Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 153
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз Hug Зарежи ги кандилата ми кажи какво ще дават днес рускините  Hug Hug Hug
Днес Пратюша ще се обяснява в любов по неволя... hahaha hahaha hahaha
Не знам дали в тая серия или утре ще иска да слага общата завивика, ама РазвратИ ше стресне и ще я прибере обратно... hahaha hahaha hahaha hahaha
Скоро ще влезе Торал... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 46
Зиз Hug Зарежи ги кандилата ми кажи какво ще дават днес рускините  Hug Hug Hug
Не знам дали в тая серия или утре ще иска да слага общата завивика, ама РазвратИ ше го стресне и ще я прибере обратно... hahaha hahaha hahaha hahaha
Скоро ще влезе Торал... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Супер  newsm44 newsm44 newsm44. ОФцата да изчезва вече, че не мога да я трая  Joy Joy Joy Joy Joy
Това май не сме го гледали  newsm78 newsm78 newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=jSD94DbT4Gk

# 47
Зиз Hug Зарежи ги кандилата ми кажи какво ще дават днес рускините  Hug Hug Hug
Не знам дали в тая серия или утре ще иска да слага общата завивика, ама РазвратИ ше го стресне и ще я прибере обратно... hahaha hahaha hahaha hahaha

Супер  newsm44 newsm44 newsm44. ОФцата да изчезва вече, че не мога да я трая  Joy Joy Joy Joy Joy
Това май не сме го гледали  newsm78 newsm78 newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=jSD94DbT4Gk
Аууууууууууу....къФ ми е сладур тукааааааааааа.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 20:34 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 48
Васант надрусан ли беше? Аз помислих, че се е напил много и затова не можа да стане, защото нали преди това се беше прибрал пиян, когато се скара на Бейрон да не повишава тон на майка му.

# 49
Васант надрусан ли беше? Аз помислих, че се е напил много и затова не можа да стане, защото нали преди това се беше прибрал пиян, когато се скара на Бейрон да не повишава тон на майка му.
Надрусал се е с хашиш на едно спешъл място Mr. Green

# 50
Айде и една румба да изденсим

https://www.youtube.com/watch?v=dBwcRNlH1O0

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 51

Направо беше умрял ха ха. Ни приема, ни предава. То първоначално и аз помислих, че е пиян, ама нали някой там каза на Гена да не го закача, че е упоен. Тогава разбрах, че работата е бая по сериозна от пиянство.

Той едва преживя Байрон как крещи на Калинка, а сега като я види вързана сигурно ще иде и тройна доза ще вземе от мъка. Тая както и викаше мама Кани изведнъж я превърна в дъртачка. Много ме изкефи.

# 52
dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 53
Еййййй опасна си, не изтрая и пак размета кандилата. А нека да са ти  честити   bouquet

# 54
 newsm47
Еййййй опасна си, не изтрая и пак размета кандилата. А нека да са ти  честити   bouquet
newsm47 Tя Валка ме подстрекава да ги разметам... Mr. Green

Та кат стана дума...да се изпонпоним малко Mr. Green

Искам бебе... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 искам бебе... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 искам Развратно бебе... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 55
Хади на серията Party Party Party Party

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

Ама аз ше си коментирам... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 56
newsm47
newsm47 Tя Валка ме подстрекава да ги разметам... Mr. Green

Та кат стана дума...да се изпонпоним малко Mr. Green

Искам бебе... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 искам бебе... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 искам Развратно бебе... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Тъй ами  Laughing ама туй с развратното бебе нещо ме стресира преди лягане  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 57
Ама оууу... Валке, ко се преайш на Лили Иванова пудела ся... Joy Joy Joy Joy
Развратно бебе...бебе на Развратови ма... hahaha hahaha hahaha

# 58
Ауууууу, много ми забива страницта  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Джаго не мож се прибере  #Crazy

# 59
Ама оууу... Валке, ко се преайш на Лили Иванова пудела ся... Joy Joy Joy Joy
Развратно бебе...бебе на Развратови ма... hahaha hahaha hahaha

Ан тъй.... така по моем го приемем амааа за развратно бебе ке има да вземаш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт