Във Фейсбук някои мами казаха, че слагат и масло, та когато се сетя, слагам и аз, (става по-вкусно), но понеже от години я правя без масло и просто не съм свикнала да добавям и него всеки път. Иначе Любито е права, че звучи извратено да е с чай, ама на мен ми е мега вкусно (а съм пълен традиционалист по отношение на храната и никак не обичам странни вкусове). Но предвид, че идвам от семейство с извратени вкусове, едва ли е някаква изненада, че обичам такава попара.
Майка ми обожава диня, но не може да я яде без...хляб
(при това типов).
!
. Давах с преходното шише. Обаче водата и изтекла отзад във врата и намокрила целия гръб. Само че ние се усетихме чак след 3 часа и детето стояло подгизнало през цялото време. Дано не се разболее!

Ние още си чаааакаме ли, чакаме!
Мрън, мрън ! Не стига, че сме назаднали яко с ваксините, ами сега и това. Добре, че новата ни педиатърка е доста спокойна и либерална по това отношение и не ни притиска за нищо.

Втора вечер едва заспива от рев. Не се буди през нощта, но зорът е да заспи. Снощи беше нещо страшно и си позволих да й дам Панадол (мазах преди това с гелчето на Бочко, но я успокои само за 15-20 минути и после пак наново). Заспа около 10 минути след Панадола, явно я отпусна малко (или просто се измори от рев, тя по принцип почти не плаче, а сега направо се дереше). Дано да излизат вече. Изглежда сякаш всеки момент ще се покажат, ама това е от сигурно два месеца насам и нищо дотук. Но поне не я мъчеха, а сега явно я мъчат. 
Аз след малко ще ходя до Лидл, че има промоция на доста бебешки неща и смятам да се възползвам. 
Нашата буба много се кефи като и дам да хруска солети. 
Повече от майка си взе да мърмори, явно го хвана побертета 

. Ще се направя на неразбираща, защото вариантите са мноооого готвене и еднообразие или мижи и взимай. За другата зима ще замразявам зеленчуци и плодове, то тя ще е прояла и ще взема някой домашен компотец да сложа. В почти всички пюрета има я сметана, я нишесте.

Препоръчани теми