Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 35 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 420

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ваййййййййййй беееееееееее  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Как чака мацката да го маркира  hahaha hahaha hahaha и как се хили  hahaha hahaha дори й се спъна в роклята  Joy Joy Joy Joy Joy
Дъвчейки  Joy Joy Joy Joy Joy Сладурко  Crazy Crazy Crazy Crazy Обаче изглежда страхотно в костюм  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy пък и без него  Mr. Green Mr. Green

Еее, знам кога да влезна Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Много е готин, добре са подбрали мацката - да изпъкне той Mr. Green Party Party Party Ама и как я е хванал за ръчичка и не я пуска...  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

да изпъкнел той  Joy Joy Joy Joy че той си изпъква винаги  Joy Joy Joy Joy

Оххх, бе Ренко, да изпъкнел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Вярно, него нищо и никой не може да го засенчи  Crossing Arms Crossing Arms

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 421
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ваййййййййййй беееееееееее  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Как чака мацката да го маркира  hahaha hahaha hahaha и как се хили  hahaha hahaha дори й се спъна в роклята  Joy Joy Joy Joy Joy
Дъвчейки  Joy Joy Joy Joy Joy Сладурко  Crazy Crazy Crazy Crazy Обаче изглежда страхотно в костюм  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy пък и без него  Mr. Green Mr. Green

Еее, знам кога да влезна Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Много е готин, добре са подбрали мацката - да изпъкне той Mr. Green Party Party Party Ама и как я е хванал за ръчичка и не я пуска...  Joy Joy Joy Joy

да изпъкнел той  Joy Joy Joy Joy че той си изпъква винаги  Joy Joy Joy Joy

Ааа, зависи... кой гледа Mr. Green  Joy Joy Joy Joy
Вярно, много важно условие  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 422
Определено ако бяха дали тази как го маркира по гърдите, и тя щеше да изпъкне много. С едни гърди напред щеше да е  hahaha
Щяхте да я режите до сабахлем с фотошопа  hahaha

# 423

Олеееееееее, неустоим е  Crazy Crazy Crazy
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 424
# 425
  • Попово
Сесията за ВОГ, със Серенай сякаш по ми харесва

# 426
Този път май  не се изплези. Понаучил се е.По повод голямото прехапване на устните ето какво намерих.

Интересни са и случаите, когато прехапваме устни: покрием ли долната с горната, издаваме, че се чувстваме виновни за нещо. Тази гузна физиономия е типична за децата, но дори когато пораснем, тя инстинктивно се изписва на лицата си, когато направим нещо нередно.

Ако пък някой покрие горната си устна с долната, това най-често означава, че в момента не е сигурен как трябва да постъпи или какво да каже. В някои случаи подобно "защипване" на горната устна означава, че човекът си е наумил да направи нещо и няма да се откаже от него, дори то е съвсем глупаво.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Свити устни – (преди да отговори на някой сериозен твой въпрос, той свива устни или ги прехапва) – Това  е знак , че той не ти казва истината докрай...или въобще.

Прехапването на устните означава печелене на време и скриване на истината.

А на друго място пише, че с такъв жест се показва интерес заедно с изплезването, ама към какво не пише  Grinning

# 427
  • близо до брега на морето

Олеееееееее, неустоим е  Crazy Crazy Crazy
Как да не повторя и аз този ашкъм Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 428
# 429
# 430
# 431
Мацки днес казал ли е Хаканчо да чакаме ли трейлър?

# 432

да, фотосесията и на мен ми харесва повече  Peace много е секси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и тази не е лоша, а Чачо и на двете е чок гюзел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мацки днес казал ли е Хаканчо да чакаме ли трейлър?

той много обяснения не дава  Mr. Green Mr. Green ще чакаме  Joy Joy Joy

# 433

На мен и двете ми харесват. Но тази за ВОГ сякаш е по-закачлива и непринудена.  Peace

# 434

Общи условия

Активация на акаунт