Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 183
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • София
Напоследък размишлявам в една посока - втора бременност на 37-38г. По време на бременността кожата ми беше в перфектно състояние - обяснявах си го с хормони и задържане на течности и макар да нямах подпухване -  виждах устните си по-сочни, лицето също. След раждането - с изчистването - обемите се позагубиха. Но след спиране на кърменето и първите МЦ - не мога да си позная кожата. Не вярвм да е от козметика, процедури не съм правила. Зная, че бременността е голямо натоварване за тялото. Дали не прави и своеобразен рестарт, тонизиране ...  Rolling Eyes

Алена, не искам да те плаша, но ще ти кажа нещо. Преминавайки заветната възраст 40 години изведнъж забелязах лицето си тотално различно - аз си го виждам, другите като че ли - не (за сега Mr. Green). Говорила съм с мои приятелки на същата възраст - и те го забелязват за себе си. Някак кожата ми вече не беше така сияйна, изражението стана друго, по-изморено някак, въпреки, че не съм променила начинът си на живот, въобще - годините си казват своята дума и независимо какво правим, си личат. Важното е да приемаме нещата философски и да се поддържаме, както каза някой назад, с добра цветна козметика. Аз лично се страхувам да си бода лицето...Слагам маска след всяко къпане, ползвам най-различни - пилинг, загряващи, подхранващи, маска да е. Ползвам само серуми, не кремове, един път дневно, лице, шия и деколте. Това е.

# 377
  • София...........
Напоследък размишлявам в една посока - втора бременност на 37-38г. По време на бременността кожата ми беше в перфектно състояние - обяснявах си го с хормони и задържане на течности и макар да нямах подпухване -  виждах устните си по-сочни, лицето също. След раждането - с изчистването - обемите се позагубиха. Но след спиране на кърменето и първите МЦ - не мога да си позная кожата. Не вярвм да е от козметика, процедури не съм правила. Зная, че бременността е голямо натоварване за тялото. Дали не прави и своеобразен рестарт, тонизиране ...  Rolling Eyes

Алена, не искам да те плаша, но ще ти кажа нещо. Преминавайки заветната възраст 40 години изведнъж забелязах лицето си тотално различно - аз си го виждам, другите като че ли - не (за сега Mr. Green). Говорила съм с мои приятелки на същата възраст - и те го забелязват за себе си. Някак кожата ми вече не беше така сияйна, изражението стана друго, по-изморено някак, въпреки, че не съм променила начинът си на живот, въобще - годините си казват своята дума и независимо какво правим, си личат. Важното е да приемаме нещата философски и да се поддържаме, както каза някой назад, с добра цветна козметика. Аз лично се страхувам да си бода лицето...Слагам маска след всяко къпане, ползвам най-различни - пилинг, загряващи, подхранващи, маска да е. Ползвам само серуми, не кремове, един път дневно, лице, шия и деколте. Това е.

За съжаление и аз забелязах същите неща като станах 40-41 ...... ЕГН Wink

# 378
Хубаво кремче за зъряла, много суха и чувствителна кожа може ли да препоръчате?
Разгледай Елемис има ги и в ЛФ и ФЮ!
Извинявай за лаишкия въпрос, кои магазини са ЛФ и ФЮ?

ПИТ
ето извинявай  за съкращенията

Embarassed

http://www.lookfantastic.com/brands/elemis/all-elemis.list   -----ЛФ
http://www.feelunique.com/brands/elemis     -------ФЮ

# 379
pinko, благодаря! fros, и тя ме осветли   bouquet

Дами, имам въпрос. Не сте ли ползвали хранителни добавки с хиалуронова киселина и колаген за кожата? Аз възнамерявам да си купя и да видя какъв ефект ще има.

# 380
  • София
pinko, благодаря! fros, и тя ме осветли   bouquet

Дами, имам въпрос. Не сте ли ползвали хранителни добавки с хиалуронова киселина и колаген за кожата? Аз възнамерявам да си купя и да видя какъв ефект ще има.

Ползвала съм - никакъв ефект. Имам чувството, че ми увеличиха апетитът, затова ги спрях и ги дадох на майка ми, за подпомагане на костите и хрущялите. Тя беше доволна. Hug

# 381
  • Варна
Пия колаген от 4 месеца, но заради колената и пукащите стави, както и себореята.
По никакъв начин не ми влияят на апетита, а се притеснявах в началото.

# 382
Пила съм дерма лифт 3 месеца и половина-никакъв ефект.

# 383
Елемис е една от най-елитните професионални козметики в света. Британска марка. Използват основно естествени съставки. Технологията, по която се произвеждат продуктите, гарантира максималното усвояване на съставките и съответно високи резултати. Върху всеки етикет на Елимис е поставен и техния печат-обещание за качество.
Това е една от моите любими марки.

Миналата година ползвах проколаген лифтинг серум за лице на Елемис, невероятен беше, страшно добър, но ценатааа Sick, общо взето ползвам скъпа козметика, но на Елемис има доста високи цени Sad

# 384
Пия колаген от 4 месеца, но заради колената и пукащите стави, както и себореята.
По никакъв начин не ми влияят на апетита, а се притеснявах в началото.
Какво конкретно пиеш и има ли ефект?
Трябва ми за ЛМ

# 385
  • Варна
Пия това, заедно с този витамин С, заради по - доброто усвояване на колагена от организма.

Не усещам някакъв ударен ефект, но и не очаквам, защото пия възможно най-ниската доза и защото болките в колената не са ежедневни и постоянни, а само по време на спорт на някои по-натоварващи колената дейности.

# 386
Aз точно се замисям дали да не си купя някакъв по-качествен крем против бръчки. Пиятелката ми която живее в Германя ползва козметика на  доктор Haushke, казва че е много добра, но аз пък напоследък непрекъснато попадам на рекаламта на някакво чудо Leffery, американцки май е крама, някой ползвал ли може би? Може ли да ми посъветва нещо? newsm78

# 387
Пия това, заедно с този витамин С, заради по - доброто усвояване на колагена от организма.

Не усещам някакъв ударен ефект, но и не очаквам, защото пия възможно най-ниската доза и защото болките в колената не са ежедневни и постоянни, а само по време на спорт на някои по-натоварващи колената дейности.
Точно тази добавка мислех да поръчам, заради добрите отзиви за нея. Някои разправят, че кожата им се е подобрила, затова.

# 388
  • София

Точно тази добавка мислех да поръчам, заради добрите отзиви за нея. Някои разправят, че кожата им се е подобрила, затова.

А само на таблетки ли я има, няма ли я в течен вариант newsm78
Че обикновено са много големи и си е направо мъка с гълтането, все заради това се разколебавам.

# 389
  • София
Пия колаген от около 1,5 мес., имам предвидено за още толкова. За това време се смекчиха назолабиалните и леко понамаляха порите. Наистина някои дами споделят, че са много доволни. Предполагам значение оказват дозата, продължителността на приема и дефицита на организма. Това, което съм чела е, че след около 35 година количеството ма колагена в организма намалява с 1 % годишно, така че аз за себе си прецених, че е добре да наваксам.

Общи условия

Активация на акаунт