Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 32 922
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • близо до брега на морето
На мен ми е интересно как го пускат да пътува след като е подсъдим и то за накотици? Явно знаят, че от бати Ердо няма измъкване
Забраната да напуска Турция му е отменена Peace и защо да не пътува-да не е само той подсъдим-нищо не е приключило,пък и кардото ми е чисто като сълза Naughty Laughing

# 466
На мен ми е интересно как го пускат да пътува след като е подсъдим и то за накотици? Явно знаят, че от бати Ердо няма измъкване

Oще на първото заседание по делото му махнаха забраната да пътува в чужбина.  Peace
Аха мерси за информацията. Аз покрай тоз филм започнах да го гледам, така че тия работи съм ги пропуснала

# 467
Забраната да напуска Турция му е отменена Peace и защо да не пътува-да не е само той подсъдим-нищо не е приключило,пък и кардото ми е чисто като сълза Naughty Laughing

в окото на брадата коза Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
Евееет, и без това сме в тази тема, та ... да поговорим за стил Crazy Party Party Party

Обръщате ли внимание на външния вид и облеклото си? Как най-често се обличате?

Да, обръщам внимание и се грижа за облеклото си.  И това не е свързано само с външността, но също и с това да се чувстваш добре. Първият ми избор са винаги ежедневното облекло и изтъркани/износени T-Shirts. Rolling Eyes

Кой цвят ви отива най-много? Консултирате ли се с някой, когато си купувате дрехи?

Обличам се много в черно. Харесвам и цвят каки. Относно облеклото ползвам професионални съвети. Пазарувам със стилиста Илкнур Айканат. (Дали влиза с него в съблекалнята Mr. Green)

Обичате ли аксесоари?

Нося часовник и гривна. Според мен, ползването на малки аксесоари би допълнило дрехите, които носите, без да ги претрупват.

Какво бихте облекли за официална покана?

Това зависи от поканата. За церемонии по раздаване на награди предпочитам смокинг.  Crazy  За други специални случаи обличам официален костюм. Според насоките на моя стилист решавам какъв ще е стилът на костюма. За парти или не много официални празненства, избирам дрехи в спортен стил.

Ренка,  Hug Hug Hug Hug мърдащ чичек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 469
# 470
# 471
Скрит текст:
Евееет, и без това сме в тази тема, та ... да поговорим за стил Crazy Party Party Party

Обръщате ли внимание на външния вид и облеклото си? Как най-често се обличате?

Да, обръщам внимание и се грижа за облеклото си.  И това не е свързано само с външността, но също и с това да се чувстваш добре. Първият ми избор са винаги ежедневното облекло и изтъркани/износени T-Shirts. Rolling Eyes

Кой цвят ви отива най-много? Консултирате ли се с някой, когато си купувате дрехи?

Обличам се много в черно. Харесвам и цвят каки. Относно облеклото ползвам професионални съвети. Пазарувам със стилиста Илкнур Айканат. (Дали влиза с него в съблекалнята Mr. Green)

Обичате ли аксесуари?

Нося часовник и гривна. Според мен, ползването на малки аксесурари би допълнило дрехите, които носите, без да ги претрупват.

Какво бихте облекли за официална покана?

Това зависи от поканата. За церемонии по раздаване на награди предпочитам смокинг.  Crazy  За други специални случаи обличам официален костюм. Според насоките на моя стилист решавам какъв ще е стилът на костюма. За парти или не много официални празненства, избирам дрехи в спортен стил.

Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Туй за мъжа на стилистката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Що по Брадатия стреляш, стреляй жена му Joy Joy Joy Joy Joy

МаЙни я тая,  Sick   никаква стилистка не му е, само й вдигат акциите. Онзи козел е за стреляне  Crossing Arms Crossing Arms Чакай пак
Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Извади оръжие с по-голям калибър... Joy Joy Joy

Нямам, яяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Ани има такива  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

аз моите оръжия си ги ползвам само за Едже и за Крачола  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 472
# 473
тела ми писна,имаме нова фотка Party Party Party Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Thinking Thinking Да не е от Будапеща?  Thinking

П.п. баш там си е  Peace  Mr. Green
аааа,не може да бъде  Stop Stop Stop
Да е летял и да сме изпуснали  ooooh! ooooh! ooooh! цяла Будапеща  Thinking Thinking Thinking

Били летяли  с талибана преди няколко дни,но в събота Чачо вече е на снимките ,които вчера видяхме-пред дома на Мира  Hug Hug Hug

Нека иде да види малко свят бе, то не може само работа.  Joy Joy Joy Joy

# 474
# 475
Joy Joy Joy Joy
Да де чист чист до доказване на противното и накрая ще каже: "аз съм невинен всички така казват"  Hug Hug Hug
Ами хванали са ги ся какво е що е незнаем отвътре. И затвориха им устите и направо ги пречупиха много яко всички все пак всичко стана след големите протести срещу властта. Аз само следя отстрани когато чуя за делото когато някой преведе, че аз с турски на ти не съм а пък с правните въроси хич пък. 

Това не е ли Серенай на 0:04
Опа явно е тази Гизем

# 476
 Party Party Party Party моУ брадати около него бе, всчиките ли са брадати в тази Турция?  Thinking

# 477
Joy Joy Joy Joy
Да де чист чист до доказване на противното и накрая ще каже: "аз съм невинен всички така казват"  Hug Hug Hug
Ами хванали са ги ся какво е що е незнаем отвътре. И затвориха им устите и направо ги пречупиха много яко всички все пак всичко стана след големите протести срещу властта. Аз само следя отстрани когато чуя за делото когато някой преведе, че аз с турски на ти не съм а пък с правните въроси хич пък. 

Това не е ли Серенай на 0:04

Не, това е Гизем Караджа  Peace

Това е от първото заседание, ако ти се рови порови се из старите теми. Има и пълен превод от Лили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на едно предаване от следващият ден в който обясниха всичко подробно.  Peace какво се е говорело на делото, какви показания даде той и другите.  Peace

# 478

Не, това е Гизем Караджа  Peace

Това е от първото заседание, ако ти се рови порови се из старите теми. Има и пълен превод от Лили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на едно предаване от следващият ден в който обясниха всичко подробно.  Peace какво се е говорело на делото, какви показания даде той и другите.  Peace
Дбре мерси за инфото

# 479

Общи условия

Активация на акаунт