iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 812
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря Денис, а дозировката същата ли е - например на втория - 6-7гр. на гладно с вит. С.
и мнение за този моля http://www.iherb.com/Mason-Vitamins-Collagen-Plus-Biotin-Vitamin … sr=null&ic=20
Код за отстъпка FLZ385     
     На Neocell, Fish Collagen + HA са посочили 4 капс. дневно, но колагена е малко - може да увеличиш дозата. Общо когагена трябва да е поне 6 грама/дн.
Или да го комбинираш с Mason Vitamins, Collagen, Plus Biotin & Vitamin C по 3 капс. дневно, защото ако са повече, увеличаваш много Биотина
Двата продукта много добре се допълват  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 136
  • София
  Денис, скоро беше писала, че си доволна от това: http://www.iherb.com/Great-Lakes-Gelatin-Co-Beef-Gelatin-Collage … ;sr=null&ic=2. Поръчах го за мъжа ми, защото често го болят коленете. После видях и това: http://www.iherb.com/Great-Lakes-Gelatin-Co-Collagen-Hydrolysate … ;sr=null&ic=1. Каква е разликата между двете и получавала ли си пъпки като страничен ефект от първото? Благодаря!     bouquet

# 137
  • Варна
Здравейте, искам да попитам за нещо имуностимулиращо за дете на 4г.
Давала съм ехинацея на гумени бонбонки, пил е мултивитамини /пак гумени/, сега изпи една опаковка Саменто. Не мога да кажа, че не се е разболявал, но да чукам на дърво тежко не е изкарал нищо. Коластра съм давала като беше бебе.
Искам да сменя и да дам нещо,за мое успокоение:). Видях този Епикор, но нещо не ми е много ясно действието му.
И знам че е в страни от темата-Екомер някой давал ли е, има ли го в сайта?
Благодаря!

# 138
  • София
 Денис, скоро беше писала, че си доволна от това: http://www.iherb.com/Great-Lakes-Gelatin-Co-Beef-Gelatin-Collage … ;sr=null&ic=2. Поръчах го за мъжа ми, защото често го болят коленете. После видях и това: http://www.iherb.com/Great-Lakes-Gelatin-Co-Collagen-Hydrolysate … ;sr=null&ic=1. Каква е разликата между двете и получавала ли си пъпки като страничен ефект от първото? Благодаря!     bouquet
Първият продукт е Желатин, вторият хидролизиран  желатин / т.е с по-ниско мол. тегло за по-добро усвояване/ за синтез на колаген
Не мога да отговоря за въпроса дали се получават пъпки - ако да, това ще е някаква алергична реакция
Желатинът по принцип е алерген

# 139
denis, благодаря много за инфото!
divka, v Magne B6 ме притеснява Б6 - едно, че ще го вземам продължително време (вероятно до 37 седмица) и друго, защото ще започна да пия и витамини за бременни. Та ще ми дойде много. Изчисляването на дозата не ми се вижда толкова сложно. Обикновено таблетките в сайта за по 200 мг. и тъй като тази форма се усвоява по-добре (както пише denis), две се равняват на 1 таблетка Магнерот от 500 мг.
elan, от морския колаген на Neocell пиех само по две таблетки на ден и то когато се сетех и пак видях ефект. Самата структура на кожата ми се промени, порите се загладиха. Вътре има цинк и витамин С, което е идеално за хора като мен, които не обичат да пият по една шепа хапове на ден.

# 140
  • Пловдив
Вчера пуснах поръчката си, а днес все още стои в статус Ready to Pick  , до сега винаги на същия ден са ми изпращали нещата, явно предпразничното пазаруване оказва влияние.  Tired

# 141
Късмет е било, отдавна вече няма same day shipping. Обикновено до ден-два ги изпращат.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 142
На майка ми от митница Варна, днес са и казали ,че след нова година влизат в сила някакви нови европейски нередби и получаването на пратки от Йхерб става почти невъзможно. Казал е забравете за всякякви сайтове за добавки извън ЕС .Някой чул ли е подобна информация?

# 143
Здравейте,

На 29.11 ми е шипната поръчка с Estimated Delivery Date - December 11, 2014, но все още нямам известие от пощата. Мисля, че стойността на поръчката е под 30 лв. Ето подробности:

Order Totals: 
Items Total  $24.99 
Discounts  ($6.00) 
Shipping & Handling  $4.00 
Total Before Tax   $22.99   
Tax  $0.00 
Rewards  $0.00 
Grand Total:   $22.99   

#  Item  Price  Qty.  Discount  SubTotal 
0  Healthy Origins, Organic .......... Tablets HOG-88239  $24.99  1  $0.00  $24.99 

Адресът за доставка е на раб. ми място в центъра, а обслужващият клон на пощата е централният. Получава ли се известие на адреса, че нещо е пристигнало в клона, или аз трябва да ходя да проверявам? Миналата седмица ходих в пощата в колетното (където друг път съм получавала пратки от чужбина), но по име не можели да търсят. Искат тракинг номер, който започва с R или нещо такова. Дадоха ми тел. номер, на който ми казаха че за моя адрес при тях няма нищо и вероятно пратката е в разпределителния център във Враждебна. Обещаха и че ще изпратят известие или направо ще ми я доставят до адреса. Моля ви, обяснете при вас как става получаването от пощата.

# 144
Тези пратки нямат номер за проследяване. Ще получиш известие на адреса, който си посочила за доставка.

Могат да търсят по име, но или имат много пратки, или не им се занимава (по-вероятно второто).

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 145
Момичета, приемам съвети как  customer service  може да бъде убеден да възстанови пари за пратка, която така и не е получена. Приятелка поръча за първи път, накараха я да изчака 8 седмици и след като и те изтекоха и казаха "sorry, но не връщаме пари за загубени пратки".

Сумата не е особено голяма - около 25 долара, но...
Тя до последно се надяваше, че има добри шансове да й възстановят сумата.
Става въпрос за държава от Западна Европа, не за България /да кажеш, че тук случаите на неполучени пратки са много и отказват да връщат пари/. Първа поръчка.  Пратката не съдържа забранени за внос в съответната държава стоки, няма никакви таблетки, добавки и др. подобни. newsm78.

# 146
  • София
kokona24
Няма как да ги накара, това е по-тяхна преценка
Ако пратката се върне при тях - ще и възстановят сумата

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 147
Момичета, случайно да има някоя , която е е освобождавала пратка от митница Р.усе. Чакам пратка от 25/11 за 39 $. В пощата я няма и искам а проверя на Митница, но нямам представа къде. ще съм благодарна за помощ.

# 148
Това за новите правила за пратки от нова година ако някой го проучи ще е много добре да даде повече инфо  Rolling Eyes

Пак съм с въпрос  Mr. Green: Дайте идея за някои хубави мултивитамини за мъжо, а пък и за мен  Blush

По-концентрирани да се пие по едно хапченце дневно примерно.......... Благодаря предварително   bouquet

Код за отстъпка 5/10 $ при първа поръчка от www.iherb.com VUZ103

# 149
Това за новите правила за пратки от нова година ако някой го проучи ще е много добре да даде повече инфо  Rolling Eyes

Пак съм с въпрос  Mr. Green: Дайте идея за някои хубави мултивитамини за мъжо, а пък и за мен  Blush

По-концентрирани да се пие по едно хапченце дневно примерно.......... Благодаря предварително   bouquet

Тези
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-One-Daily-Men-s-He … ;sr=null&ic=3

Код за 5-10 $ отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт