Отговори
# 600
# 601
# 602
Лигавиха се не стана, отвличаха се пак не би а сега е ред на бум-бум Joy и Яманитко, ще пострада но мааааалко, Stop Еджето няма да му отвинти окончателно главата, че сериала трябва да свърши. Mr. Green
Екшъъъъъън. Laughing

http://www.dailymotion.com/video/x2clt7y_medcezir-53_music

# 603
  • Варненска клюкарка
Лигавиха се не стана, отвличаха се пак не би а сега е ред на бум-бум Joy и Яманитко, ще пострада но мааааалко, Stop няма да му отвинти окончателно главата, че сериала трябва да свърши. Mr. Green
Нали трябва да вкарат екшън. Laughing

http://www.dailymotion.com/video/x2clt7y_medcezir-53_music

Мдааам и да спечели още 5-6 серии драми, че то друго освен джингастренето не остана, пък направят ли го, пак трябва да свърши тъпия сериал Mr. Green
Сега ще погърмят малко Яман, после ще гръмнат МиретУ или нейните бомби в главата и ще изгърмят и те така в сълзи и сополи и някоя друга песен Mr. Green още 25-6 серии до финала Mr. Green

А здравейтИ wavey

# 604
# 605
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Неам си пута идея РенУ, ама се надам до април да го пуснат...той малко кат "Игра на тронове" Laughing

Ауууу, как се напрегнах у Булчето майкоууу.... ooooh! ooooh! ooooh!
Чей да пострелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 606
Ох горкия генерал rotfImao той каже А Mr. Green а братята го затапят с Б и В  Mr. Green

Аз исторически не обичам Laughing тоя ми е екстра Party

# 607
# 608
Мъжкото му достойнство се върна rotfImao

# 609
Норвежкия президент rotfImao

# 610
  • в подножието на планината
Кво си говоркате?... newsm78

Аз се наработих, вечерях и сега ша нанкам... Laughing ама преди тва , да припомня, да не би някой, аджеба, да не е разбрал, че утре е ВТОРНИК... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 611

Аз се наработих, вечерях и сега ша нанкам... Laughing ама преди тва , да припомня, да не би някой, аджеба, да не е разбрал, че утре е ВТОРНИК... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Отивай да спиш Naughty ко ни занимаваш с глюпости ooooh! кат мене Mr. Green дет си праим КС на един филм Laughing

# 612
  • в подножието на планината
Отивай да спиш Naughty ко ни занимаваш с глюпости ooooh! кат мене Mr. Green дет си праим КС на един филм Laughing

ЗабраИх... smile3555 сИга ще гледам ББ и тогава ще нанкам... Hug

Кой филм гледаш?... newsm78

# 613
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Неа ми серията smile3516 smile3516 smile3516

# 614

Общи условия

Активация на акаунт