На море в Гърция 2015

• 104 645
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
desivalko_ честита резервация!  Simple Smile
И аз мога да се похваля, че вече избрах и капарирах. Банална и стандартна дестинация - Вурвуру.
През юни с оглед на малкото дни, с които разполагаме, ще се задоволим със Ситония, пък през септември ще мислим за по-далеч.

# 571
ей,изписвате по шест страници на ден ,не мога да смогна да ги изчета Laughing
  да помоля пак за малко помощ:
 имам оферти за Посейдон Палас,Гранд Платон Бомоклуб и Олимпиян бей които ме устроиват и сега идва Вашият ред :
   - къде пясъка е ситен(и във водата),къде има повече глезотий за децата,бар all inclusive на плажа(за мен)...(и жената),и общо по добри битови условия?
   Изчел съм каквото мога назад по темите,но все пак един пресен отговор....  bouquet

# 572
 Блед , не пиша вече често тук, но няма как да подмина коментара ти за Фоки. Лично засегната се чувствам. За да не живеят в заблуда хората, които се интересуват, държа да им кажа, че това е едно от най-райските местенца, на които съм била. Място, което да наречеш "не толкова красиво и неподдържано" си е чиста проба кощунство и най-долна лъжа. Няма да публикувам мои снимки след прекрасните фотоси на Таня, те са най-доброто доказателство що за птица е Фоки.

# 573
Мисля, че на всички стана ясно, че на Блед кракът не е стъпвал на Фоки, най-много от пътя да го е видяла.  На тези, които не са го виждали искам да кажа, че няма човек, който да остане безразличен към 'гледката от кърпата', уникално е и пожелавам на всички да го усетят лично.

# 574
Milenaka,
наистина не работи онзи линк (странно, но показва за секунди превюто на страницата и после отива на хостинга). Ако не се оправи тези дни - пише, че били under construction - ще го махна. Засега не мога да намеря друг толкова подробен списък, за да го кача на първа страница, все пак ето, хич да не е; но помня, че онзи беше много по-дълъг.

# 575
  • София
Здравейте  Hug
да се запиша и аз в прекрасната темичка, Параход   bouquet
аз пак запазих на Неос Мармарас http://www.paradisosholiday.com/
мин. година бяхме там, и мъжът ми ми наду главата пак за там  Grinning децата и те  Mr. Green но този път ще сме за 10 дни  Laughing
Допадна ми даденият линк и снимките.
Нещо не успявам да се ориентирам обаче от сайта за цени. Може ли да ми кажеш откъде мога да погледна цените или при вас какво е настаняването и за каква сума, ако не те притеснява?

# 576
  • Варна
Миналата година , мисля от април повишиха тол таксите , така че тези които давам са актуални , правете си сметката по тях.Ако излязат по малко пийте по едно узо повече и готово Simple SmileSimple SmileSimple Smile, няма да връщате пари я  cheers cheers.А сега и по ниските цени на горивото ще компенсират нещата.За сравнение Комотини - Солун беше май 9 евро , сега е 17.

# 577
Айла,
докато чакаш ДесиВалко да се включи, ако искаш погледни и това - през две къщи от Холидей, по-добри условия според мен=

# 578
Момичета, с мъжа ми си стиснахме ръцете. Кефалония ит из. Сега започвам да чета за селата, за да се спрем на място, което е подходящо за придвижване до различните плажове и до пещерата, ах пещерата, с езерото Heart Eyes

# 579
Пешо, по Коледа платихме за магистрала Комотини - Волос около 20 евро.

# 580
Миналата година , мисля от април повишиха тол таксите , така че тези които давам са актуални , правете си сметката по тях.Ако излязат по малко пийте по едно узо повече и готово Simple SmileSimple SmileSimple Smile, няма да връщате пари я  cheers cheers.А сега и по ниските цени на горивото ще компенсират нещата.За сравнение Комотини - Солун беше май 9 евро , сега е 17.

Пешо, май не си спомняш, но ние го минахме пътя края на септември / началото на октомври 2014 г.

# 581
  • София
Не знам защо, но някак се засегнах за салатата Laughing  Искам официално да обявя, че такава не правя, но стига някой да не я кълца или яде до мен на плажа, ми е все тая. Преди години ходихме по лъскави хотели, първо на ол инклузив, после на халб борд, след това минахме на изхранване по кръчмички. Миналата година за първи път понапълнихме колата с продукти от България. Признавам си, че дотогава бях гледала леко презрително на тези, които правеха така и смятах, че единственият им мотив е да намалят разходите по почивката си. Обаче какво се оказа - да ходя със сандвичите по дивите плажове ми хареса ужасно много. За мен това е истинската почивка и релакс - да не се съобразяваш с нищо и никой, да ядеш когато искаш и където искаш (често в морето дори). И да уточня - не готвя - ядат се сухи неща, консерви, полуфабрикати, плодове и зеленчуци. Някой беше писал по-назад и подкрепям напълно - предпочитам да почивам 3 седмици в Гърция така, отколкото "по-лъскавко". Не знам цивилизацията ли ми дойде в повечко, остарях ли, но за мен почивката е толкова по-хубава, колкото по-малко контакти имам с хора и повече с природа.
Искам и на палатка, обаче на половинката това й идва в повече и отказва  Mr. Green

Аз още не съм резервирала, спрях се на Евия, но ще поизчакам и коментарите за Кефалония, пък може и да размисля

# 582
  • София
40 евро ни бяха тол таксите в едната посока до Триполи /разбирайте на път за Елафонисос/. После няма такси.

# 583
  • Пловдив
Момичета ,колко хотела има с името Аристотелис на Халхидики?

# 584
Момичета ,колко хотела има с името Аристотелис на Халхидики?
Два - един на Касандра и един на Атон

Общи условия

Активация на акаунт