Пазаруване от Amazon - тема №40

• 66 013
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сега забелязах че като съм пускала поръчки от немският амазон съм "написала" адрес на фактурата - адрес на превозвача в англия. Това проблем ли ще е ? имам поръчвана и техника  newsm78 newsm78 newsm78

# 226
  • Балчик
Вече писах в темата за амазон и за кухненските машини- Kenwood Prospero не е добър. Има пластмасови вътрешни части и се чупи бързо и лесно. Има много оплаквания от него.

От ревютата в Амазон ли са отзивите или от първа ръка?

От споделени мнения в този форум:
http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=126&am … topic=114203.1680

# 227
Момичета, имам едно въпросче, че съм малко притеснена. Ще поръчвам киндъл за колежка. И мисля да ползвам Габко и немския им адрес. Нали не би трябвало да има проблеми? Някой друг поръчвал ли е киндъл? И гледам, че е намален на 99 евро, paperwhite-a. Това добра цена ли е?

# 228
  • София
Момичета, имам едно въпросче, че съм малко притеснена. Ще поръчвам киндъл за колежка. И мисля да ползвам Габко и немския им адрес. Нали не би трябвало да има проблеми? Някой друг поръчвал ли е киндъл? И гледам, че е намален на 99 евро, paperwhite-a. Това добра цена ли е?

Цената е добра, а Габко са бетон  Peace

# 229

Цената е добра, а Габко са бетон  Peace

Да, аз Габко съм ги ползвала и съм доволна също. Притеснявам се, че ще поръчвам за друг човек и то точно киндъл. Ама да разбирам, че няма да има проблеми и да си действам Simple Smile

# 230
  • София
paperwhite  е на добра цена. Няколко киндъла съм поръчвала през гъбите, не съм имала проблем.. все за други хора са били.

# 231
  • насън...
някой да ми помогне да намеря немското гросъри.... Praynig
От Alle Kategorien->Beauty, Drogerie&Lebensmittel -> Lebensmittel&Getranke (Food&Beverage)

благодаря ви, момичета!  Hug Hug Hug не се сетих да ги търся при козметиката... ooooh! сега пък в склада не мога да го намеря това гросъри...няма го при козметиката... Thinking

S.D.A., благодаря ти за линка с шоколадите...пуснах си!  Hug  bouquet

# 232
Вчера поръчах Киндъл Пепъруайт и днес е изпратен с Hermes. Надявам се да пристигне в ДЕ преди курса на Гъбите.
Цената в момента е чудна.
Защо не казахте по-рано за фрий шоколада?  Laughing

# 233
  • София
Ако има някой излишен код за немския амазон, моля да ми изпрати  Flutter

# 234
Кой шоколад е фрии?  Laughing

# 235
# 236
Аз пък поръчах този стийм моп Vax с код излезе 44 паунда. Дано да си струва.

Ясмина би ли споделила статуса на поръчката си? И аз го пуснаха на ЧП на 54.99 (без код), но все още нито са ми дръпнали парите, нито има развитие по поръчката, нито мейл от тях, освен потвърдителния на ордъра  newsm78 Взех да се замислям даи нещо няма проблем

# 237
  • София
http://www.amazon.de/Lego-7346-Creator-Strandhaus/dp/B006ZS4QEM/ … ords=lego+creator

Моля ви ,  някой ако виждал това лего, на по-ниска цена да ми прати линк  Praynig Много ми е спешно  Praynig

# 238
  • Калифорния
В кой момент става безплатен шоколада  newsm78 ?
От обяд пробвам - поръчвам киндъл за 59евро и добавям и шоколада. Ами седи си на 2,5 евро и няма намаление чак до страницата, където иска потвърждение за купуване Jetzt in EUR bezhlen

# 239
В кой момент става безплатен шоколада  newsm78 ?
От обяд пробвам - поръчвам киндъл за 59евро и добавям и шоколада. Ами седи си на 2,5 евро и няма намаление чак до страницата, където иска потвърждение за купуване Jetzt in EUR bezhlen

Тъкмо пробвах. С kindl не става, с друг продукт да. Явно е заради него, но незнам  защо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт