.

Трябва ми основно като миксер, на другите джаджи не държа, но не можах да намеря по-изгодна оферта.

# 522
Гледам че ще има днес BluRay-и.
Както в английския
Lone Survivor / Zero Dark Thirty / Safe House / Green Zone / Con …  [Blu-ray] [2010]
Ocean's Trilogy [Blu-ray]
The Dark Knight Trilogy
така и в немския Амазон.
Hangover Trilogie
Fringe - Die komplette Serie (20 Discs)
G.I. Joe - Die Abrechnung
Някой поръчвал ли е такъв тип стока ? Имат ли БГ аудио или поне субтитри, има ли изобщо смисъл да се копува такова нещо от вън ?  Rolling Eyes

# 523
Както в английския
Lone Survivor / Zero Dark Thirty / Safe House / Green Zone / Con …  [Blu-ray] [2010]
The Dark Knight Trilogy
така и в немския Амазон.
Hangover Trilogie
Някой поръчвал ли е такъв тип стока ? Имат ли БГ аудио или поне субтитри, има ли изобщо смисъл да се копува такова нещо от вън ?  Rolling Eyes

Няма бг нищо по тях. Има смисъл ако си фен или маниак и искаш да ги имаш. Все пак на запад торентите са забранени и хората си плащат да гледат филми.

# 524
Както в английския
The Dark Knight Trilogy
така и в немския Амазон.
Hangover Trilogie

Няма бг нищо по тях. Има смисъл ако си фен или маниак и искаш да ги имаш. Все пак на запад торентите са забранени и хората си плащат да гледат филми.

Мерси за информацията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт