"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 202
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 645
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=126780.0
ето я темата
ама в нея май нищо за лапане няма Blush

Винаги доукрасяваме нещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 646
Друго не мога да разбера: интернетът е пълен с мъжки кифли като 1914, дето се вика- агнето само при вълка си идва. Младички, сигурно както си е редът са епилирани и благоуханни...за какво налитате на немити...

# 647
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=126780.0
ето я темата
ама в нея май нищо за лапане няма Blush

Прочети т.7 Wink

# 648
7.    Мили дами, вашият мъж се мие достатъчно често и се надявам, че не е болен от нищо. И ако можете да се целувате с него, то защо да не можете да отделите специално внимание на неговата главна гордост ? Повярвайте, няма нужда в най-сюблимния момент да го питате дали е измил малкия си приятел? Нали той не ви пита, дали сте си мила зъбите, преди да ви целуне? А всъщност ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ! Едва ли съзнавате какъв удар нанасяте по неговото достойнство, като проявявате излишна гнусливост. Но така аз имам повече възможности да му доставя удоволствие. Та аз го обичам.

Joy Joy Joy

# 649
  • София
Оф, боже... такива пък заводски теми от незнайни интернет "творци" кой ги отразява изобщо... Tired

zigizagi, мерси за резюмето, нищо не сме изпуснали явно.

# 650
  • София
Ама как може да си спомняте неща от 2008 година  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нещата толкова са се променили  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 651
  • Куциндрел
Друго не мога да разбера: интернетът е пълен с мъжки кифли като 1914, дето се вика- агнето само при вълка си идва. Младички, сигурно както си е редът са епилирани и благоуханни...за какво налитате на немити...
Ти още ли страдаш по младежа? Спря да ти пише ли, що?

# 652
  • София

Ама ти очакваш да му плащаш на младежа ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не беше ли обратното с любовника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 653
Ами за мен това поведение нито е мъжко, нито е нормално въобще. Колкото до баламите, любовта ни превръща всички по малко в глупаци, които виждат действителността изкривено.

# 654
По повод писмото ми е мнението.
Не, не всичко се е променило, когато съм си къщи, работя на смени имам възможност да видя как стоят у тях си съседките- домакини. И понякога изпадам в потрес! В нашата кооперация сме на една възраст общо взето. Няма го пеньоара на толумбички отдавна. Не скачайте срещу мен, няма да упреквам домакините- защото това също е вид работа, даже много по- отговорна от офисните плазмодии. Когато се случвало да позвъня на такава врата, знаейки , че жената си е в къщи аз съм изпадала в ужас и не за друго, а по начина по който си стои в къщи, оставете мъжете, възпитаваме косвено и децата си. На естетика! Повечето са с развлечени анцузи с отпечатани колена, някакви степани  елечета, в главата - като ритани зелки, и набързо обуват някакви подпетени обувки /в повечето на благоверния старите/ да изтичат до магазина. За маникюр и разни там такива екстри - няма да пиша той се прави по повод - значи сега по Коледа и после? С една съседка съм в по- близки отношения и ме потресе като каза, че  козметик посещава само през месеците, когато се налага да е боса и съответно тогава си епилира и краката. Не е необходимо голямо въображение да си представите през февруари на какво прилича? Първо нека се постараем за себе си, и тогава да изискваме от другите. За съседката, която описах ММ мъж ми е казвала, че като я срещне може да му спадне за винаги, в кръга на шегата.
Докато списвате тук я минете пред някое огледало и с ръка на сърце си признайте харесва ли ви гледката:

Скрит текст:

Не подскачайте- това е пример, реален, но в никакъв случай не важи за ССФ!!!  Naughty Не, нас тук ни няма! Честно! Heart Eyes

# 655
Някой да преразкаже историята, повод за темата де.

На 39 авторката най-после открива удоволствието от секса, по стечение на обстоятелствата - с женен мъж. Но понеже а) жененият мъж явно не възнамерява да наруши брачния си съюз и б) плебейското плющене е в дисонанс със старателно градения от авторката образ на безупречна, принципна дама с подреден по цветове гардероб, свалката бива представена пред аудиторията като вълнуваща история за една изгаряща, но невъзможна любов. Една част от аудиторията ахка, охка и бърше сълзи, докато не се появяват отегчените домакини, които завиждат на авторката и ѝ казват да вземе да се засрами. Следва размяна на остроумни реплики, която бива изтрита от модераторите, тъй като е офф-топик.
Авторката се включва отвреме навреме, за да ни осведоми в пасивно-агресивен тон за състоянието на леталната и пожарната обстановка около нея.

# 656
Къде пък прочетохте, че за пръв път открива удоволствието от секса? Crazy Crazy Crazy

Тя, жената, изобщо секс не е споменала.

Чери, съсипаха ти идеята тотално! ooooh!

# 657
Някои неща не е нужно да се споменават изобщо.  Laughing

# 658
Биляна-  някои любовници също ходят така вкъщи Wink

# 659
Биляна-  някои любовници също ходят така вкъщи Wink

Камъче, ама на среща с любовник май няма да отидеш по анцуг, нали?

Общи условия

Активация на акаунт