Друго си е като има превод.Иначе ние гадаем само по лицата на героите и музиката,която пускат за фон.
В превюто за днешния епизод,дават как Мена и Викрам искат да вземат отпечатък от пръстта, май на Сантош ,и някой ги спира.Тези лудите ще вземат наистина да продадат къщата!
Пак ще излезеш права,че ще отнеме най-малко сто епизода сдобряването на Сурадж и Сандия.
Мен ме притеснява факта,че Деепика не е снимала цяла седмица за сериала,защото чак днес пусна във фейса селфи от снимачната площадка.Иначе пускаше снимки от някакво радио-шоу и среща с роднини в Делхи.Затова написах в предния си пост,че скоро романтика не се очаква.
Сигурно ще ни занимават с проблемите на семейство Рати и отмъщението на Анкур.
Аз започнах да следя новите епизоди от бебешкото парти на Мена и не мога да разбера,защо Анкур толкова се е озлобил?
shirindeniz,Рокси не само разказва страхотно,но й обяснява емоциите на героите,които не всеки може да разбере.Аз например съм сигурна,че Сурадж не показа на Сандия как се прави захарния сироп.Показа й за нишката.но не й каза за пропорциите на сиропа и тя се обърка точно там!
Според мен,ако й беше обяснил както трябва без да й вика тя можеше да победи в състезанието.
Но пък нали не това беше целта на занятието!