Лидл ::54::

• 82 090
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Щастлива мама на 3 слънца
Не вярвам да стане нещо, ако конвектора се остави да работи нощем... Има три степени, ще се нагласи, на която прецените..

Нощем оставяме да работи климатик и маслен радиатор в детската-няма проблем..

Сега погледнах в брошурата-пише, че има защита от прегряване..така, че няма проблем. Peace

Мерси то ще се ползва на 1 или 2 .
Ппръчах от емаг маслен ама не работи. Сега ще чакам парите до 1 месец. Предпочитам с лидл да си работя само

# 196
  • Пазарджик

Килимите са от другата седмица-някой търсил днес Laughing

Joy ами разбира се! Веднага се сетих, че това е "проблемът", но.... все се надявах вината да не е в мен  Wink

Ако става дума за тези килими - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15617 те бяха от 04.12. От утре са килимчетата за игра http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15854

Точно тези търсех, които са БИЛИ от четвъртък! И може би са имали по 3-4 бройки  newsm78 или са толкова  добро попадение, че...
В Пазарджик вчера имаше и от двата цвята.Ако искаш звънни на  националния телефон на Лидл и ги попитай.

# 197
Не вярвам да стане нещо, ако конвектора се остави да работи нощем... Има три степени, ще се нагласи, на която прецените..

Сега погледнах в брошурата-пише, че има защита от прегряване..така, че няма проблем. Peace

Ппръчах от емаг маслен ама не работи. Сега ще чакам парите до 1 месец. Предпочитам с лидл да си работя само
Моят маслен е на Теси, търсих да е с механичен таймер, нямам проблем с него засега. Съжалявам, че сте попаднали на неработещ.  Но с Лидл уредите си имат три години гаранция, което съвсем не е за пренебрегване Peace

# 198
Здравейте, групичка. Сега се връщам от Lidl с кафемашината. Пробвах я, естествено и съм в чуденка дали да я запазя. Първото нещо, което не ми хареса, е шумът, който вдига. Все едно вкъщи съм пуснала прахосмукачката. Сложих чашката за кафе и тя започна да се мести и да "бяга", поради вибрациите на машината. Кафето не стана с хубава пяна, може би защото е едва първото, не зная...След това изпробвах да си затопля мляко и да му вдигна каймак. Ее, звукът този път беше като баса от тонколоните в колата. Дали аз съм попаднала на някоя "уникална" бройка или всички са такива, очаквам да чуя отзиви и от другите закупили си я. Хубавото е, че мога да я върна без проблем.  Thinking

# 199
Ау, благодаря за отзивите за кафемашината...в аванс!

Да кажа само, че и при сегашната Делонги чашката "бяга" понякога от вибрации, не ми е проблем това.

За шумът ме учуди това - тя и сегашната е шумничка, казваш, че и тази е така ? Thinking
Много ли бръмчи..

А за кафето - преди време и това Делонги моето в началото не правеше хубаво кафе, чорбесто ставаше и без каймак. Но после се оправи. Предполагам, че и при тази ще трябва време... Peace

Как е иначе, лъскава ли е Mr. Green?

# 200
Нали промоцията е от утре ? Не знаех ,че стоките ,,които подреждат  вечер може да се закупят предният ден!? При нас даже няма цени сложени вечер -може и да се лъжа.

# 201
Здравейте! Преди пускали ли са тримера за 33 лв. от четвъртък? Има ли отзиви? Praynig

# 202
Нали промоцията е от утре ? Не знаех ,че стоките ,,които подреждат  вечер може да се закупят предният ден!? При нас даже няма цени сложени вечер -може и да се лъжа.

Могат, могат...зареждат ги късно вечер предния ден..след и около 20ч.. Peace

Но аз не обичам късно по тъмно да ходя на пазар Laughing

# 203
Може да се купува, да, нали ви казвам, че съм я купила  Wink Стига да отидеш късно предната вечер, когато зареждат стоката за другия ден, има си цени, има си всичко. Машинката е лъскава, да, хубава е на външен вид, казах какви са ми впечатленията. Много ми е шумна, сутрин комшиите ще се чудят дали не чистя вкъщи с прахосмукачката или съм си пуснала R&B с як бас  Rolling Eyes Липсата на хубав каймак го отдавам на това, че е първо кафе и си остава надеждата да се оправи нататък с времето. Вие си преценете дали да си закупите машината или не, надявам се да съм ви ориентирала.

# 204
Рая пусни още няколко кафета  и докладвай за каймака Grinning

# 205
  • Щастлива мама на 3 слънца

Моят маслен е на Теси, търсих да е с механичен таймер, нямам проблем с него засега. Съжалявам, че сте попаднали на неработещ.  Но с Лидл уредите си имат три години гаранция, което съвсем не е за пренебрегване Peace
Абе и моя е теси, маслен ама на
Да питам прахосмукачка от предната промоция хубава ли е 4е мяркам 1 бр

# 206
Аз утре ще я взема, ще пробвам и ще пиша какви са ми и на мен впечатленията.

За шума ще сравня със сегашната ни кафемашина и ще преценя. Другият чучур Mr. Green не го ползвам - този за мляко.. Шумът като че ли не ме притеснява, все пак за минутка сутрин ще се пуска, тъкмо за разбуждане Whistling

Благодаря много за споделеното за кафемашината  bouquet

# 207
Имам кафемашина Делонги купена за 200лв, не е от най- най, но изобщо не е шумна. Кафето става винаги с дебел каймак, дори кафето да не е от скъпи сортове, а приставката за мляко разпенва доста добре.  Чашката никога не ми се "разхожда". Другата седмица в Кауфланд ще има машина на Крупс за 100 лв.

# 208
Относно термо каните от утре. Взех рекламна брошура от  пощата, а вътре ги няма, няма и кутията за чай. Възможно ли е да не се зареждат еднакви артикули във всички градове?

# 209
  • София
Момичета скоро в темата не се ли коментираха елхи,които се продават в ЛИДЛ или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт