Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • близо до брега на морето
Тъкмо свърших с гледането на 15 епизод  CryДоста неща съм забравила, колко време бяха разделени Rolling Eyes
Hug Hug Hug Hug И после.............аз не съм била добре............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaТрайков тъй вика................ Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Стига клати таз глава............ Hug Hug Hug всички сме у кюпа........... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бойче, те и моите ми казват така-ама нейсе не-кво ти пука

# 121
Тъкмо свърших с гледането на 15 епизод  CryДоста неща съм забравила, колко време бяха разделени Rolling Eyes
Hug Hug Hug Hug И после.............аз не съм била добре............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaТрайков тъй вика................ Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Стига клати таз глава............ Hug Hug Hug всички сме у кюпа........... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бойче, те и моите ми казват така-ама нейсе не-кво ти пука
До юни сме така  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  после time out  Wink Wink Wink
Пък от есен-живи и здрави  Peace Peace Peace

# 122
# 123
  • София
Мира колко беше развълнувана, когато влезе и видя Яман. Дали след този танц все още ще се дърпа заради онази нощ? През целия втори сезон Мира копнееше за Яман и за неговото внимание и сега, когато го получава не може да му се наслади заради гадната му постъпка.

В сцената с нара, Мерт какво казва на Ейлюл, когато му подава лъжица с нар?

Хиляди благодарности за преведената серия   bouquet   bouquet   bouquet

# 124
Мира колко беше развълнувана, когато влезе и видя Яман. Дали след този танц все още ще се дърпа заради онази нощ? През целия втори сезон Мира копнееше за Яман и за неговото внимание и сега, когато го получава не може да му се наслади заради гадната му постъпка.

Да се надяваме, че това наистина беше сдобряване.  Peace Но дано Яманко да продълже да й показва отново и отново колко много я обича  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 125
# 126
А аз продължавам с картинката-Яман с Берен в кафето  Grinning Grinning Grinning
И как завистливо я гледаха съучениците и момичетата там. Беренче веднага го каза ...даже искаше по-често да ходят там  Wink Wink Wink
Мисля си също,че сем.Бейлидже 90% вече е одобрило зетя  Party Party Party
Мама Суде още се опъва,ама и тя Копер люби  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 127
# 128
# 129
А аз продължавам с картинката-Яман с Берен в кафето  Grinning Grinning Grinning
И как завистливо я гледаха съучениците и момичетата там. Беренче веднага го каза ...даже искаше по-често да ходят там  Wink Wink Wink
Мисля си също,че сем.Бейлидже 90% вече е одобрило зетя  Party Party Party
Мама Суде още се опъва,ама и тя Копер люби  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Май снощи пропуснах да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Судето..............много ме издразни........... Mr. Green Тва не става за нищо.........нито за съпруга,нито за майка,и за любовница не става даже............много долно................ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireКак можя аби а се влюби яяяяяяяяяяяя............... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 130
# 131
  • Яко в Матрицата...
Ох, бе, сладкиш... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Славата пречи ли на живота ви? Можете ли да се движите свободно по улиците?

Да, понякога ми пречи. Но всъщност това, че не мога да ходя свободно по улиците, не е беда. В някои отношения тази работа изисква жертви. Например, нужно е повече внимание към това, което си направил, към стъпките, които си предприел. Хората могат да те приемат като модел за подражание. Хората, които създават тенденциите в обществото, неизбежно (искат или не искат) се натоварват от това.  Но в най-общ смисъл интересът, загрижеността и любовта, която ми показват, когато ме видят, не ме притеснява.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 21:55 от Reni - BG

# 132
# 133

Hug Hug Hug Ейлюл казва, че мноог обичал нар, но е трудно да го обелиш и затова не ядяла,а Мерт казва: Приготвянето е трудно, но яденето е хубаво.  Peace

# 134
Ох, бе, сладкиш... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Славата пречи ли на живота ви? Можете ли да се движите свободно по улиците?

Да, понякога ми пречи. Но всъщност това, че не мога да ходя свободно по улиците, не е беда. В някои отношения тази работа изисква жертви. Например, нужно е повече внимание към това, което си направил, към стъпките, които си предприел. Хората могат да те приемат като модел за подражание. Хората, който създават тенденциите в обществото, неизбежно (искат или не искат) се натоварват от това.  Но в най-общ смисъл интересът, загрижеността и любовта, която ми показват, когато ме видят, не ме притеснява.
Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт