Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 782
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Hug Hug Hug Hug 29E - http://www.amazon.de/dp/B00KMUD4CE/ref=gb1h_img_c-3_3867_5a5659f … pf_rd_p=563053867

една наистина добра сделка! Жалко, че нямам на кого да я подаря!
Може ли с тази машина да се прави топло мляко с пяна или топъл шоколад например?
Аз кафе не пия, но искам с нещо да си правя горе споменатите неща  Crazy

Може, но пак трябва да купуваш капсули.  Crazy
Тук номерът е, че трябва да сложиш първо една "тъмна" капсула - шоколада и една "бяла" - млякото и горещият шоколад ти излиза двойна цена.  Mr. Green

Тези машини работят само с капсули.

# 436
  • БУРГАС
И  този модел не е с нагласяна на кафето колко дълго да е.

# 437
наглясяш си го сам, колкото си го искаш дълго кафето, аз съм с таква в офиса - страхотно кафе прави!
на ден пия по 1 мах 2 кафета - обикновено различни видове, Рядко правим капучино или горещ шоколад, з акоито се слагат по две капсули. .63 ст излиза 1 кафе, - доста по-добре от бълвоча от кафе-автомата за 0,50 ст...

# 438
  • Luxemburg
Добър подарък за момичета http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004PEJ1HA/ref=ox_ya_os_product за £5.49. Преди месец и нещо я бяха поснали за около 3.50, но и сегашната цена също е добра. Аз я взех преди 2 седмици за £5.66 и съм много доволна.

# 439
  • София
Днес в английскките сделки има доста неща на плеймобил.

# 440
  • София
Има ли в Амазон от плюшените играчки, които се загряват в микровълновата?

# 441
  • София
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Dap … warming+toy%2Caps

# 442

Ето линк и към немския Warmies

# 443
  • София
Момичета малко да ви отклоня от чернопетъчните и киберните сделки  Flutter.

Някой сеща ли се колко е гаранцията на Киндъли купени от немския Амазон?
Миналата година купих на позната от моя акаунт, и е дал дефект  Twisted Evil. Влизам си в акаунта, но ми дава, че е изтекъл срокът за рекламация - тази година ноември месец, тоест една година след покупката  Rolling Eyes. Защо ми се върти в главата, че гаранцията беше 2 години?

# 444
  • София
Kindle is sold with a worldwide limited warranty of one year provided by the manufacturer. If you are a consumer, the limited warranty is in addition to your consumer rights, and does not jeopardise these rights in any way. This means you may still have additional rights at law even after the limited warranty has expired (for further information on your consumer rights, click here). Use of Kindle is subject to the terms found here.

http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201310960 и допълнението от клик хиър на немски... което не ти пречи да си пишеш, че в ев. съюз има 2 години гаранция и бла-бла... до колко ще те отразят не знам... Защо не искаш през поръчката да се свържеш с тях?

(никакво значение къде си го купила)

# 445
  • Luxemburg
От 15ч. немско време ще пускат това лего

Тези тигани дали са пускани по ЧП и на каква цена е бил сета?

# 446
  • София
Angel_Dust благодаря ти, както винаги в час с всичко  Hug.
Не, че не искам през поръчката да им пиша, не ми дава такава възможност.
Намерих през хелпа им раздела за рекламации, писах им, да видим какво ще ми отговорят.
След това ще им пиша и това за 2-годишната гаранция. Дано да успея да го сменя.

# 447
 Искам пак приборите на WMF, които бяха в сделките на добри цени.

# 448
Момичета малко да ви отклоня от чернопетъчните и киберните сделки  Flutter.

Някой сеща ли се колко е гаранцията на Киндъли купени от немския Амазон?
Миналата година купих на позната от моя акаунт, и е дал дефект  Twisted Evil. Влизам си в акаунта, но ми дава, че е изтекъл срокът за рекламация - тази година ноември месец, тоест една година след покупката  Rolling Eyes. Защо ми се върти в главата, че гаранцията беше 2 години?

Рекламация от типа "не ми харесва и искам да го върна" е 14 дни, а иначе гаранцията на всички продукти е 2 години. В твоя случай е дефект т.е. 2 години. ето тука го пише. трябва или в чата или да им се обадиш и да им обясниш, разбира се не казвай, че не е твой уреда.

# 449
  • Пловдив

Тези тигани дали са пускани по ЧП и на каква цена е бил сета?

Тиганите ги имам от миналата година, купих ги пак по черния Петък за 41 евро. Супер доволна съм. Масивни, не загарят, всичко ми става много вкусно, мият се супер лесно. Преди ползвах Тефал, но разликата е огромна.
Тази година ги пуснаха само веднъж в чернопетъчните сделки и ги купих за приятелка, която много хареса моите. Бяха ги пуснали за 44 евро.

Общи условия

Активация на акаунт