Търся електронна книга - тема 14

• 137 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
А за "Венецианският договор" на Марина Фиорато някакъв шанс има ли"

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 18:56 от Morena

# 481
Редовно чета форума, търсят се книги излезли попследните няколко седмици. За пореден път имам предложение към търсещите, сръчкващите, заповядащите, молещите и всички останали и неназовани категории и най-вече към тези склонни да направят нещо в "ПОЛЗУ РОДУ", вижте списъка по-долу, това са книгите, които съм купила или получила, като дар в последните два месеца в хартиен формат:

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 11:55 от wachtelin

# 482
Редовно чета форума, търсят се книги излезли попследните няколко седмици. За пореден път имам предложение към търсещите, сръчкващите, заповядащите, молещите и всички останали и неназовани категории и най-вече към тези склонни да направят нещо в "ПОЛЗУ РОДУ", вижте списъка по-долу, това са книгите, които съм купила или получила, като дар в последните два месеца в хартиен формат:

Джон Гришам - Планината Грей
Карън Робардс - Правосъдие
Нора Робъртс - Магията на сенките
Джулия Куин - Какво се случи в Лондон
Сабрина Джефрис - Желанията на херцога(четеш и забравяш)
Алисън Клейтън - З, като заковиме(надявам се да преведат още нейни книги)
Джейн Ан Кренц - Ангел Хранител
Лора Кей - Тежко изпитание
Джилиан Флин - Мрак и Не казвай сбогом(гледайте филма след като сте изчели книгата)
Алисън Бренан - Опасна близост
Дона Тарт - Щиглецът(900 много добре написани страници)

Какво имаш предвид... явно съм изтървал предишното...  Embarassed

# 483
  • София
Предполагам, че е склонна да ги предостави за сканиране  Simple Smile

# 484
Предполагам, че е склонна да ги предостави за сканиране  Simple Smile

Мдаа, гледам го този Щиглец... 'ма 900 страници...  ooooh!

Да, от този списък само Щиглецът ми хваща окото...  Peace

# 485
  • Sofia
И аз не разбрах каква е идеята да знаем какви хартиени книги има някой, без нищо повече.  Wink

Цитат
Редовно чета форума, търсят се книги излезли попследните няколко седмици.
Форумите чета редовно от много отдавна, а тази тема отскоро и все пак виждам, че се търсят и книги непотърсени в нета лично, а някой друг да го направи, че е по-лесно...  Wink
Та така...

Пък аз днес получих подарък (желана от мен книга - "Мафията на майките", ако я е чакал някой и не чете информационната тема) от МБ и една потребителка там, на която съм много благодарна, за което.  Grinning

# 486
Идеята е да не се търсят/искат (съвсем нови книги), а да се купуват, предполагам.

# 487
  • Sofia
Привет,

Някои знае ли колко книги от поредицата "Новите видове" на Лорън Донър са преведени и къде мога да ги открия?
Прочетох първите 4, но не намирам нищо за останалите

# 488
  • Euskal Herria
Привет,

Някои знае ли колко книги от поредицата "Новите видове" на Лорън Донър са преведени и къде мога да ги открия?
Прочетох първите 4, но не намирам нищо за останалите
Толкова са свястно преведените. Останалите, които ги имаше из нета, бяха "машинен" превод, т.е. копиран английския текст и "преведен" с гугъл преводача.

# 489
  • София
Срещали ли сте някъде "Подсъзнанието може всичко за деца" на Джон Кехоу в електронен формат ? Доста потърсих в нета, но намерих само другата част.

# 490
  • Sofia
А "Списъкът с гости" и "Гривна на желанията" на Мелиса Хил дали има някой?
Или "Тайна с прасковен цвят", "Момичето, което преследваше луната" и "Изгубеното езеро"  на Сара Адисън Алън?

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 09:49 от Morena

# 491
Здравейте! Търся книгата Дъблин Стрийт-Саманта Йънг. и Ангел хранител-Джей Ан Кренц ->asiq_pz@abv.bg Благодаря ви предварително!   bouquet

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 15:43 от anasteisha_damon

# 492
  • София
Здравейте! Търся 4-тата част от поредицата "След" на Ана Тод. Ако някой я има преведена или знае къде е качена, ще съм благодарна за инфо!
the_siren@email.bg

# 493
Здравейтее търся също и книгата От пръв поглед- Даниел Стийл  Mr. Green  bouquet

# 494
  • На изток от Рая
Цитат
Здравейте! Търся книгата Дъблин Стрийт-Саманта Йънг

Тук я има: http://knigi.spasete.me/index.php?dir=%D1%81%2F   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт