Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 615
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Къде точно се събира течност при хиперстимулация? Зад матката ли?
А аз не съм чакала повече от половин час до сега в клиниката, сигурно не е  имало спешни случаи.

# 406
Относно чакането и по 3-4ч. съм чакала. Аз съм от София и по време на стимулация съм ходила по три пъти на ден-преглед+хормони и два пъти за инжекции. Закъсненията идват от операциите, защото там не може да се предвиди време или когато има много пункции. Важно е спокойствието на персонала, защото те ни го предават на нас.
Относно хиперстимулацията, ако е масова значи се прекалява с хормони и не са събразени с яйч.резерв.

# 407
  • София
Да кажа на момичетата който недоволстват от дългото чакане пред кабинета , че не само в клиника Надежда има закъснение в графика и се налага да се чака по 2,3...часа.Бях пациентка и на друга клиника, със записан час съм си чакала и съм влизала и 3 часа след моя. Мисля си, че момичетата от администрацията ни слагат часовете през 5 минути,това допълнително прави залъснения в графика. Доки межу прегледите прави и трансфери и ред други неща, затова аз съм си изработила простичка статегия отивам час и половина след официалния ми час и досега не съм чакала повече от 30 мин.
Моля се от все сърце и бих изтъпяла всичко за да се сдобия още веднъж с едно живо и здраво детенце.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 17:00 от Мaksy

# 408
Последния път като отивах в клиниката си рекох, че ще чакам пак, но тъкмо застанах пред вратата и ме повикаха. Секунди да се бях забавила, нямаше да мина.
Затова съм точна с часовете, защото може да изгубя много, заради несериозно отношение.

# 409
Последния път като отивах в клиниката си рекох, че ще чакам пак, но тъкмо застанах пред вратата и ме повикаха. Секунди да се бях забавила, нямаше да мина.
Затова съм точна с часовете, защото може да изгубя много, заради несериозно отношение.

И аз съм имала случаи, когато влизам навреме, даже днес ми се случи. По принцип чакам по 2-3 часа. Нямам смелост да отида по-късно от записаният час.

# 410
Единствено за Биопсия лятото влязох навреме,днес почаках 2.30мин,случвало ми се е по 4-4.30мин. най-много чакане. Та днес вече чухме сърчица. В 7г.с. и 3 дни съм,едното е 1.04см. и отговаря на 7с.+1,а другото е 0.94см. и отговаря на 7с. Стаменов каза,че са добре и аз се надявам разминаване от 2-3 дни да не е проблем. Понеже пътувам от Бургас ще ходя отново след 2 седмици и ми сложиха днес Прегнил и още 1 инжекция Неупоген

# 411
Nandin, явно съм влязла веднага след теб, защото бях 24-ти номер Simple Smile

После обаче почаках повечко пред лабораторията.

# 412
Ирина, честити сърчица !

# 413
Иринка честити сърчица Hug

# 414
  • София
Ирина честито, дано всичко да продължава все така добре
amini при д-р Персенска ли си?

# 415
  • София
Иринка, чудесни новини браво. Желая ти лека и безпроблемна бременност до финал Hug Hug Hug Hug

# 416
Благодаря ви момичета и аз се надявам всичко да е наред,но пътя ми влияе много зле докато се дотътря до София.

# 417
  • Перник
Irina Dacheva -  Hug Hug Hug

# 418
Момичета, имам нужда от помощ. Може ли да ми обясните на кой ден се ходи за първи преглед преди ИНСЕ , как минава самата процедура и ориентировъчна цена.   bouquet

# 419
  • София
На кой ден да отидеш, трябва доктора да ти е казал. Единствено той (тя) може да ти дате пълна информация. Зависи дали ще има стимулация или не.  Цената на самото инсе е 300лв.
Самата процедура се прави обикновено след обед, защото мъжката част трябва да даде материал който да бъде обработен преди процедурата, но незнам кога ги викат мъжете. Манипулацията е  около 2-3 мин и после оставаш да лежиш 10-15 мин. Може да те викнат сутринта за да видят дали е имало овулация. А може и да ти назначат прегнил около 2 дни преди инсето.

Общи условия

Активация на акаунт