Търся електронна книга - тема 14

• 137 674
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз явно търся все  книги, които ги няма, но пак да опитам - Зъл мрак, угаснали звезди - Стивън Кинг? Някой, какъв да е формат?

# 586
  • Sofia
О, и аз, и аз.  Sad
Само събирам нови (за мен) заглавия.  ooooh!

# 587
Здравейте!
искам да попитам последната 12та книга от поредицата Братството на черния кинджал дали вече е преведена на български и откъде евентуално може да бъде изтеглена?

# 588
Здравейте мами читателки, някой да има биографията на Стив Джобс, в електронен формат, четох хубави отзиви за нея, а такаи не успях да я прочета.  Много ще съм благодарна, ако някой ми я изпрати.
design.angelova@gmail.com

Имаш поща!

# 589
Здравейте мами читателки, някой да има биографията на Стив Джобс, в електронен формат, четох хубави отзиви за нея, а такаи не успях да я прочета.  Много ще съм благодарна, ако някой ми я изпрати.
design.angelova@gmail.com

Имаш поща!

Здравей LaStella , мога ли да те помоля да я изпратиш и на мен. Предварително благодаря   bouquet
llally@abv.bg

Приятен и усмихнат ден  Hug

# 590
Lally, имаш поща. Приятно четене!

# 591
Lally, имаш поща. Приятно четене!

LaStella, много ти благодаря  Hug

# 592
Благодаря на всички, които ми изпратиха биографията  bouquet
Страхотни сте

# 593
Здравейте!
искам да попитам последната 12та книга от поредицата Братството на черния кинджал дали вече е преведена на български и откъде евентуално може да бъде изтеглена?

Книгата още не е излязла на пазара. Ще излезе утре 27.01. Вероятно ще излезе  и като електронна, така, че ще може да се изтегли от някоя онлайн книжарница срещу съответната сума. Тава е за нетърпеливите. За тези дето искат гратис - явно ще чакат:)

# 594
Викта-Тутка, проверих в спасете.ме, в Замунда, Дата, Ескейп и p2p, където зная, че има книги, но - не.
Пък антикварите я дават на колекционерски цени.  ooooh!
Благодаря ти за усилията, Морена. Съгласна съм да я платя и на колекционерска цена. За подарък е и вече бях ударила на камък от всякъде. Търсих я по борсите, по книжарниците, в интернет в ел. вариант платена, накрая попитах и тук. Ще я потърся по антикварните магазини из Пловдив. Отново ти благодаря за усилията.

# 595
Здравейте, някой може ли да ми прати "Неочаквана любов" на Керелин Спаркс? e-mail: petinka_d@abv.bg Знам има я в Майл Буукс, но явно имам проблем с програмата и получавам празни файлове! Sad

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 16:35 от petinka_d

# 596
  • На изток от Рая
Здравейте, някой може ли да ми прати "Неочаквана любов" на Керелин Спаркс? Знам има я в Майл Буукс, но явно имам проблем с програмата и получавам празни файлове! Sad

Къде да ти я пратим? Дай ми мейл  Laughing

# 597
  • в сърцето на държавата
Здравейте, някой може ли да ми прати "Неочаквана любов" на Керелин Спаркс?

di_t@abv.bg

# 598
Здравейте!  Cry
Търся третата книга от поредицата "Скъпоценни камъни" - "Смарагдово зелено". По възможност да е pdf или ако не, някакво друго разширение, но само без epub. По някаква причина не мога да го отворя.  ooooh!
Благодаря ви.   bouquet

# 599
  • На изток от Рая
Здравейте!  Cry
Търся третата книга от поредицата "Скъпоценни камъни" - "Смарагдово зелено". По възможност да е pdf или ако не, някакво друго разширение, но само без epub. По някаква причина не мога да го отворя.  ooooh!
Благодаря ви.   bouquet

Тук я има в моби формат: http://knigi.spasete.me/?search=%D0%A1%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%BE%D … D1%8A%D0%BD%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт