Отговори
# 285
# 286
Ирче, защо смени цвета, червената беше трепач?! Heart Eyes

Чачи  Heart Eyes   Наде  Hug   Киво и Ча са подписали с Ай Япъм   тая Едже е способна  да ги закопа  Sad  дано не работят с нея   Praynig и режисьора на филма,   който ша снима  Ча не ми харесва  Али Бенгин   ooooh!

# 287
http://www.tenniskafe.com/atp/новини/григор-димитров/item/10725-григор-бих-споделил-последното-ястие-в-живота-си-с-мария-%28видео%29

# 288
Ааа тия не ги искам близо до моето момче  Crossing Arms
 Hug ти не ги искаш   ма  Бурак ги иска    Mr. Green  Киво ша снима ли с Бурак   ? newsm78    снимки от  РД   още нема
Тц няма и с Мерием няма да снима  Party
Тя ще е с на Ренку ашкъма

# 289
# 290
 Малиииииииии  в двора  прочетох  мнение че в сезона на ПО  липсвало химия      Mr. Green  който мисли така начи   не  се  е  объркал  Joy     то това го знаем цилувките  са гнус  отврат  Sick Серенай  не става     точи сополи    и в танците немоат     

# 291
  • някъде из Врачанско
здравейте в работната събота, на всички в темата Hug
Линче- bdbaloni bdbaloni baloniна малката принцеса Боби-здраве, игри, усмивки, веселие и вие да сте здрави и весели,хубав празник Hug ето ти цвете щастливо майче-
Скрит текст:
Феми-честити ти придобивки
Дибода- Hug хаха и аз искам покана за събитието в дизито де
https://www.youtube.com/watch?v=VHBcS0fYWfc 

# 292
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, защото червената не ми стана в бюста, разбира се  #Cussing out #Cussing out

# 293
Наде, защото червената не ми стана в бюста, разбира се  #Cussing out #Cussing out
ми мноу си ги напър4ила ма Mr. Green

А, добра ви ве4ер Hug Hug Hug Hug Hug

Павлин4е Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes

# 294
в геджето 
Çağatay Ulusoy
%29,9  Simple Smile Керем на  трето    Киво е на пето место
 http://gecce.com/anket/2014-yilina-damga-vuran-kadin-oyuncu-kim-1?s=1

# 295
# 296
Направих си аз бутерки с локум  Heart Eyes  ма ги нагънах още топли  Mr. Green голяма работа бутер тестото и то кат Йоткера  Mr. Green
Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 297
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да си разходим новите дрешки  Party Party Party Party Party

# 298
  • Варненска клюкарка
Малиииииииии  в двора  прочетох  мнение че в сезона на ПО  липсвало химия      Mr. Green  който мисли така начи   не  се  е  объркал  Joy     то това го знаем цилувките  са гнус  отврат  Sick Серенай  не става     точи сополи    и в танците немоат     

А отговора на това на една друга прочете ли smile3555
Нямало химия щото Еджето така го искала Joy Joy Joy бих и отговорила, ама твърде много са и дефицитите и няма да разбере...
Химията...липсата и или съществуването и не зависят от ничии желания- нея просто я има или я няма!  Peace В случая е второто, но някои просто сега взеха да изтрезняват или да им се разсейва рзовата мъгла, та волю-неволю забелязват някои липси, които са си налице от самото начало hahaha
Сера просто си стърчи до Ча и толкова- няма друго Peace

# 299
  • някъде из Врачанско
искам и аз локумки Heart Eyes
ето един колаж от Снежи Татарова

Тера-честити ти дрешки  Hug -ама царят е гол, Тери, а чак сега дойдоха при мен, иначе ги нямаше

Общи условия

Активация на акаунт