За тези, които четат любовни романи №13

• 80 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
dejie на мен лично Барбара Делински  ми е скучна  Stop Като че ли е писала насила и без желание, с такова впечатление оставам от нейните книги.
Скоро четох книгата й Три желания https://www.goodreads.com/book/show/447629.Three_Wishes - добра идея, слабо изпълнение, накратко... Още няколко нейни съм чела - и те бяха така. Бях си свалила доста нейни книги - всички ги изтрих.

# 451
  • ВАРНА
Здравейте, може ли да ми препоръчате малко автори, заглавия, поредици от жанра? Пълня една карта памет за четеца на майка ми. Тя много обича Даниел Стийл и Сандра Браун, Нора Робъртс не особено, Нюанси, Кросфайър и подобни еротични поредици въобще. Дано да съм ви ориентирала вече. Когато няма нищо ново, препрочита някои от Арлекинчетата, които има от преди 10-на години и на момента ги забравя. )
Какво ще ми кажете за Барбара Делински и Джейн Ан Кренц, на кои от горните като стил бихте ги наподобили, за да се ориентирам поне малко дали ще и харесат?
Благодаря много!

Любовни, но прекалено тежки и натоварващи, исторически и военни драми не желае особено, чете леки и развлекателни. Simple Smile  

Барбара Делински и Джейн Ан Кренц не мисля че ще и допаднат - по-скоро бих препоръчала може би Лайза Клейпас,Джулия Куин  Peace

# 452
Това, ако не сте го срещали и внася накаква яснота... относно "Миг преди никога" и нюансите - http://www.-spam-.com/bg/rubrics/88-rubs/2980-articles.html
Morena, изписва Проблем при зареждането  Peace

Това не внася никаква яснота, и е много далеч от истината, само някакво много бегло и общо "разсъждение".
По мое мнение "Миг преди никога" и нюансите нямат абсолютно нищо общо. "Миг преди никога" е в пъти по-хубава.
С хубав край ли е.Че след ''Аз преди теб" си обещах да не чета книги с тъжен край

# 453
Това, ако не сте го срещали и внася накаква яснота... относно "Миг преди никога" и нюансите - http://www.-spam-.com/bg/rubrics/88-rubs/2980-articles.html
Morena, изписва Проблем при зареждането  Peace

Това не внася никаква яснота, и е много далеч от истината, само някакво много бегло и общо "разсъждение".
По мое мнение "Миг преди никога" и нюансите нямат абсолютно нищо общо. "Миг преди никога" е в пъти по-хубава.
С хубав край ли е.Че след ''Аз преди теб" си обещах да не чета книги с тъжен край

Да, с хубав край е, аз също не обичам книги с тъжен край.

# 454
Водена от препоръките за Тежко изпитание и най-вече, че била нещо подобно на поредицата на Марлис Мелтън, днес си я купих и я започнах. Понпареднах, но до момента не мога да кажа че ми харесва повече от книгите на Мелтън.
Не знам превода ли е лош или писателката не може да пише, но изказа на места ми е доста елементарен. Освен това, "награбването" между двамата още от пръв поглед и супер силното привличане веднага, е много пресилено...Отношенията при Мелтън са много по-истински. Ще видим как ще е до края.
Историята още не се е развила, за да мога да кажа дали ми допада.
Резюмето на книгата на задната корица е супер плоско  Sunglasses Ако не бях прочела коментарите тук, никога не бих купила книгата по задната корица.

# 455
Прочетох за ден "В огъня" на Джесика Хол и ми допадна, макар повече да имаше преследване отколкото любов!  Peace Сега смятам да си препрочета ''Изпепеляване'', защото съм позабравила някои неща... Crazy Жалко,че няма много преведени книги на авторката, харесва ми как пише и смесва любовен и криминален сюжет!  Heart Eyes
Освен тези 2 книги и "Стоманена ласка" има ли друго преведено от авторката, което може да ми пратите... newsm78

# 456
Няма, но сигурно ще преведат и книгата преди "Стоманена ласка" по някое време. Така първо издадоха "Изпепеляване" и после "В огъня" и половината време се чудих защо говорят за някакви неща, случили се в миналото, които ги няма в книгата. Та намерих първа книга на английски да видя какво е станало. Crazy

# 457
Няма, но сигурно ще преведат и книгата преди "Стоманена ласка" по някое време. Така първо издадоха "Изпепеляване" и после "В огъня" и половината време се чудих защо говорят за някакви неща, случили се в миналото, които ги няма в книгата. Та намерих първа книга на английски да видя какво е станало. Crazy

А случайно да си чела и книгата преди Стоманена ласка? Лятото я четох, героинята беше забременяла явно в предната книга...  Joy Но ми е интересно да разбера какъв е сюжетът... Thinking
''В огъня'' и ''Изпепеляване'' са свързани, но все пак всяка книга е за един от братята Гембъл,а в Стоманена ласка не си спомням да се е споменавало за някакви странични герои, тоест въпросът ми е дали и в двете книги действието се върти около една и съща двойка?

# 458
За друга двойка става дума в книгата преди "Стоманена ласка" - за Жиан-Шан и Вал. Поредицата е трилогия и "Стоманена ласка" е втората книга. Третата е за Камеко и Шон, за които пък се говори във втората.

# 459
  • София
Прочетох "Чаровник по рождение". Изобщо, ама изобщо не ме впечатли. Доста слаба книга на Сюзън Елизабет Филипс.

Какъв е стилът на М. Мелтън? На кого напомня, за да преценя, дали са за мен книгите?

# 460
Аз прочетох "Заплетени", хареса ми, защото ми се стори освежаващо цялата книга да е от мъжка гледна точка... чела съм книги, в които се редуват главите - едната от гл. точка на мъжа, а следващата на жената, н не и цялата да е от срещуположния пол. Продължавам с "Усукани", защото някъде четох, че е продължение... да видим какво следва  Thinking

# 461
Прочетох "Чаровник по рождение". Изобщо, ама изобщо не ме впечатли. Доста слаба книга на Сюзън Елизабет Филипс.

Какъв е стилът на М. Мелтън? На кого напомня, за да преценя, дали са за мен книгите?

Нали?! През цялото време ми беше една пресилена такава .. От толкова сарказъм чак ми писна.
Мелтън, ми да кажем като Линда Хауърд и Джули Гарууд /Макензи поредиците им/.
Аз днес приключвам "Издирването" на Йохансен. Интересна ми е, може би малко повече от предишните две за Ив, но също мнооого ме дразни тая Сара. Вече почвам да се питам дали има поне една засвета героиня, която не е Рамбо и не се прави на много остроумна, знаеща и можеща. Нещо ми се губи интригата така.
После съм си приготвила "Натюрморт" на Джой Филдинг, която ми дойде като по поръчка миналия ден с едно списание. Тъкмо я бях набелязала и като не я открих се бях настроила вече, че ще я чета на английски. Не съм чела хартиена книга от ехеее, та малко ми е странно.

# 462
  • Sofia
Не съм чела хартиена книга от ехеее, та малко ми е странно.
А аз нали от скоро съм с четец, та като спирам четенето все опипвам наоколо за книгоразделител.   Crazy Ама така  обичам реалните книги, та смятам да редувам, че определено ми лиспват.
Простете за лиричното отклонение... поне подхожда на темата.  Mr. Green

Аз вчера започнах "Малка кутийка от Тифани", че по стечение на обстоятелствата преди нея бше "Едно лято" на Н.Робърст. Тя ми беше скучничка - само за двамата главни ставаше дума. Ама ще се пробвам и с другата от серията "Знаменитости".

А "Една женска усмивка" беше приятна.

# 463
Аз съм на Lora Leigh- Elite Ops. На втората книга съм.В 1 книга малко в повече ми идваха секс сцените,обаче тя си е известна с тях,тъй че не съм изненадана .  Laughing

Ще видим колко книги от серията ще прочета,но засега мисля да продължа,пък да видим докъде ще стигна.  Mr. Green

# 464
Може ли да ми изпратите ''Усукани'' и ''Чаровник по рождение'' на hristina_tserovska@abv.bg! Искам да ги завърша тези поредици накй-после!  Peace  Мерси

Общи условия

Активация на акаунт