Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, дайте координати за работещ по празниците стоматолог, по възможност жена Hug Praynig

# 316
Накрая спретнах 1 поръчка от Мадъркеър и си поръчах от там.
Сега имам едно наистина спешно питане: от къде да купим шейна на детето, че утре отиваме на сняг? Просто не знаехме дали има смисъл да ѝ взимаме иииииии сега наистина спешно ни трябва. Цена: 100-150 макс. Не знам и какъв вид би била удобна: дали чук и гек или някаква друга с идеята догодина, до др да се ползва от 2 деца, евентуално.

# 317
Шейни трябва да има в Декатлон - в чужбинските имат поне по 10 модела в сезон
Също евтини варианти /еднодневки/ има в Джъмбо

# 318
  • Пловдив
Има ли сняг на х. Здравец за ски/шейни?

# 319
Има, да.
Ерин Брокович, и ние от там ще я взимаме. Остава да се начудим кой модел ще е най-подходящ.

# 320
  • Пловдив
За шейни-аз най харесвам чук и гег. Според мен са удобни и лесни за управление. Аз се возя с детето, така, че е идеална и за две деца.
В неделя бяхме на х. Здравец. Имаше сняг, но по скоро беше замръзнал и корав и не беше много хубав за пързаляне. Сега не знам как е.
Има камера, аз винаги гледам преди да отидем: http://weather-webcam.eu/cam-webcam-kamera-online-weather-koprivki-zdravec-rodopi
И между другото там се отдават шейни под наем-чук и гек-6 лв. Това като инфо.

# 321
Кой ги отдава?
Джъмбо дали утре ще работи?

# 322
  • Пловдив

Фирма предполагам.Шейни се отдават така както и ските.
Няма причина Джъмбо да не работи от днес още

# 323
ЧНГ пловдивчанки Simple Smile Щастие и късмет през новата 2015 г. ви желая.  bouquet

# 324
  • Пловдив
Здравейте момичета, искам да попитам някоя от вас знае ли къде в Пловдив има майстор кожар или шивач, който може да ми свърши работа, имам две палта с косъм и искам да си ги направя на елеци? Благодаря ви предварително Hug

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 16:58 от astravera

# 325
  • Пловдив
astravera, може да провериш дали шивачката срещу Тонито на Хлебозавода работи с изделия с косъм.
Работата е много пипкава и недей рискува с някой случайно срещнат.

# 326
  • Пловдив
Джъмбо работи ли?

# 327
  • Пловдив

Фирма предполагам.Шейни се отдават така както и ските.
Няма причина Джъмбо да не работи от днес още

Да. Отдават се там където са първите заведения, след тях в едно като каравана.

# 328
  • Пловдив
Момичета помагайте !!!
Вчера без да исках счупих тавичката за лед ,която е под ледарката .В нея се събира готовия лед .
Самсунг е и е закупен октомври месец .Голям е и е доста скъп .Много се ядосах ,но да имате на идея дали някъде има резервни части ? Praynig
Благодаря !

# 329
  • Пловдив
Момичета помагайте !!!
Вчера без да исках счупих тавичката за лед ,която е под ледарката .В нея се събира готовия лед .
Самсунг е и е закупен октомври месец .Голям е и е доста скъп .Много се ядосах ,но да имате на идея дали някъде има резервни части ? Praynig
Благодаря !

В оторизирания сервиз трябва да знаят.Виж го в гаранцията

Общи условия

Активация на акаунт