Търся електронна книга - тема 14

• 136 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Англия
Здравейте, опитвам се да подкарам този МБ, но разбирам, че някои стари потребители имат проблем и не знам в мен ли е вината, не е ли...търся "Крадецът на книги" и "Книга на безпокойството". Благодаря предварително! gataca@gbg.bg
Редактирам се, Крадецът на книги вече я имам   bouquet

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 21:51 от ana.ana

# 646
Здравейте търся книги на Джийн Сасън и най-спешно "Дъщерите на принцеса Султана"

# 647
Tanya.ruseva.dimitrova@gmail.comза Джийн Сасън Simple Smile

# 648
Здравейте търся книги на Джийн Сасън и най-спешно "Дъщерите на принцеса Султана"
Третата книга - Принцеса Султана:Животът продължава - я има в mailbooks.

# 649
  • Добрич
knigi.spasete.me/index.php?search=джийн+сасън

# 650
  • София
Здравейте, опитвам се да подкарам този МБ, но разбирам, че някои стари потребители имат проблем и не знам в мен ли е вината, не е ли...търся "Крадецът на книги" и "Книга на безпокойството". Благодаря предварително! gataca@gbg.bg
Пращам ти "Крадецът на книги" в mobi  Peace

# 651
Здравейте,ако някой има последната книга на Силвия Дей- "Обсебена от теб" моля да ми я прати на zaikovcite31@abv.bgPraynig

# 652
Здравейтеееее търся отчаяно книгитее Ангел хранетел-Джейн Кренц, С.Е.К.Р.Е.Т - А.Аделин, От пръв поглед-Даниел Стийл !!!   bouquet asiq_pz@abv.bg

# 653
Здравейте, търся книгата "Пилешка супа за влюбени души"

електронна или от някой сайт да си я сваля.

Благодаря предварително!

# 654
  • София
Здравейте,

Търся книги в електронен формат за учещи английски език.Имам няколко за трето ниво,но
ми се иска още да намеря за да се упражнявам.
Ако има в Mailbooks ще си ги изтегля от там, но не знам как да ги търся.
 Пробвах да чета  една обикновена книга на английски,но доста ме затрудни и се отказах!

# 655
Колеги търся книгата в "Моето приключение в дивото" - 1800 км ........" Може ли някой да ми я прати на thedon@abv.bg Мерси.

# 656
  • Под кривата круша
Здравейте,

Търся книги в електронен формат за учещи английски език.Имам няколко за трето ниво,но
ми се иска още да намеря за да се упражнявам.
Ако има в Mailbooks ще си ги изтегля от там, но не знам как да ги търся.
 Пробвах да чета  една обикновена книга на английски,но доста ме затрудни и се отказах!

Мисля, че този сайт ще ти свърши работа. Wink
http://english-e-books.net/

# 657
# 658
  • София
Nadia и zigizagi много ви благодаря!

# 659
  • София
Дали се намира вече " Книжарничка на острова"? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт