Боледуване на децата ни – тема 21

• 103 162
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Куциндрел
Клацид-а е гаден. Sick От АБ-тата единствено Панцеф е вкусен, ама много вкусен. Crazy
danaeka, обясняваш на детето, че трябва да е здрав и т.н. като латерна. При нас беше същата работа, голяма борба, плюене... ooooh!
Сега му казвам - "това е гадното сиропче, но трябва да си здрав, докторката каза да го пиеш, пий го бързо и после веднага вода."
По-малко са ни драмите вече.

# 301
Danaeka ,Клацид е много горчив .Цяло чудо е че си успяла да го убедиш да го изпие .Нашия уж е сладък ,но не мога да го накарам .Снощи обяснявах предлагах бонбони ,заплашвах с инжекции нищо не свърши работа .сега го слагам в един пудинг ,дано не се усети ,че не знам иначе.

При гнойна ангина ,мажете ли или пръскате ли с нещо в гърлото .На мен ми каза ,че само с това няма да мине ,но в същност не разбрах дали да мажа .

# 302
  • shumen
Цеца,опитвала съм и с много говорене и не помага.Като каже не е не и край.
ГД3,успях да го накарам с 300 зора,ама не знам 10 дни как ще е караме така.Колкото повече говоря,толкова повече реве и пищи.Вие на колко сте?Май бяхте по големи от нас.
Аз за гнойна ангина мажа с гранофурин и съм доволна.

# 303
  • Куциндрел
Цеца,опитвала съм и с много говорене и не помага.Като каже не е не и край.
Говори му и не отстъпвай, по някое време ще "захапе". При нас "захапването" стана около 3 години.
Не се отказвай да му го даваш. Ние даваме лекарства само със мерителна спринцовка.
Стигали сме буквално до борба и затваряне на устата, за да го преглътне Crazy

# 304
  • вече Пловдив
Благодаря за пожеланията, момичета!

Ох, колко ми е познато това с клацид-а  Crazy Рев, борба, плюене..., но аз съм непреклонна. Баща й я държи, аз давам с мерителната спринцовка и като го глътне - похвали, гушкане, "награди" и т.н. Откакто навърши 3 г., обаче е доста по-лесно, поддава се на убеждаване от моя страна.  Tired

# 305
  • Куциндрел
Другото, което правих с Клацида е да отмеря дозата, да я сипя в мерителна чашка и да капна малко вода, около 0.5-1 мл. После разбърквах, че да мога да разтворя колкото се може повече от неразтворените гранулки, те са тези, които горчат.

# 306
Цаката на Клацида е да се глътне веднага след изсипването в устата. Първоначалният му вкус е леко приятен. Горчивото идва след това. И пак, че е много по-добре от зината, който е единствено и само горчиляк.  Peace

# 307
Така е, по-горчиво от зинат няма

# 308
  • shumen
Цеца,все едно описваш нас.Аз днеска го стиснах и му го изсипах в устата и накрая го накарах да преглътне и беше готов.За отказване и дума да не става.Ще се боря и ще му го давам до край и дано вече избием гадините.

# 309
Данаека на 2.5 е .Аз като дам насила със спринцовката следва повръщане все едно съм дала цяло шише с АБ  Shocked.При нас това не е вариант .

# 310
Danaeka ,Клацид е много горчив .Цяло чудо е че си успяла да го убедиш да го изпие .Нашия уж е сладък ,но не мога да го накарам .Снощи обяснявах предлагах бонбони ,заплашвах с инжекции нищо не свърши работа .сега го слагам в един пудинг ,дано не се усети ,че не знам иначе.

При гнойна ангина ,мажете ли или пръскате ли с нещо в гърлото .На мен ми каза ,че само с това няма да мине ,но в същност не разбрах дали да мажа .

Вие сте на орален АБ, нали, за гнойната ангина..
Според мен е излишно да мажеш , АБ ще си свърши работата..
Октомври 2013 сме карали гнойна ангина, Клацид пи / не го е плюл /, и на др.ден още му спадна високата Т Peace

# 311
  • софия
Да няма нужда да се маже нещо повече освен, ако не е за облекчаване на болките в гърлото, АБ на 3 прием вече трябва да действа и да смъкне темп.
Писала съм и преди Гранофорин мазане в гърлото на бели налепи ни е спасявал от АБ, но и двата пъти беше без темп.

# 312
Да няма нужда да се маже нещо повече освен, ако не е за облекчаване на болките в гърлото, АБ на 3 прием вече трябва да действа и да смъкне темп.
Писала съм и преди Гранофорин мазане в гърлото на бели налепи ни е спасявал от АБ, но и двата пъти беше без темп.

Цвети, я разкажи за гранофорина..
И аз си пазя в хладилника..

Сега без налепи, с увеличени само сливици, педи отсече, че само с мазане нямало да мине, трябвало орален АБ..та затова те разпитвам..

# 313
Simple Smile Тази тема ни е на дневен ред  Simple Smile))
Моето дете боледува непрекъснато през зимният период. Изпихме всички видове АБ. Накрая опитахме с хомеопатични лекарства. Два пъти успяхме  да спрем развитието на болестта и много бързо се възстанови, но последният път не. Месец вече е болна. Накрая се принудих отново да дам АБ, чуха се хрипове и аз  доста се уплаших.  Опитала съм почти всичко : от билки до имунистимулатори. Нищо не помага Thinking
Единствено при проблем със сливиците ни помогна компреса от лук Joy
Явно ще почакам да си изгради имунитет. но кога ли? newsm78

# 314
  • софия
teta75 два пъти имаше налепи на сливиците, доки каза мажи 2 дни ако не минат почваме АБ и двата пъти на 3 ден нямаше и помен от налепи.Много е гадно ама малката търпи, преди това се правим че мажем батко и и тя да не се мине дава Simple Smile.
Утре я пускам на градина няма вече кой да я гледа, свита ми е душицата, но ще се опитам да се настроя позитивно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт