Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 399
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Много благодаря, ще пробвам да си доставя и аз.  Hug А дали ще е прекалено, за съвет и за хиалороновата киселина?  Mr. Green

Идеята с маските с масла е чудесна. Правила съм със зехтин, кайсиево, ленено масло, мед, жълтък, кис.мляко, ракия /комбинации или някой от съставките отделно/  Peace

# 556
Много благодаря, ще пробвам да си доставя и аз.  Hug А дали ще е прекалено, за съвет и за хиалороновата киселина?  Mr. Green

Идеята с маските с масла е чудесна. Правила съм със зехтин, кайсиево, ленено масло, мед, жълтък, кис.мляко, ракия /комбинации или някой от съставките отделно/  Peace

Моля и аз за първия съвет, че така ми стои купена от САЩ една хиалур. киселина и не я взимам.

Дорис, не е маска, за по-кратко време е, за 5-10 мин. докато се оправиш за влизане под душа. Там е работата, че се прави филм от нещо за да не е агресивен шампоана и пр. който дори и от най-мек вид да е, за по-редки или за по-финни коси и кожа си е агресия.
Каза ми го една фризьорка в стил, че не мога да си позволявам лукса просто да си мия косата и малко и се засегнах, но животът показа, че е била права Simple Smile.

# 557
  • Canada

Моля и аз за първия съвет, че така ми стои купена от САЩ една хиалур. киселина и не я взимам.

ХК я пия за кожата, момичета  Hug Трябва да е разбита по метода injuv. Ползвах тази, но последните два пъти поръчвам тази.
На една и съща цена са, с едно и също количество ХК, но втората опаковка е с 90 дражета срещу 60 в първата.
Сочна и свежа става кожата, леко се напомпват при мен и устните  Flutter

Deborana, твоята ХК каква е?

# 558
Здравейте. Извинявам се за записа, но искам да следя темата. Връщам се да чета отначало, сигурна съм, че ще намеря много добри съвети.

# 559
От този сайт ли поръчвате добавките ? Колко е доставката до България и за колко дни?
Vitacost.com

# 560
  • Стара Загора
Като гледам доставките до България са 13-15 $ от Vitacost. Аз поръчвам от iherb, там доставките са доста по-ниски (3-8 $, в зависимост от теглото)

# 561
На Swanson добавките ги има и в бг. сайтове вече доставени  Peace Имат надценка разбира се ...

# 562
Отговарям:
Source naturals, Injuv Hyaluronic Acid

Има ли компетентен да каже в какви дози, преди , по време или след хранене и колко е минимумът вода, който следва да се приема на ден, за да не е приемането на ХК безсмислено ?

# 563

Приема се 2 х 2 първите 3 седмици (ако не сте пили десега), след това 2 пъти по 1 на ден с храна, водата на ден да е мин 2 л, даже 2,5 л, за да има смисъл.  Grinning

# 564

Приема се 2 х 2 първите 3 седмици (ако не сте пили десега), след това 2 пъти по 1 на ден с храна, водата на ден да е мин 2 л, даже 2,5 л, за да има смисъл.  Grinning

Мерси Занети!

Направо го бях забравила това шишенце Simple Smile.

# 565
  • Canada
На самата опаковка има схема за прием, но аз никога не съм я спазвала  Peace

Имало е периоди, в които съм взимала по 1 драже, в момента взимам по 2, така усещам нуждите на кожата  Flutter Вода, както е казала zanetti, минимум 2 - 2,5л на ден.
Също така рибофлавинът (вит. Б2), да ме поправи някой ако бъркам, разгражда ХК  Blush Така че е хубаво да не се приемат заедно Peace

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 16:19 от Foncé

# 566
дами в няколко аптеки търсих Матрициума на биодерма, не го намирам.....има ли го масово или поради това че е скъп не се зарежда newsm78

# 567
дами в няколко аптеки търсих Матрициума на биодерма, не го намирам.....има ли го масово или поради това че е скъп не се зарежда newsm78
По-скъп е и просто не го зареждат навсякъде. И аз питах в няколко аптеки и ми обясняваха, как няма проблем да го доставят, но не го поддържат в постоянна наличност.
Добре, че има онлайн пазаруване.

# 568
По-скъп е и просто не го зареждат навсякъде. И аз питах в няколко аптеки и ми обясняваха, как няма проблем да го доставят, но не го поддържат в постоянна наличност.
Добре, че има онлайн пазаруване.
Ди, ти он лайн ли го поръча? newsm78 Аз май от аптека ще го поръчам, поне доставка да не плащам
Кажете сега как се ползва, по една ампула на ден ли? newsm78

# 569
Ди, ти он лайн ли го поръча? newsm78 Аз май от аптека ще го поръчам, поне доставка да не плащам
Кажете сега как се ползва, по една ампула на ден ли? newsm78
Щях да поръчам онлайн от тук, но в крайна сметка ще ми го донесат от чужбина, предполагам в края на декември. Не ми е спешно, така че мога да почакам. А дотогава, че събирам инфо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт