Отговори
# 480
     глюпости на  Малдивите   Mr. Green          Наде    тая стилистка  Башар  ги облича раздропано  Sick  ако  и  на Киво му купува такива дрехи  ooooh!

# 481
    сникърс  Mr. Green

# 482
Joy Joy Joy Joy има джанки ма #Cussing out нали ти казах #Cussing out мохито не съм пила и немоем ти отговорим Mr. Green
Езък Joy как може да идеш до Малдивите да видиш джанките па да не си пила джанково мохито Joy

А рупат ли така и там джанките пред тв-то или там рупат на пЕсъка Joy Joy
Мноу съм любопитна ма тъй мама ме е родила Joy

# 483
Joy Joy Joy Joy има джанки ма #Cussing out нали ти казах #Cussing out мохито не съм пила и немоем ти отговорим Mr. Green
Езък Joy как може да идеш до Малдивите да видиш джанките па да не си пила джанково мохито Joy

А рупат ли така и там джанките пред тв-то или там рупат на пЕсъка Joy Joy
Мноу съм любопитна ма тъй мама ме е родила Joy
Joy Joy Joy пред тв то кат аблата на Фериха Laughing забраих и името ooooh!

# 484
Изчезвам да праим компания на моя  Laughing Heart Eyes

# 485
  • Варненска клюкарка

Тук на първата снимка Чаатай се е приближил към масата на хлапето, клекнал е и се е снимал с него Wink Зад тях се вижда Илкнур на неговата маса  и част от мъжки крак на стола в гръб- може би Енгин Peace

А тук е на масата на която си е хапвал котлетчета с приятелите Grinning

Заведението е едно и също, но съдейки по дрехите на Ча май от различни посещения....
Има и една снимка от лятото с една коралова тениска, а стола и щорите са същите- май много си пада по това място Peace
ей я въпросната от лятото

Феми, снимката с джанките е от някоя серия на Прилива от март-април първия сезон! Имаше един бюлюк гифчета в гръб като вървяха и Ча друсаше желирани кълки и задник  Sick

Ох тая мама днес голяма досада- нямам проблеми със скролването, но много бавно ми отваря страниците Twisted Evil

А здравейте wavey По очевидни причини няма да изброявам, че съм се появила доста късно....народа щъка ли щъка от сутринта Crazy

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 18:08 от Беллора

# 486
Ааа значи Рену че лъже за джанките Joy  Crossing Arms

# 487
 Бел  Hug  начи са от първия сезон   снимките     той и сега  си маа бутовете  Ча  ooooh!  на снимките мезете , кюфтета   Mr. Green   бе той  нема ли един път да излезе  без Енгин и  Енгиновица  Mr. Green

# 488
Бел  Hug  начи са от първия сезон   снимките     той и сега  си маа бутовете  Ча  ooooh!  на снимките мезете , кюфтета   Mr. Green   бе той  нема ли един път да излезе  без Енгин и  Енгиновица  Mr. Green
Няма нужда че току виж от кюфтета мине пак на риба Joy

# 489
  • Варненска клюкарка
Феми, това са хората с които е в една компания от години! Не им влизай в тона като в един двор дето се пукат от яд че е с тях Peace Каквото и да си мислят някои, очевидно много си ги обича, щом дори на РД-то си беше запразнил с тях от предния ден та да посрещне датата в тяхната компания! С легена с леда се люсна на техния балкон...

Просто сега Енгин и жена му излязоха на светло, но и от времето на АФК има много снимки с тях на маса...Има много снимки с Илкнур от времето на АФК, след края на втория сезон тя му беше уредила една реклама, та определено повече полезна дейност са свършили за него от последната му заспала мениджърка Peace

Дразнят се на Енгин, а забравят че Селин беше като залепена за Ча! Една от функциите на мениджърите е да придружават по разни събития подопечените си Peace
Я тази на Туба Буйюкюстюн как беше с нея на Еми наградите(между другото Туба е в агенцията при бившата Чачова мениджърка Ясемин)Същата тази Ясемин, която се влачеше с него по делата, но никой не и обръщаше внимание.... Сега се пенят на Енгин щото им пречи на конспирациите за голямата лИбоФФ със СерИтУ hahaha

# 490
 smile3507 Предложете интересен американски сериал  newsm78

# 491
# 492
# 493
Феми, това са хората с които е в една компания от години! Не им влизай в тона като в един двор дето се пукат от яд че е с тях Peace Каквото и да си мислят някои, очевидно много си ги обича, щом дори на РД-то си беше запразнил с тях от предния ден та да посрещне датата в тяхната компания! С легена с леда се люсна на техния балкон...

Просто сега Енгин и жена му излязоха на светло, но и от времето на АФК има много снимки с тях на маса...Има много снимки с Илкнур от времето на АФК, след края на втория сезон тя му беше уредила една реклама, та определено повече полезна дейност са свършили за него от последната му заспала мениджърка Peace

Дразнят се на Енгин, а забравят че Селин беше като залепена за Ча! Една от функциите на мениджърите е да придружават по разни събития подопечените си Peace
Я тази на Туба Буйюкюстюн как беше с нея на Еми наградите(между другото Туба е в агенцията при бившата Чачова мениджърка Ясемин)Същата тази Ясемин, която се влачеше с него по делата, но никой не и обръщаше внимание.... Сега се пенят на Енгин щото им пречи на конспирациите за голямата лИбоФФ със СерИтУ hahaha
Hug  знам че са му близки   от  АФК  и кат му е мениджър ще го придружава на събития и  награди  в никъв случай  не казвам да не е с тях    Peace а това че му пречел Енгин на отношенията с техната звездъ   е смешно    Ча не ходи с звездътъ щото Енгин не му давал и пречел  на либовта    либов в главите на лапетийте   hahaha той Ча кат не иска насила  да го кара   ох  ooooh!

# 494
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3507

Общи условия

Активация на акаунт