Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 515
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе тоя сценарист верно е луд... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Серията днес целата с тех. РазвратИ се грижи за жена си...всичко е ОК. То не ходи сутрин за пресни плодове, то не купува дрехи за бременни...леко рипнаха у времето, на доктор ходиха, корема и порасна. И сега ше тръгва за хотела с терориста. Казаха си довиждане и тоя се върна да каже довиждане и на децата...то не прегръща тоя корем, то не го целува, па едно ритна и тоя полуде от кеф... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Може ли да са такива тъпаци тия и да го тупнат бе... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За кво само тех дават...? Да се види колко са щастливи и за момент как се обръща живота ли... ooooh!
Ама да ме питаш и аз за кво си го причинявам, ама нали все се надявам да оцелее... Hug

# 376
Айдееееееее...тупнаха РазвратИ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тия дни АнандитУ УфицЯлнУ ще е вдовица Laughing

Сега да се посмеем на кретенията и да кажем чао на Малката Булка занапред Grinning Grinning Grinning Grinning Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Как така бе? Няма ли да оцелее? Това вече е абсолютна малоумщина, ама да не би да стане както с Ананди, уж умря, пък по едно време я съживиха.
Бубе, пуснаха друг трей дет вече у тех...даже и Джаго беше, Анандито нямаше бужута, сал едни обеци и верижка...сигурно стегат да го мотат у чаршафа...от де да знам.
Нямаше къна на главата...немам идея, ама на клада ми намирисва тоя трей.
От днес е...та немам идея, но по всяка вероятност са го тупнали.
Анандито даваше интервю, ама не разбрах какво казва...и те така... Laughing

Моя човек пък вика още не сме видели въпросния разврати, те взеха, че го убиха.

# 377
Тупнали са го Бубе...даже Ананди вече е сама в интрото. Naughty

# 378
Здравейте!

Току що изгледах поредните епизоди на светлината, които са качени във войо.
Скрит текст:
Някаква жена, според мен лелята казваше, че Сандия нищо не умее. Сурач пак започна да и крещи, явно пред всички, защото лелята му каза да се успокои. Всички започнаха да одумват Сандия, че не е направила тестото както трябва. Сурач и каза да побърза, защото това е трудно, не е като да стане трета по успех в Индия.

Менакши се срещна с Дилип, а Чави я наблюдаваше и се чудеше защо е отишла при него.

Сандия докато готвеше си представяше какво и е казвал Сурач и как я е учил. Той продължаваше да крещи, че нищо не възприемала и че нямало смисъл да я учи. Оставаше една минута до края на състезанието. Сандия се чудеше какво да направи. Каза, че направо ще го залее, не знам какво заливаше. Накрая казаха, че състезанието било за гулап джамун, а Сандия направила захарни топки, с които децата им да си играят. Всички започнаха да оплюват Сандия.

Менакши и Дилип си говореха. Тя започна да хвали сестра си, а да оплюва Чави. Каза, че имала дълга коса, която била пълна с гниди и въшки, направо умрях от смях. Чави пък стоеше и ги слушаше и се заканваше, че ще отмъсти на Менакши. Менакши разправяше, че Чави през нощта се превръщала във вещица и че майка и трябвало да и удря шамари за да се свести. Пак започна да хвали сестра си.  Дилип и каза, че майка му трябва да вземе решение. Менакши му даде някакъв подарък, който да даде на майка си от нейно име, явно това, което Сантош е видяла да носи като тръгваше. Менакши си тръгна, всъщност сестра и доколкото разбрах също беше с нея.

Чави искаше да говори с Дилип, но се разминаха. Тя започна да го търси и да разпитва дали не са го видяли на къде е тръгнал.

Обявиха края на състезанието. Казаха, че снахата на оная леля печели състезанието.Лелята се кефеше и повтаряше колко добра готвачка била нейната снаха и как никой не можел да я надмине. Даде на Сурач да опита сладкишите на снаха и и на Сандия, за да прецени той на кого сладкишът е по хубав. Сандия по време на състезанието си е изгорила ръката. Лелята я видя и каза на Сурач да я заведе на лекар. Сурач обаче вместо това доколкото разбрах си е тръгнал и е оставил Сандия сама. Мисля, че лелята и предложи да си тръгне с тях, но Сандия не пожела. Може и да не е била тя, но поне дубльорката беше която дублира нейния глас.

Чави се срещна с Дилип. Той я попита къде е приятелят и, който му бе представила. Чави му каза, че това е било единствено с цел да го отпрати, понеже Менакши я била накарала да постъпи така. Каза му, че онова момче е бил помощник от магазина на Менакши. Дилип не и повярва. Каза и да не си играе с него и да го остави на мира. Чави му каза, че колкото и да не и вярва тя е осъзнала какво е изгубила. Каза му, че малко по малко е започнала да го харесва, но той каза, че вече е твърде късно.

Сантош явно пак учеше Чави да работи, а тя каза, че много я сърби главата, сигурно има въшки. Вероятно нарочно, защото Менакши е била наоколо. Чави помоли Менакши да я провери, понеже нейното зрение било по силно от на майка и, дали има въшки. Менакши започна да я проверява, но каза, че нямала нито пърхут, нито въшки, нито гниди. Добре, че поне това беше малко по забавно да разведри обстановката.

Сурач се прибра, но сам. Всички започнаха да го питат къде е Сандия, дали е победила. Лелята дойде и каза, че тя ще каже къде е снаха им. Каза, че е загубила, но че Сурач е откачил. Каза, че Сандия поне се е опитала, дори се е изгорила, а Сурач вместо да я заведе в болница се качил на мотора си и си е тръгнал. Сантош каза, че Сурач не бил такъв и нямало да направи такова нещо. Лелята и каза да го попита, сам да и каже. Сантош го попита дали е истина. Лелята каза, че Сандия не е извършила престъпление, че да я наказва по такъв начин. Вярно ястието и било твърдо и сиропът странен, но не било чак толкова, че да я остави сама и да си тръгне.Каза, че отивала да изпие една лимонада, която била приготвена от нейната снахичка и си тръгна.

Сантош започна да се кара на Сурач, каза му, че не може да го познае, той, който е правил всичко за Сандия, сега се държи с нея като с най големия си враг.

Сурач попита баща си защо е тук. Не знам за къде ставаше въпрос, но баща му му каза, че е дошъл да му се накара, обаче сега щял да се опита да го разбере, понеже виждал, че се прави на груб, а всъщност е нещастен. Не разбрах какво е видял баща му и къде беше отишъл да говори с него. Попита го какво крие. Сурач му каза, че нищо не крие. Изглежда Сурач нарочно се е изгорил, защото баща му го попита защо се е наранил, вероятно иска да се самонакаже за дето Сандия се е изгорила и той я оставил сама. Сурач каза, че е станало без да иска. Баща му му каза, че знае, че не бил сторил нещо дори на случаен човек, а Сандия му е жена. Помоли го поне с него да сподели мъката си. Каза му или да каже какво се случва, или ще извика Сандия. Сурач го молеше да не вика Сандия. Баща му пак го питаше. Сурач се разплака.

Сандия се прибра, а Менакши веднага започна да я разпитва дали е спечелила състезанието. Попита я къде и е медала, каза, че искала да и опита ястието, че и се ядяло нещо сладко. Сантош и се скара като я попита сладко ли и се яде, или иска да и сипе сол в раната. Този път Сантош постъпи много човешки между другото. Каза на Менакши, че не бива да се присмива на човек, който е изгубил. Каза на Сандия да отиде да си почине в стаята си, а Менакши ще поеме домакинските задължения.

Сурач каза на баща си, че няма да крие нищо от него и ще му каже. Каза, че нарочно е наранил Сандия и че нарочно е направил всичко това.

Сантош през това време пък разпитваше Сандия какво се е случило между тях, та синът и се държи по такъв начин. Сандия и каза, че не може да разбере защо Сурач е такъв, но Сантош не и вярваше. Каза и, че вероятно го е наранила с нещо, след което не му се е извинила.
Сурач разказваше на баща си, че нарочно се отнася така със Сандия, за да може да напусне дома им. Той виждал, че тя не е щастлива там и искал да и помогне, понеже Сандия се стараела по всякакъв начин да угоди на всички, но не е щастлива. Искал той да я принуди да си тръгне, но да я освободи. Той нямало да може да сбъдне мечтите на Сандия и да стане идеалният съпруг за нея. Баща му го попита Сандия показвала ли е по някакъв начин, че той не е достоен за нея. Сурач каза, че напротив, Сандия винаги се е опитвала да направи всичко за него, но това не е нейното щастие. Малко съм напрегната и не мога да преразкажа точно думите, които каза Сурач, но сега започвам да разбирам защо се е държал по такъв начин. Сурач каза, че едно от седемте обещания, които са си дали на сватбата е да се направят щастливи взаимно и той иска да го спази. Според Сурач щастието на Сандия ще е ако се разделят. Баща му го попита дали се е замислял какво ще се случи с него, когато Сандия си тръгне. Дали ще може той да е щастлив. Сурач каза, че не знае дали ще издържи без нея, но едно е сигурно, че тя жертва собственото си щастие и се опитва да угоди на всички единствено заради него. В крайна сметка така и не каза, че е видял документ за развод. Помоли баща си да му обещае, че няма да казва на никого в къщата затова, което му е споделил. Така свърши последния епизод, беше много интересно и тъжно.

Благодаря ти за подробния разказ на новите епизоди на "Светлината" по Войо! Знаех си, че има причина Сурадж да се държи така. Той не е лош човек - напротив толкова много обича Сандия, че е готов да жертва себе си заради нейното щастие. В случая е избрал уж да се промени като се превърне в груб човек, който я нагрубява и не й помага. Така Сандия ще го намрази - ще се умори от него и ще реши да си отиде. Според Сурадж щастието на Сандия е другаде. Особено след като тя му каза, че тук не е щастлива, че вечно ще се опитва да се доказва пред роднините му, че каквото и да стане все тя ще е виновна - каза му, че тя не е искала такъв живот - после му каза да не й помага повече и да я остави да си отиде. Затова сега той постъпва така - така и хората ще си кажат, че той не се държи добре с нея, че я нагрубява пред хората и когато тя си отиде няма да сочат нея с пръст, че е виновна, а ще съдят него, защото се е държал грубо. Това е целта му. Убедих се в това и когато гледах днешните серии по БТВ. По-късно ще разкажа защо. Вчера прочетох и едни мнения относно поведението му сега - и според тях Сурадж нарочно се държи така зле със Сандия, за да го намрази тя - да го остави и да е щастлива на друго място. Той смята, че тя заслужава по-добър живот и че това, което получава в дома му е нищожно. Определено така разбирам поведението му - колкото и грубо да се държи, колкото и да се прави на лош - Сурадж е много добър човек, който безкрайно обича Сандия и когато остане сам винаги плаче или е тъжен. Знае, че така ще я изгуби и че после ще страда, но иска тя да е щастлива. Няма как при това положение да го осъждам така строго. И на него не му е лесно- на Сандия също. Поне след всичко това и двамата ще осъзнаят, че не могат един без друг. След случката с катастрофата на рейса - той ще и признае защо се е държал така, ще си излеят чувствата и ще се прегърнат. Нямам търпение ...  newsm10  Kissing Heart Two Hearts
Да, Сурач наистина не е разочаровал никой, то всъщност точно това се очакваше от него, защото всички знаем колко се грижеше за нея и именно затова така странно ни се виждаше сегашното му поведение, но кой да предположи, че причината е такава.

# 379
Зиз, какво да кажа - много съжалявам, ако наистина са убили Разврати! Все се надявам да променят нещо и интрото и рекламите да са подвеждащи. Докато четях какво са показвали в днешния епизод - как са наблегнали само на Развратови и щастието им веднага се сетих за "Цветовете". И там накрая доста наблегнаха на щастливите мигове с двете двойки. А когато Садна и Алек излизаха преди случката с бомбата - Садна се обърна и помаха на всички, така нежно погледна и детето си. Все едно усещаше нещо. Просто ужас - после стана онази гадост. Сценаристите в Индия са ненадминати в това първо да зарадват зрителите с нещо хубаво и после да съсипят всичко. Все се надявам в бъдеще това да престане. Нещата да се променят и да виждаме и сериали с хубави финали. Нищо няма да им стане ако зарадват зрителите с нещо добро като за край ...  Praynig Praynig Praynig

# 380
Днес в Индия празнуват празника на хвърчилата - makar sankranti! Видях, че някои актьори са писали, затова реших да споделя ... Hug Hug Hug

# 381
Тупнали са го Бубе...даже Ананди вече е сама в интрото. Naughty

Е не знам кво да кажа, тая идиотщина ми идва в повече от индийските сценаристи. Това не е нищо друго, освен една пълна идиотщина. Ако човек е трябвало да преживее такава гадост в реалния си живот, защо трябва да я гледа и по филмите точно такава? Гледаме толкова серии за какво, за да покажат, че една жена може да премине през какво ли не, накрая да е прекалено щастлива, за да остане вдовица? Нямам думи. Не ми е ясно оттук нататък как ще продължат сериала, но според мен ще е по добре направо да го приключат.

Ако това се случи и в светлината се заричам, че повече никога няма да гледам индийски сериал.

# 382
Да, Сурач наистина не е разочаровал никой, то всъщност точно това се очакваше от него, защото всички знаем колко се грижеше за нея и именно затова така странно ни се виждаше сегашното му поведение, но кой да предположи, че причината е такава.

Така е Бубе! Определено всички се изненадахме, но има причина Сурадж да се държи така. Аз по-късно ще разкажа това, което ми направи впечатление от днешните серии по БТВ. Мисля, че до някаква степен и то има връзка с поведението му натам.   bouquet

# 383
Роске Hug Бубе Hug
Много сте прави. Peace
Искрено ви пожелавам в Светлината да не стане така, но аз приключих с индийските сериали. Naughty
Не мога да си го причинявам, това просто не е човешко.
Колкото и търкания да е имало между Сид и продукцията, нищо не пречеше да го сменят или да приключат сериала с хепи енд. В края на краищата кой ще гледа натам? Феновете от доста страни са полудели. Всеки казва, че спира да гледа. Аз не мога да разбера, как може грам да не се съобразиш с консуматорите на продукта ти.
Това днес беше свинщина от тяхна страна.
Лошото е, че не виждам как ще го върнат или как ще оцелее с тия трейлъри дето пускат.

Нейсе...свирено е... Peace

Аз продължавам да се чудя на себе си, защо продължавам да си мисля, че ще оцелее?
Но, ясно е, че няма да го бъде. Ще видя по-натам кат се родят децата...поне да видя кви са се пръкнали...толкова кандила изкандилках, поне да видя резултата.

и те така...идиоти са тва....сценаристите садисти, зрителите мазохисти.

Целият проект се препокрива с любимата ми мисъл..."Една целесъобразност без цел"

# 384
Роске Hug Бубе Hug
Много сте прави. Peace
Искрено ви пожелавам в Светлината да не стане така, но аз приключих с индийските сериали. Naughty
Не мога да си го причинявам, това просто не е човешко.
Колкото и търкания да е имало между Сид и продукцията, нищо не пречеше да го сменят или да приключат сериала с хепи енд. В края на краищата кой ще гледа натам? Феновете от доста страни са полудели. Всеки казва, че спира да гледа. Аз не мога да разбера, как може грам да не се съобразиш с консуматорите на продукта ти.
Това днес беше свинщина от тяхна страна.
Лошото е, че не виждам как ще го върнат или как ще оцелее с тия трейлъри дето пускат.

Нейсе...свирено е... Peace

Аз продължавам да се чудя на себе си, защо продължавам да си мисля, че ще оцелее?
Но, ясно е, че няма да го бъде. Ще видя по-натам кат се родят децата...поне да видя кви са се пръкнали...толкова кандила изкандилках, поне да видя резултата.

и те така...идиоти са тва....сценаристите садисти, зрителите мазохисти.

Целият проект се препокрива с любимата ми мисъл..."Една целесъобразност без цел"

Точно това се чудя и аз, какъв е смисъла да правят нещо, с което никой не е съгласен? Нали именно заради зрителите се правят тези сериали, защо изведнъж сериал, който толкова години е държал такъв рейтинг го свалиха за секунди?

Все си мисля и нещо друго. Преди време бях гледала един турски сериал, любов и наказание. Там така глантия герой мисля, че Саваш се казваше бе обявен за мъртъв. Даже не си спомням дали не бяха погребали нечие тяло, но беше голям рев. После тоя от де се появи, та оцеля. Беше доста отдавна, нямаше и кой толкова да питам, та не знам точно как се бяха случили събитията в тоя сериал, но знам, че беше обявен изцяло за мъртъв и оцеля. Все си мисля дали няма и с Развлати да се получи същото, затова по добре не се отказвай още да гледаш може да има изненада.

# 385
Здравейте,момичета! Heart Eyes
Съжалявам за феновете на 'Малката булка". Аз следя '"Светлината на моя живот" и искам да помоля miha да преведе в общи линии разговора между Сурадж и Анкур ,и Сурадж и Сандия.
Извинете ме за внезапното нахлуване,но нямам търпение да разбера какви ги надроби братът на Сандия
https://www.youtube.com/watch?v=Si-SKU2M2nI

# 386
Бубе, в ЛиН нещата бяха подобни, но никой не беше видял труп. Да, дадоха, че го тупнаха, но тяло в Истанбул не бяха докарали. Та не виждам как ще стане това дето казваш.
Както казах, РазвратИ ни погледна през бял чаршаф, Ананди свали бижутата, почнаха да се подготвят в резиденцията. Актьорите са ми странни...няма емоции, само Ананди рони сълзи колко може.
В интрото е сама...и те така.

Разликата между Турските и Индийските продуценти е , че първите се съобразяват с публиката. Сценаристите постоянно са в социалните мрежи и четат...до като при вторите май това не е от значение.

Не знам как се навиха на този вариант при положение, че преди месеци не дадоха на Сид да си изкара болничния. Накараха го да играе в болнични. Даже и аз мучах постоянно, че в три серии го нямаше.

Мисля, че тогава феновете показаха, че тая продукция без него е НУЛА, та на какво разчитат сега....не знам.

Ай стига съм крекала, че пак ше дойде Марвела Hug да ме хока, че муча. Mr. Green

# 387
  • София
Съжалявам за феновете на 'Малката булка". Аз следя '"Светлината на моя живот" и искам да помоля miha да преведе в общи линии разговора между Сурадж и Анкур ,и Сурадж и Сандия.
Извинете ме за внезапното нахлуване,но нямам търпение да разбера какви ги надроби братът на Сандия

Simple Smile

Привет
Тъкмо когато се бяха разчуствали след гривните и лелките хвалеха Сурадж какъв добър син е, му звънна телефона отвън го чакаше Анкур....
Попита го защо е поканил Сандия след като каза,че приключва всички връзки с нея?
Ако тя няма място в сърцето  и дома му защо е изпратил Чоту в тях, тя да му дава уроци.Какъв човек е да се възползва от любовта и чувтствата и!
Сурадж му отговаря, че това е било желанието на майка му а не негово и Анкур му опонира щом е така ,защо не я послушал и не я върнал.
Сурадж го кани вътре да поговорят по късно и да му обясни всичко. Той му отказва като му казва,че след толкова много обиди тя е тук при тях защото го обича и той няма право да проваля бъдещето и.
Казва,че  е длъжен да прекъсне връзката между нея и Сантош...Ако все още я обича да и помогне да се освободи от него, защото между тях има само спомени а не бъдеще.Показва му писмото с предложението за назначение на Сандия в Скотланд Ярд.

Сурадж е горд от новината.... На Сандия казва,че сгрешил като е послушал майка си и я е поканил ,че в магазина не искал да стане проблем за това се е съгласил да надпишат подаръка от името на двамата.Изважда пари за таксито на Чоту и за подаръка на Мена.
Тя се усмихва и казва,че още има надежда" нашата връзка да се оправи иначе защо ще танцуваш със мен? Това което видях в очите ти означава, че ти ме обичаш. Ти си отворена книга за мен която мога да чета, аз те познавам много добре"

В следващия епизод продължават разговора Heart Eyes

И те такива ги сътвориха Hug  bouquet

# 388

Simple Smile

Привет
Тъкмо когато се бяха разчуствали след гривните и лелките хвалеха Сурадж какъв добър син е, му звънна телефона отвън го чакаше Анкур....
Попита го защо е поканил Сандия след като каза,че приключва всички връзки с нея?
Ако тя няма място в сърцето  и дома му защо е изпратил Чоту в тях, тя да му дава уроци.Какъв човек е да се възползва от любовта и чувтствата и!
Сурадж му отговаря, че това е било желанието на майка му а не негово и Анкур му опонира щом е така ,защо не я послушал и не я върнал.
Сурадж го кани вътре да поговорят по късно и да му обясни всичко. Той му отказва като му казва,че след толкова много обиди тя е тук при тях защото го обича и той няма право да проваля бъдещето и.
Казва,че  е длъжен да прекъсне връзката между нея и Сантош...Ако все още я обича да и помогне да се освободи от него, защото между тях има само спомени а не бъдеще.Показва му писмото с предложението за назначение на Сандия в Скотланд Ярд.

Сурадж е горд от новината.... На Сандия казва,че сгрешил като е послушал майка си и я е поканил ,че в магазина не искал да стане проблем за това се е съгласил да надпишат подаръка от името на двамата.Изважда пари за таксито на Чоту и за подаръка на Мена.
Тя се усмихва и казва,че още има надежда" нашата връзка да се оправи иначе защо ще танцуваш със мен? Това което видях в очите ти означава, че ти ме обичаш. Ти си отворена книга за мен която мога да чета, аз те познавам много добре"

В следващия епизод продължават разговора Heart Eyes

И те такива ги сътвориха Hug  bouquet

Дано Сандия забременее, че да не се разделят, защото ми се струва, че тогава Сурач ще я прибере. Дано и това да е финала, че да не се стига до някакви глупости като в булката.

# 389

bouquet
о да, молим ви много, не ни напущайте
вашето дуо доста колоритно

И аз съм спряла да гледам и чакам развитие. Но независимо от решението мисля да си коментираме романтиката на Развратови при рускините  Peace

Общи условия

Активация на акаунт