"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 049
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Привет! Hug

За някои започна продължителна работна седмица Wink, а други са на чист въздух на разходка Laughing, кой както я нареди newsm78 Joy Joy Joy

Да ни е хубав денят на всички! Peace

# 677
Познахте ли я?  

Дениз Чакър Peace

# 678
Разкошна е  Heart Eyes

Добър вечер, прекрасни  Hug Heart Eyes

Не съм ви чела, надявам сте да сте добре. Нямам търпение да видя реакциите след финала.

Аз се позагубих, с мм бяхме 10 дни в Италия, после при баба и дядо...

Връщам се да чета  Peace

# 679
  • ... да усещаш мириса на море ...

Според "Ватан", въпреки че преди време Бурчин отрече да има връзка м/у нея и екранният и партньор Илкер, двамата щели да се женят идващото лято ... Ünlü çift evleniyor!

# 680
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Преди около 10 дена изгледах Милост до края. Влязох тук да споделя мнение, но видях че  в БГ не е излъчен до последният епизод и си викам да изчакам малко. Е няма такава простотия. Да се изразя грубо, но това е безобразие. Как с един епизод съсипаха хубавият филм? Разбирам няма рейтинг, трябва да приключват, ама може ли да убият главните героини, едната бременна, другата мама на бебенца???? А Ърмак не само. че не беше наказана, ама и любим и намериха.... Нямам думи просто. Защо винаги като бързат да приключат даден филм, напълно го съсипват? Няма никаква логика, умисъл в този финал. Имаше и много други нелепи неща, но не ми се говори. Както и за Реджеп, който реши сам да се предаде....  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Алооооо....  Banghead Banghead Banghead Banghead
Може ли някой да ме светне дали и Дила е така съсипан на финала, за да не си губя времето!  Praynig Видях че излъчват и Съла. Спомням си, че някои бяха полудели с този филм. А Черна роза така и не го продължиха. Не че имам време да гледам, но поне ги слушам.

Как сте вие момичета? Аз съм се заринала с работа, дори и Отмъщението не мога да си гледам. Умирам от яд, че нямам време да следя любимите си филми, но ще мине и това.

Много поздрави от мен. Спокойно няма да забравя да пусна нова тема и ще се опитам да ви наваксам.

Добре дошли на новите момичета!!  Hug Hug Hug А мноооооого  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на "старите"  лисици!!!  Липсвате ми!

# 681
Здравейте момичета Hug
bggirl  bouquet  bouquet  bouquet
Аз не пиша в темата,понеже непрекъснато ми изниква някаква работа и нямам никакво време.Дано другите момичета да не са ни изоставили,а просто и те да имат много работа.
Наистина финала е ужасен.
Приятен ден момичета!  Heart Eyes

# 682
Клю Hug, чудесна екскурзия си направила, искрено се радвам за теб Peace
Тара Hug, щом се обичат Бурчин и Илкер, да се женят ако искат още утре Peace
Бг-гърл Hug, радвам се, че си добре, съвсем изчезна и ти. Sad "Милостта" не ми се коментира, дори и при внезапен финал СЦ можеха да измислят нещо по-нормално....ама нали протестирали doh rotfImbo rotfImbo rotfImbo Напълно споделям написаното от теб! ooooh!
Карагюл го дават май всеки ден от 9.30 ч. по тв7, но повтарят още излъчените вече серии Wink Има да почакаме да се излъчат сериите след 45-та..... newsm78
Правя опити да гледам Съла, но направо се озорих да изгледам и началото на сериала. Точно сега ми мина през погледа, че "добрият" ага изнасили жена си, която с измама му дадоха за жена Mr. Green Joy Joy Joy Joy, щото я ревнувал и после потресен и каза "много се извинявам", нЕма такава щуротия....още повече на фона на запаленото момиче от Мерсин в реала Embarassed
Кристи Hug, май напоследък въобще в темите се пише малко /поне тези, които аз следя..../ newsm78

Отивам да загася телевизора...със Съла бях дотук Sick wavey

# 683
# 684
# 685
Много сладка снимка,Лиа!Гледам я и и се радвам ...липсва ми Милост-много.Но гледам Съла де,не с  много голям интерес,но...какво да правя вечер-гледам!

# 686
Много сладка снимка,Лиа!Гледам я и и се радвам ...липсва ми Милост-много.Но гледам Съла де,не с  много голям интерес,но...какво да правя вечер-гледам!

Оооо, щом не те дразни като мен, си го гледай, що народ го харесва даже, всеки с вкусовете и предпочитанията си....аз, за жалост, направо взех да подскачам пред телевизора от нерви, няма да се разболявам заради турски сериал я newsm78 Joy Joy Joy Joy

Sermet & Deniz ~ Kazım Koyuncu- İşte Gidiyorum

# 687
Сълата няма да я гледам, не съм от спокойничките, та предпочитам изобщо да не подхващам сериали на такава тематика....

Лиа, песента е разкошна  Heart Eyes

# 688

Преди няколко дни, репортерите са "нацелили" Дениз в един от моловете. Впечатлени са от дългите зелени кичури ... DENİZ ÇAKIR İMAJ DEĞİŞTİRDİ

# 689

Тука ми прилича на мускетар ... Grinning

А я вижте с кого се кефи Синем Кобал на снега - с Памир Пекин (Дженк от сериала)...

Общи условия

Активация на акаунт