Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 378
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
miha, ziguhihihi, Бубе - Спокойно - Сандия може да е подписала документите, но няма да замине - давам ви гаранция 100 %. Поне така си мисля аз. Тя го прави нарочно, но ще остане и ще бъде близо до Сурадж. Явно това е новият й план. Казвам го, защото гледах едни нови клипове и снимки зад кадър. Самата Депика говори в интервю маскирана - т.е. Сандия ще се дигизира и ще ходи до магазина на Сурадж, ще наблюдава къщата, какво прави и така - в същото време той ще е тъжен, понеже явно мисли, че е заминала. Но тя е тук - със сигурност в един слънчев ден ще го изненада и ще се съберат. Надявам се да стане скоро. Двамата са много хубава двойка. Сега ще ви покажа какво имам в предвид като пусна снимка и клип ... newsm10  Kissing Heart Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=VXzQ6HdKCMs

Рокси това го гледах и аз, благодаря ти,че го пусна.

Аз съм си спокойна  Simple Smile за мен сериала си върви чудесно, всичко това което се случва са все сюжетни линии които трябва да се развият и чак тогава да се съберат. На мен ми харесват точно тези обрати нищо ,че се вживявам и ядосвам понякога. За мен този сериал е различен от другите които съм гледала и съм сигурна, че този път продуцентите няма да се изложат Hug

Надявам се да си права и на финала всичко да завърши щастливо за Сурадж и Сандия! Иначе съм съгласна с теб. Сериала е страхотен - няма как да минем без обрати и проблеми. Важното е после всичко да се оправи ...  Praynig Praynig Praynig newsm76 newsm10

# 451
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе аз да питам...не, че нещо, ама тия ваште къртиха ли си ламарините или само си правят фасони и стойки? Rolling Eyes

# 452
Абе аз да питам...не, че нещо, ама тия ваште къртиха ли си ламарините или само си правят фасони и стойки? Rolling Eyes

Ако питаш за Сурадж и Сандия - в епизодите по БТВ още не са, но иначе ДА! Като гледам имат доста интимни моменти по-натам ...  Mr. Green newsm76 Two Hearts

# 453
  • София

Към  620 епизод си ги къртят Grinning Grinning Grinning Grinning

# 454

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Тия бая са почакали... Mr. Green

# 455

Ако питаш за Сурадж и Сандия - в епизодите по БТВ още не са, но иначе ДА! Като гледам имат доста интимни моменти по-натам ...  Mr. Green newsm76 Two Hearts
Е, баш за тех питах... Grinning

# 456

Да, иначе и преди това имат доста интимни сцени. Уникални са като си изляха чувствата в Сингапур! Тя как му се обясни в любов даже на японски и като тичаха и се гушнаха на моста, на фона на тази краста. После моментите им дето танцуват и се прегръщат на небостъргача, а отдолу се вижда града - просто уникални сцени там. Тя му е легнала в краката, а той я гали нежно. От както ги гледах там - тези сцени ми станаха супер любими ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Иначе са забавни - за малко на няколко пъти пак да ги изкъртят и като се прибраха. Направо си бяха готови. Но все някой идваше или ставаше ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пък веднъж Сандия говори с бабата и реши да опита да го съблазнява. И там са забавни - как му се разнасяше пред очите ...
Joy Joy Joy

# 457
  • София

Да, иначе и преди това имат доста интимни сцени. Уникални са като си изляха чувствата в Сингапур! Тя как му се обясни в любов даже на японски и като тичаха и се гушнаха на моста, на фона на тази краста. После моментите им дето танцуват и се прегръщат на небостъргача, а отдолу се вижда града - просто уникални сцени там. Тя му е легнала в краката, а той я гали нежно. От както ги гледах там - тези сцени ми станаха супер любими ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Иначе са забавни - за малко на няколко пъти пак да ги изкъртят и като се прибраха. Направо си бяха готови. Но все някой идваше или ставаше ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пък веднъж Сандия говори с бабата и реши да опита да го съблазнява. И там са забавни - как му се разнасяше пред очите ...
Joy Joy Joy
На свадбата на бабата бяха много забавни.  Grinning

Любима сцена ми е в втората им сватба с къртенето на ламарините Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Grinning

# 458
На свадбата на бабата бяха много забавни.  Grinning

Любима сцена ми е в втората им сватба с къртенето на ламарините Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Grinning

Тези от сватбата на бабата не се сещам кои са точно! Аз все още не съм изгледала всички с тях - но постепенно наваксвам и го правя. Иначе знам, че Сурадж и Сандия правят и втора сватба - този път понеже тя го иска от сърце. После за ламарините вече е ясно - супер сладки са там. И аз много обичам тази сцена ...  Mr. Green  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А по-натам като го целуна и му остави червило по бузата и той слезе - Викрам и Мухит така се хилиха и му правят знаци. Менакши направо се ококори - накрая и Сантош видя. Паднах да се хиля ...  Joy Joy Joy

Веднъж пак така да го целува докато спи и той си я награби в леглото - големи сладури са ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 459
Здравейте! Дойде ред на поредните 3 епизода на Светлината, които са качени във войо.

Всички отидоха да видят въпросната личност, Амир хан май се казваше, Доколкото разбрах май е някакъв актьор. Разпитваше Сантош какво се правило на празника гангаур и тя му обясняваше. Известно време премина с внимание към него. Раздаваше автографи, хората му показваха кой какъв дюкян има Сурач също му показа магазина си. Сурач му представи Сандия. Каза, че е много интелигентна и че е станала трета по успех в Индия. Каза, че е гордостта на семейството им. Сантош им каза да го оставят той да каже нещо, не само те да говорят. Той каза, че едно нещо му направило впечатление, а то било, че във всяко село имало по един човек като Сурач, както и това, че се гордее със съпругата си. Менакши се подразни, че не казал нищо за нея. После той и каза, че била много красива и че като я видял му спрял дъхът.

Сурач каза на Сандия да побърза, че рикшата чакала от половин час. Явно щяха да ходят на някакъв ритуал. Сандия се опита да заговори Сурач като му припомняше за някакви гривни, които и е купил. Сурач и каза да го остави на мира, понеже го боляла глава. Сандия му каза, че има лекарство за глава. Даваше му някакво хапче, но той отказа. Сандия му каза, че пътуването е дълго и може да го заболи още повече главата, но Сурач отговори, че щом веднъж е казал, че не иска, значи не иска. Стигнаха до някаква спирка. Сурач каза на Сандия да върви по бързо, защото това бил последния автобус и ако го изпуснат нямало с какво да отидат.

Майката и сестрата на Менакши им отидоха на гости. Менакши и се скара, че е занесла само една кутия за празника. Сантош отиде да ги поздрави.
 Каза на сестрата на Менакши, че е много красива. Майка и каза, че дъщерята била златно ковчеже, но и бреме за майката. Искала да я омъжи, та да не и тежи отговорността за нея. Сантош и каза, че тя също има дъщеря за женене и че ще се молят на боговете и двете да се омъжат. Менакши се кефеше, че Чави щяла да замине за някакво село, а сестра и щяла да се омъжи за Дилип. Чави ги наблюдаваше от страни и се дразнеше, че и се присмиват. Отново се разкайваше за дето е отхвърлила Дилип. Тя му звънна по телефона, но той затвори. Чави помисли, че връзката е прекъснала и пак набра. Той вдигна и и каза повече да не го търси, защото ще ходят да искат ръката на Суда, сестрата на Менакши. Чави му каза да я изслуша преди да затвори. Каза му, че тази вечер ще я сгодяват за друг, ако поне малко го интересува да направи нещо.

Сандия помоли Сурач да слезе да купи вода, понеже била свършила. Той я попита защо тя не слезе, а за всичко разчита на него. Автобуса тръгна, а Сандия още не се беше върнала. Сурач се развика да спрат автобуса, защото жена му слязла за вода, но тя в този момент се върна. Сандия му каза, че не могла да се приближи в тълпата затова не я е видял, но Сурач и каза, че кондукторът му искал билет, а той бил у нея, затова е казвал на шофьора да спре.

В дома на Сурач се молеха за Чави и сестрата на Мена и двете да се омъжат. В това време родителите на Дилип отидоха да искат ръката на Чави, онези пък помислиха, че отиват заради дъщеря им. Майката на Менакши ги представи на Сантош и тя ги покани да влязат. Менакши преди това, още като видя, че идват каза на майка си да не каже нещо пред свекърва и, та да я изложи. Може би имаше предвид за дето бяха ходили преди това да искат ръката на сестра и в техния дом.

Сандия започна да търси даровете, които Сантош им е дала да носят със себе си и не можеше да ги намери. Каза на Сурач, че не може да ги намери. Той и каза, че не може да направи нищо, да продължи да ги търси. Сандия му каза, че ги е търсила и затова се обръща към него, понеже не може да ги намери. Сурач и каза, че не е магьосник и не може да намери други дарове. Сандия му каза, че Сантош и е казала, че без даровете молитвата е непълна и боговете няма да я приемат. Сурач и каза щом е било толкова важно, да е внимавала.

Менакши почерпи гостите със сладки. Дилип каза, че са много хубави, сигурно ги е правила сестра и. Чатури обаче каза, че ги е правила Сантош. Менакши каза, че сестра и може да прави също толкова хубави сладки. Сантош се сети, че е виждала Дилип, но не може да се сети къде. Викрам и каза, че вероятно се е припознала. Майката на Мена каза, че и се искало на този ден да омъжи дъщеря си. Майката на Дилип каза, че те също искат да омъжат сина си. Менакши каза, че си мечтаят за зет като Дилип. Майката на Дилип каза, че искат ръката на Чави. Менакши побесня.Сантош попита Дилип как така иска Чави, след като не я е виждал никога. Менакши каза, че е възможно да я е видял на някоя сватба. Сантош им каза, че Сурач и Сандия ги няма и ги помоли ако нямат нищо против да се върнат и те, да се посъветват и тогава да решат. Майката на Дилип се съгласи и си тръгнаха.

Сандия търсеше Сурач и се чудеше къде е отишъл. Той отиде при някакъв сладкар. Попита го дали е женен, той му отговори, че е женен. Сурач му каза, че в такъв случай ще може да го разбере. Каза, че жена му е изгубила сладките, които майка му е изпратила да носят, а без тях няма да може да изпълни ритуала. Помоли го да си даде котлона за малко, да приготви сладките, които Сандия е изгубила. Каза му, че той също е сладкар и че ще му отнеме само 10 минути да ги приготви. Човекът като разбра, че Сурач също е сладкар с удоволствие се съгласи да му съдейства. Сурач му благодари и го покани да им отидат на гости с жена му. Сурач се върна при Сандия. Каза и, че е забравила даровете когато се е мила на чешмата и той ги е намерил. Сандия каза, че е намерила даровете, които Сантош е дала. Сурач каза, че е видял тези дарове на чешмата и е помислил, че са нейните. Сандия му каза, че сладките са току що изпържени и дори още парят. Сурач и каза, че може би са се нагрели от слънцето, явно някой ги е оставил там. Да, обаче онзи човек, който предостави на Сурач котлона си за да направи сладките дойде и каза, че Докато Сурач е бързал да приготви сладките си е забравил ключовете, та му ги донесе. Беше много забавно.

Сандия се молеше да намери пътя към Сурач и да разбере какво се случва с него, а той се молеше Сандия да намери щастието извън тяхната къща, понеже знаел, че там тя не е щастлива. Така свърши последния епизод. Накрая стана много интересно с тези сладки. Колко е горд Сурач, надявам се и там, където сега са се разделили в епизодите дето ги гледате в Индия Сурач в последния момент да отиде и да върне Сандия. Те просто са един за друг, не може да се разделят заради такива дреболии, освен това Сантош вече е оздравяла. Надявам се сценаристите все пак поне тоя сериал да го направят хубав и сполучлив, както си е до сега.

# 460

охоо, то вярно си е бая голямо чакането, нищо, че вече почти са стигнали до 200, без около 15 епизода, имам предвид във войо.

# 461
  • София
      Днешните епизоди на "Моята карма"

16.03.2010 – епизод 296

Тапася и Ванш идват към масата. Ванш поздравява собственика и му представя останалите от компанията. За Ичха поръчва леща с ориз, а за - любимите му неща. Ванш пита Виир какво ще поръча и той отговаря, че няма значение. Ванш се сърди. Казва му, че трябва да поръча за Тапу. Виир казва каквото му хрумва – някаква манджа с картофи и сирене. Тапася притеснено казва, че не яде сирене. Ванш е учуден, че брат му още не е разбрал какво обича съпругата му. Той поръчва и за четиримата и заявява, че Виир не знае как да показва любовта си. Ичха му отговаря, че всеки човек изразява любовта си по различен начин. Ванш казва, че любовта си е просто любов. Тапася се съгласява, но казва че някой не я разбират. Виир се намесва и казва, че за някой саможертвата е любов. Тапу го пита каква е тази любов, която те оставя мълчалив и самотен. Добавя, че може да направи всичко за любовта си. Виир и казва, че само тези, които обичат истински са способни на саможертва и могат да забравят любовта си за щастието на близките си. Ванш не е съгласен. Той казва, че любовта не се забравя и за нея може да прескочи всички граници. Добавя, че ако този който обича, не му отговори на чувствата, за него животът е приключил. Тапася се учудва колко еднакво мислят. Ванш добавя, че за любовта си може да направи всичко – да се изправи срещу всяка буря, да ходи по горещи въглени, той може да направи за Ичха неща, които никой друг не би могъл. Ванш пита Ичха дали и тя може да докаже любовта си. Ичха му казва, че му вярва и няма нужда да се доказва каквото и да било. Той се ядосва и казва, че винаги има нужда. Ичха до моли да се успокои, добавя че го уважава много. Ванш я пита дали го обича. Ичха мълчи. Виир казва, че Ичха го обича много. Ванш им казва, че в този момент той ще докаже любовта си. Става от масата и отива към купчина горещи въглени.
Ичха го моли да я чуе и да спре, но той си събува обувките и влиза в жаравата. Преживяването е много болезнено, но Ванш не се отказва. В средата на купчината казва на Ичха, че я обича. Виир го измъква и му сочи изгорените крака. Пита го да не е полудял. Ванш му отговаря, че не може да понесе някой да се съмнява в любовта му. Ичха докосва раните на краката на Ванш, а Тапася плаче отстрани. Виир е много ядосан. Той хваща Тапу за ръката и грубо я дърпа. Пита я защо е провокирала Ванш. Тапася му отговаря, че не е виновна. Ванш сам е заговорил за въглени, а Виир за любовта. Казва, че не печели нищо, ако умишлено натъжава Ванш. Добавя, че не само той, а и тя е забравила миналото. Направила е всичко, каквото искат от нея, само и само да са щастливи семействата. Обвинява Виир, че не и вярва.

Ванш казва на Ичха, че тези рани са нищо. Може да понесе всяка болка. Ичха го пита защо е направил всичко това. Не и ли вярва? Ванш и отговаря, че и има пълно доверие, но днес е почувствал, че ако не докаже любовта си, ще я загуби. Ичха му казва, че знае, че я обича. Ванш я пита кога тя ще му каже, че също го обича. Ичха мълчи. В този миг идва Тапася и се извинява на Ванш. Казва му, че не е подозирала, че разговорът им за любовта може да доведе до такъв край. Извинява се и на Ичха. Ванш и отговаря, че тези рани са  му е нанесени от животаи тя няма никаква вина. Пита се какво още не достига е неговата любов.

Всички си тръгват, като Тапася остава последна. Тя изтрива сълзите си и хвърля една чаша алкохол върху въглените и те лумват.

17.03.2010 – епизод 297

Умед пита съпругата си дали синовете им вече са се прибрали. Гунванти му отговаря, че сигурно са се заприказвали. Умед констатира, че Виир е много тъжен. Гунванти се съгласява, но добавя, че има надежда скоро отношенията на Тапася и Виир да се подобрят. Умед и казва да не се надява много. Добавя, че са накарали Виир да направи огромна жертва и сега носи огромен товар върху раменете си.

Ичха плаче в стаята си. Тапася идва и и се извинява. Ичха я пита, не е ли разбрала сосега колко чувствителен е Ванш и я моли следващия път да не го провокира така. Тапася се разплаква и казва, че съжалява много. Ичха се изправя и казва, че всъщност не е виновна. Добавя, че и тя се страхува от Ванш и какво може да направи за любовта си. Той е толкова непредсказуем. Тапася я съветва, че в отношенията между съпруг и съпруга най-голямо значение има доверието. Казва и, че нейната любов е лекарството за Ванш. Тъжно казва, че всъщност няма право да и казва нищо, защото нейният брак се е провалил. Ичха успокоява Тапу, че Виир ще се върне при нея.
Тапася поглежда през прозореца и вижда Ванш в градината под дъжда. На ум си казва, че лудият е дошъл да изнесе поредното си представление. Ичха я пита за какво си мисли, а тя и отговаря, че е станало късно и е време да си лягат.

Ванш е в градината и моли Ичха да му прости. Казва, че докато не получи прошка няма да си тръгне. Ичха лежи в леглото и си спомня думите на Виир, че брат му много я обича, но тя. Как ще направи Ванш щастлив, след като не е влюбена в него. Спомня си обвинението на Ванш, че досега не му е казвала, че го обича. Не може да заспи и става да затвори прозореца. Вижда Ванш под дъжда и излиза с един чадър при него. Пита го какво прави тук? Той и отговаря, че изкупува вината си. Съжалява, че отново я е разплакал. Ичха му казва, че в очите и няма сълзи и го моли да влезе. Ванш я моли да му прости. Тя му казва, че няма за какво. Ванш пада на колене и отново я моли. Тя му прощава, но му казва, че такава любов я плаши. Кара го да и обещае, че повече няма да се наранява.

Виир се прибира и си припомня, думите на брат си. Той се тревожи, че ако Ванш разбере истината ще стане неуправляем. В този момент брат му влиза мокър. Ванш развълнувано му казва, че Ичха му е простила, приела го е. Добавя, че не се е обадил, но така се получава когато човек е влюбен. Казва, че само Ихча може да превърне едно животно в човек. Ванш пита брат си защо е толкова отнесен? Какво го тревожи. Виир му отговаря, че си мисли занего. Казва му, че в погледа му вижда надежда и го моли никога повече да не изпитва любовта си. Ванш му отговаря, че и Ичха го е помолила същото. Добавя, че двамата са най-важните хора в живота му и ще ги послуша.

Тапася е ядосана. Тя си спомня как Ванш е влязал в жаравата. Нани влиза при нея и я пита какво е станало. Тапу и отговаря, че ако и се случи нещо, никои няма да разбере. Родителите и са заети със сватбата на Ичха, а Виир няма търпение тя да мине, за да се отърве от нея. Нани я кара да се оправи и да слезе долу. Тапася и отговаря, че няма какво да прави в дневната. Добавя, че не може да понася чуждото щастие. Нани я успокоява, че щастието на Ичха е мимолетно. След сватбата животът и ще бъде ад. Тапу и казва, че не може да чака повече. Тя е съпругата на Виир, но не е получила нищо. Ичха отново е принцесата. Тапу се заканва, че Ичха няма да получи любов, щом и тя не получава. Независимо дали Виир я приеме или не. Тя няма да допусне Ичха да получи любов. Щом Ванш иска въглени, тя ще разпръсне повече въглени по пътя му от звездите по небето.

# 462
miha- благодаря за превода.Определено Сандия се ядоса,защото така дръпна шала си,че аз подскочих пред компютъра.Иначе и аз съм доволна от развръзката до тук,но не ми се иска тя да заминава.И аз бях амбициозна като нея,но сега знам,че семейството е най-важното.Каквито и успехи да имаш в работата,ако няма кой да те прегърне у дома,значи успехът ти не е пълен.
А Сандия има мъж като Сурадж,който за мен лично е светец.Толкова дълго я чака,да изпълни дълга си,че наистина няма такава любов като неговата.

Roxis, и аз гледах едни клип,в който Сурадж гледа към тъжната Сандия.Предпочитам да ги гледам 1000 епизоди как се гледат и желаят,отколкото тя с полицай ,а той с някоя сладкарка.

Аз се загледах в индийски сериал ,защото представят нещата по много красив и метафоричен начин.
Знам,че всичко е една голяма илюзия,но на фона на мрачните американски и дори турски сериали този е глътка свеж въздух.

Зиз,разбирам те,но да ти кажа всеки сериал си е загуба на време.Имаме време за губене и започваме да следим дадена поредица, с това запълваме празнотата от ежедневието ,което е много напрегнато.
Дали ще е индийско,корейско,американско или турско всичко е  "от един дол дренки".От време на време се появява нещо нестандартно и различно,но накрая човешката алчност разваля всичко.

# 463
Оле-леле какъв епизод на Светлината!!!!!!!!!!!
Темата за корупцията и наивността на Сандия.Има моменти, в които си мисля,че тя не знае в какъв свят живее.Като е толкова умна защо не изпълнява съпружеските си задължения.Този път Сурадж бе напълно прав.
Като е толкова  честна,защо проявява такова неуважение към съпруга си и го пренебрегва.Не е ли учила биология ,за да е наясно,че мъжа си има определени потребности.Ако не беше толкова студена с него щеше да си спести куп неприятности,но пък нямаше да навъртят толкова епизоди.
Според вас коя е по-умна -Сантош и Менакши ,които въртят мъжете си на малкия си пръст или Сандия с нейните идеали?
За мен тя е обречена в този корумпиран свят!

# 464
Здравейте! Дойде ред на поредните 3 епизода на Светлината, които са качени във войо.

Всички отидоха да видят въпросната личност, Амир хан май се казваше, Доколкото разбрах май е някакъв актьор. Разпитваше Сантош какво се правило на празника гангаур и тя му обясняваше. Известно време премина с внимание към него. Раздаваше автографи, хората му показваха кой какъв дюкян има Сурач също му показа магазина си. Сурач му представи Сандия. Каза, че е много интелигентна и че е станала трета по успех в Индия. Каза, че е гордостта на семейството им. Сантош им каза да го оставят той да каже нещо, не само те да говорят. Той каза, че едно нещо му направило впечатление, а то било, че във всяко село имало по един човек като Сурач, както и това, че се гордее със съпругата си. Менакши се подразни, че не казал нищо за нея. После той и каза, че била много красива и че като я видял му спрял дъхът.

Сурач каза на Сандия да побърза, че рикшата чакала от половин час. Явно щяха да ходят на някакъв ритуал. Сандия се опита да заговори Сурач като му припомняше за някакви гривни, които и е купил. Сурач и каза да го остави на мира, понеже го боляла глава. Сандия му каза, че има лекарство за глава. Даваше му някакво хапче, но той отказа. Сандия му каза, че пътуването е дълго и може да го заболи още повече главата, но Сурач отговори, че щом веднъж е казал, че не иска, значи не иска. Стигнаха до някаква спирка. Сурач каза на Сандия да върви по бързо, защото това бил последния автобус и ако го изпуснат нямало с какво да отидат.

Скрит текст:
Майката и сестрата на Менакши им отидоха на гости. Менакши и се скара, че е занесла само една кутия за празника. Сантош отиде да ги поздрави.
 Каза на сестрата на Менакши, че е много красива. Майка и каза, че дъщерята била златно ковчеже, но и бреме за майката. Искала да я омъжи, та да не и тежи отговорността за нея. Сантош и каза, че тя също има дъщеря за женене и че ще се молят на боговете и двете да се омъжат. Менакши се кефеше, че Чави щяла да замине за някакво село, а сестра и щяла да се омъжи за Дилип. Чави ги наблюдаваше от страни и се дразнеше, че и се присмиват. Отново се разкайваше за дето е отхвърлила Дилип. Тя му звънна по телефона, но той затвори. Чави помисли, че връзката е прекъснала и пак набра. Той вдигна и и каза повече да не го търси, защото ще ходят да искат ръката на Суда, сестрата на Менакши. Чави му каза да я изслуша преди да затвори. Каза му, че тази вечер ще я сгодяват за друг, ако поне малко го интересува да направи нещо.

Сандия помоли Сурач да слезе да купи вода, понеже била свършила. Той я попита защо тя не слезе, а за всичко разчита на него. Автобуса тръгна, а Сандия още не се беше върнала. Сурач се развика да спрат автобуса, защото жена му слязла за вода, но тя в този момент се върна. Сандия му каза, че не могла да се приближи в тълпата затова не я е видял, но Сурач и каза, че кондукторът му искал билет, а той бил у нея, затова е казвал на шофьора да спре.

В дома на Сурач се молеха за Чави и сестрата на Мена и двете да се омъжат. В това време родителите на Дилип отидоха да искат ръката на Чави, онези пък помислиха, че отиват заради дъщеря им. Майката на Менакши ги представи на Сантош и тя ги покани да влязат. Менакши преди това, още като видя, че идват каза на майка си да не каже нещо пред свекърва и, та да я изложи. Може би имаше предвид за дето бяха ходили преди това да искат ръката на сестра и в техния дом.

Сандия започна да търси даровете, които Сантош им е дала да носят със себе си и не можеше да ги намери. Каза на Сурач, че не може да ги намери. Той и каза, че не може да направи нищо, да продължи да ги търси. Сандия му каза, че ги е търсила и затова се обръща към него, понеже не може да ги намери. Сурач и каза, че не е магьосник и не може да намери други дарове. Сандия му каза, че Сантош и е казала, че без даровете молитвата е непълна и боговете няма да я приемат. Сурач и каза щом е било толкова важно, да е внимавала.

Менакши почерпи гостите със сладки. Дилип каза, че са много хубави, сигурно ги е правила сестра и. Чатури обаче каза, че ги е правила Сантош. Менакши каза, че сестра и може да прави също толкова хубави сладки. Сантош се сети, че е виждала Дилип, но не може да се сети къде. Викрам и каза, че вероятно се е припознала. Майката на Мена каза, че и се искало на този ден да омъжи дъщеря си. Майката на Дилип каза, че те също искат да омъжат сина си. Менакши каза, че си мечтаят за зет като Дилип. Майката на Дилип каза, че искат ръката на Чави. Менакши побесня.Сантош попита Дилип как така иска Чави, след като не я е виждал никога. Менакши каза, че е възможно да я е видял на някоя сватба. Сантош им каза, че Сурач и Сандия ги няма и ги помоли ако нямат нищо против да се върнат и те, да се посъветват и тогава да решат. Майката на Дилип се съгласи и си тръгнаха.

Сандия търсеше Сурач и се чудеше къде е отишъл. Той отиде при някакъв сладкар. Попита го дали е женен, той му отговори, че е женен. Сурач му каза, че в такъв случай ще може да го разбере. Каза, че жена му е изгубила сладките, които майка му е изпратила да носят, а без тях няма да може да изпълни ритуала. Помоли го да си даде котлона за малко, да приготви сладките, които Сандия е изгубила. Каза му, че той също е сладкар и че ще му отнеме само 10 минути да ги приготви. Човекът като разбра, че Сурач също е сладкар с удоволствие се съгласи да му съдейства. Сурач му благодари и го покани да им отидат на гости с жена му. Сурач се върна при Сандия. Каза и, че е забравила даровете когато се е мила на чешмата и той ги е намерил. Сандия каза, че е намерила даровете, които Сантош е дала. Сурач каза, че е видял тези дарове на чешмата и е помислил, че са нейните. Сандия му каза, че сладките са току що изпържени и дори още парят. Сурач и каза, че може би са се нагрели от слънцето, явно някой ги е оставил там. Да, обаче онзи човек, който предостави на Сурач котлона си за да направи сладките дойде и каза, че Докато Сурач е бързал да приготви сладките си е забравил ключовете, та му ги донесе. Беше много забавно.

Сандия се молеше да намери пътя към Сурач и да разбере какво се случва с него, а той се молеше Сандия да намери щастието извън тяхната къща, понеже знаел, че там тя не е щастлива. Така свърши последния епизод. Накрая стана много интересно с тези сладки. Колко е горд Сурач, надявам се и там, където сега са се разделили в епизодите дето ги гледате в Индия Сурач в последния момент да отиде и да върне Сандия. Те просто са един за друг, не може да се разделят заради такива дреболии, освен това Сантош вече е оздравяла. Надявам се сценаристите все пак поне тоя сериал да го направят хубав и сполучлив, както си е до сега.

Тези моменти са били супер интересни и забавни! Колкото и да се прави на груб, горд и сърдит - Сурадж не може без Сандия и би направил всичко за нея. Винаги е готов да й помогне - макар и скришом. Това със сладките е било много забавно ...  smile3525  Kissing Heart smile3533

Благодаря ти за разказа на епизодите - всичко ще е много интересно ...  Hug Hug Hug

В епизодите в Индия - Сурадж вече се осъзна. Той обича Сандия и според мен беше готов да се събере отново с нея, но заради манипулациите и приказките на Анкур, че едва ли не той е причината тя да страда и че й пречи на кариерата и щастието - Сурадж се отказа отново само и само да е щастлива тя. В момента Сандия не знае, че брат й е причина за това. Когато разбере ще види той. Както казах според мен Сандия уж ще замине, но всъщност няма. Видях я как се е дегизирала в един клип зад кадър за следващите серии и обикаляше около магазина и къщата на Сурадж. Вярвам, че рано или късно двамата ще се съберат. Те са страхотна двойка - каквото и да стане трябва да са заедно. Дано поне тук финала е щастлив  ... 
Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт