Отговори
# 570
Биби Hug

Бел ти гледала ли си мюзикъл newsm78

Аз лично не виждам нищо странно във това Peace

Ако го има по сценарий Laughing и хоро ше играят другите Laughing

# 571
  • Варненска клюкарка
Следващата му награда ще е за балет майстор Joy

Гледала съм Рени що? Имам и музикално образование, та са ме влачили по всякакви места- и на опера, балет и подобни ....
 Балет съм гледала и в Москва и Санкт Петербург- Лебедово езеро и Лешникотрошачката Peace
У нас само си мислят че правят балет или мюзикъли....

А тук в случая говорим за сериал, не за мюзикъл или балетно шоу.....сериал Wink Peace

ПП Затова дадох пример и с други актьори- тях съм убедена, че каквото и да им дават, няма да изпаднат до подобен резил Naughty

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 15:17 от Беллора

# 572
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма Ренку, как да няма бе . Разрипал се като олигофрен. В мюзикълите си подготвен хората да рипат, щото си е мюзикъл, а това се води уж сериал. Аз не съм виждала даже и в комедиите да рипат така като балеринки  Mr. Green
Ми я да видиш някой двойка така да се изпраща и момчето да рипне по начина на Чачун, и да видим дали няма ти е странно и смешно. На мен не ми е странно, а супер смешно и олигофренско .
Само в анимации съм виждала лично аз такъв вид подскоци, най-вече в Питър Пан  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Чачун е Питър Пан, а ПОСерка- Камбанка-сополанка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 573
  • По света и в нас.
Следващата му награда ще е за балет майстор Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 574
Ма щастливо е момчето бе Naughty и от радост си танцува Party

# 575

Бай дъ уей, тази девойка, която е била в КСШ, нямало да влиза в КПА!  Laughing Абе, ще се разбере!  Peace
И аз се зачудих Laughing уж примерен Laughing само оная забраих името вече Laughing обичал Laughing

Не рипай предварително Mr. Green

Е, тепърва предстои, явно, да ни запознават с това колко е бил "примерен"!  Wink Rolling Eyes Те, за живота му преди първата годеница, досега не са ни разказвали много!  Peace
Хубаво де, ще съм по-умерена! Но само до сряда вечер, когато ще избухна!  Laughing Laughing Laughing Пък и ти можеш да порипаш с мен тогава!  newsm53

# 576
  Баръш и Чаатай  не им отива да играят в  бозата ПО  Sick ooooh!    Ча  стана  пубер   и кат гледам играта му  той   играе колкото да  си изпълни договора,  той може  да покаже повече   фрагмант на 53 болюм   https://www.youtube.com/watch?v=nxxLM0DZsO4 

# 577

Бай дъ уей, тази девойка, която е била в КСШ, нямало да влиза в КПА!  Laughing Абе, ще се разбере!  Peace
И аз се зачудих Laughing уж примерен Laughing само оная забраих името вече Laughing обичал Laughing

Не рипай предварително Mr. Green

Е, тепърва предстои, явно, да ни запознават с това колко е бил "примерен"!  Wink Rolling Eyes Те, за живота му преди първата годеница, досега не са ни разказвали много!  Peace
Хубаво де, ще съм по-умерена! Но само до сряда вечер, когато ще избухна!  Laughing Laughing Laughing Пък и ти можеш да порипаш с мен тогава!  newsm53
Ако приеме ше рипам зарад тебе Laughing то ше е интересно да я вкарат тая Mr. Green много ми харесваха кога играеха ревниви Laughing Party

Феми за Ча не знам Laughing ама за Баръш на 2000% Peace

# 578
Не знам какъв е този фрагман който си пуснала Феми но в него видях сцени от сериите(от първия сезон), които гледах(все още го следях сериала).
Според мен това не е трейлър за следващия епизод а и Профи пусна преди малко линк към последния, който е бил 51, значи следва 52 а не 53.

# 579
Хич не им ходи таз песен Sick тя си е на сладурковците ми Naughty

https://www.youtube.com/watch?v=tTqmZ5Gslys

Наде не е Peace това е пуснато на 8 ноември Peace

# 580
  • Варненска клюкарка
А Баръш  ужасно се обезличи като актьор в ПО! Гледайки го в настоящата му роличка и през ум не би ми минало че може да е играл Али керпедена! Толкова му е жалка в момента ролята- едва по няколко реплики му отпускат....Сведоха го до самосъжаляващо се човече, срамотно и чувствително...Абе язък....като му знам потенциала....

# 581

Много ми е неприятно като видя дадени екранни двойки на фона на песни на други преди тях(както в случая и не само). Crossing Arms

# 582
 Ирче  Hug Heart Eyes тази рокля  от некой мол в Бургас ли е ?    Ча  не е добър в танцуването  ма кат го кара Еджето   той горкия    танцува   Mr. Green

# 583
Красив, секси и мъжествен. Peace

Без коментар, smile3505 снимките сами говорят.

# 584

Много ми е неприятно като видя дадени екранни двойки на фона на песни на други преди тях(както в случая и не само). Crossing Arms
Клипа е направен доста преди песента да я пуснат във Фатих Peace ама мен ме подразни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт