Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Miha- страхотна си!  bouquet
Друго си е като има превод.Иначе ние гадаем само по лицата на героите и музиката,която пускат за фон.
В превюто за днешния епизод,дават как Мена и Викрам искат да вземат отпечатък от пръстта, май на Сантош ,и някой ги спира.Тези лудите ще вземат наистина да продадат къщата!
Пак ще излезеш права,че ще отнеме най-малко сто епизода сдобряването на Сурадж и Сандия.
Мен ме притеснява факта,че Деепика не  е снимала цяла седмица за сериала,защото чак днес пусна във фейса  селфи от снимачната площадка.Иначе пускаше снимки от някакво радио-шоу и среща с роднини в Делхи.Затова написах в предния си пост,че скоро романтика не се очаква.
Сигурно ще ни занимават с проблемите на семейство Рати и отмъщението на Анкур.
Аз започнах да следя новите епизоди от бебешкото парти на Мена и не мога да разбера,защо Анкур толкова се е озлобил?

shirindeniz,Рокси не само разказва страхотно,но  й обяснява емоциите на героите,които не всеки може да разбере.Аз например съм сигурна,че Сурадж не показа на Сандия как се прави захарния сироп.Показа й за нишката.но не й каза за пропорциите на сиропа и тя се обърка точно там!
Според мен,ако й беше обяснил както трябва без да й вика тя можеше да победи в състезанието.
Но пък нали не това беше целта на занятието!

# 661
здравейте, момичета! Ето ми и мене... Рокси и аз се присъединявам към аплаузите за твоите преразкази и анализи. Аз не прозрях, защо Сурадж тръгна и я заряза, мислех единствено, че целта му е тя да се разочарова, а той... Виж ти го него... Сега всичко стана ясно.
Сега изгледах епизодите по Войо, много са трогателни всички, пуснах и ази една-две солзи, за вчера да не говоря - вчера направо ручеи ми се ляха  Embarassed

аз да попитам за миналите серии, още не съм стигнала до бабата, но все пак - тя коя е, уж казва на Сантош - снахо, ама нали свекървата на Сантош е починала, в епизода, когато Сандия за пореден път се наака в кухнята, когато гръмна тенджерата под налягане, и когато се появи нейната снимка във вестника, нали Сантош казваше, че на този ден е годишнина на нейната свекърва и отиде да почете паметта й, дори казваше на мъжа си за годишнина на майка му, че той  е забравил, но тя иска да я почете... Та все пак оназ баба каква е? или сценаристите са забравили, че са я погребали?  newsm78

# 662
Скрит текст:
здравейте, момичета! Ето ми и мене... Рокси и аз се присъединявам към аплаузите за твоите преразкази и анализи. Аз не прозрях, защо Сурадж тръгна и я заряза, мислех единствено, че целта му е тя да се разочарова, а той... Виж ти го него... Сега всичко стана ясно.
Сега изгледах епизодите по Войо, много са трогателни всички, пуснах и ази една-две солзи, за вчера да не говоря - вчера направо ручеи ми се ляха  Embarassed

аз да попитам за миналите серии, още не съм стигнала до бабата, но все пак - тя коя е, уж казва на Сантош - снахо, ама нали свекървата на Сантош е починала, в епизода, когато Сандия за пореден път се наака в кухнята, когато гръмна тенджерата под налягане, и когато се появи нейната снимка във вестника, нали Сантош казваше, че на този ден е годишнина на нейната свекърва и отиде да почете паметта й, дори казваше на мъжа си за годишнина на майка му, че той  е забравил, но тя иска да я почете... Та все пак оназ баба каква е? или сценаристите са забравили, че са я погребали?  newsm78

Точно така Даря.Май наистина са забравили ,че са я погребали. Joy Joy JoyЗащото тя хем е свекърва на Сантош ,хем майка на  Арун(мъжа на Сантош)хахаха.Май нещо са се объркали.Ние също като я показаха се бяхме позачудили ,но те изглежда си правят такива гафове rotfImbo rotfImbo

# 663
Много ме е яд, че не можах да гледам вчерашните епизоди на  Булката. И онлайн не ми дава да ги гледам, били забранени за моята страна, пък преди ги гледах без проблем...  Rolling Eyes.
Ако някой има време и желание много ще се радвам на кратко да ми ги преразкаже  Hug. Благодаря  Hug

Да се редактирам, вече намерих разказ  Simple Smile  Hug

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 12:53 от eva_82

# 664
  • София
Miha- страхотна си!  bouquet
Друго си е като има превод.Иначе ние гадаем само по лицата на героите и музиката,която пускат за фон.
В превюто за днешния епизод,дават как Мена и Викрам искат да вземат отпечатък от пръстта, май на Сантош ,и някой ги спира.Тези лудите ще вземат наистина да продадат къщата!
Пак ще излезеш права,че ще отнеме най-малко сто епизода сдобряването на Сурадж и Сандия.
Мен ме притеснява факта,че Деепика не  е снимала цяла седмица за сериала,защото чак днес пусна във фейса  селфи от снимачната площадка.Иначе пускаше снимки от някакво радио-шоу и среща с роднини в Делхи.Затова написах в предния си пост,че скоро романтика не се очаква.
Сигурно ще ни занимават с проблемите на семейство Рати и отмъщението на Анкур.
Аз започнах да следя новите епизоди от бебешкото парти на Мена и не мога да разбера,защо Анкур толкова се е озлобил?

shirindeniz,Рокси не само разказва страхотно,но  й обяснява емоциите на героите,които не всеки може да разбере.Аз например съм сигурна,че Сурадж не показа на Сандия как се прави захарния сироп.Показа й за нишката.но не й каза за пропорциите на сиропа и тя се обърка точно там!
Според мен,ако й беше обяснил както трябва без да й вика тя можеше да победи в състезанието.

Благодаря ти за хубавите думи  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се ,че съм ти полезна      Hug
Правилно си видяла опитват се да вземат отпечатък от ръката на Сантош. Ръката която ги спира ми се видя като мъжка.  

Що се отнася до Дипика, тя в момента е заета с пиесата в която играе.  Мисля,че премиерата е тези дни. Щом следиш  профила и, вероятно си видяла снимки от работния процес.  
 За кого питаш за Анкур или за Арун бащата(Бабаса)?

Права си ще се занимаваме с проблемите на семейството.  Кулминацията ще е заминаването на Сандия на летището. Сурадж отива и я спира в последния момент Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes- една закачка Laughing Laughing Laughing
Приятно ме изненада, че помниш всичките ми прогнози. Запомни и тази. След това ще я коментираме Hug

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 11:59 от miha-

# 665
  • София
Аз пък искам да благодаря за разказите на "Светлината" на триото: Рокси, Бубето и Ширин  момичета справяте се страхотно Hug едната като започне, другата допълва, третата завършва. Страхотен екип сте! Истинко удоволствие е да ви чете  човек. Благодаря ви! newsm51

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 13:32 от miha-

# 666
стигнала съм до епизода след кукленото шоу. Горкото момче, той е между чук и наковалня, от едната страна е момичето, което той обича, а от другата - майка му, която той боготвори... Толкова му се иска да намери оправдание на нейното поведение, защото понякога и той се срамува от държанието й.
Както и Сантош с готовност приема, че за всичко е виновна Сандия, без да се замисля, тази омраза осмисля живота й, тя се посвети да докаже, че Сандия е лоша и покварена и се хваща за всички несполуки, които сполетяват дома й
както преди за всичко е била виновна Менакши, сега Сантош има друг враг - Сандия...
Хубаво й е казал нейния мъж, когато Сандия и Сурадж заминаха, а пък тя не можа да заспи и го пита, " как така, толкова я защитаваше Сандия, а сега и думичка не обели за да спре Сурадж?" . И той й отговорил " нали за всичко, което ставало в къщата ти си обвинявала Сандия, сега я няма и ти и твой Сурадж, както и цялото ти семейство можете да бъдете спокойни..."
 Защо не й каза, каква е била причината Сурадж да се държи толкова лошо със Сандия...

# 667
Привет на всички    bouquet  писала съм в другата тема, а то тук била активността  Laughing
включвам се в темата с една молба, търся песните от Моята карма. Например тази на 3:40 минута   Peace https://www.youtube.com/watch?v=6C1rjaF8gIY

# 668
Благодаря за подробния разказ, всъщност това наистина не го знаех, а за момичетата даже бях забравила, че са го давали този момент, а когато го даваха се чудих какво ставаше, защото уж тръгнаха за състезанието, а Сурач я остави да чака и тогава показаха това. Помня, че Сандия отиде при някой и го помоли за услуга, но не знаех, че е сестра на един от тях. Така че още веднъж благодаря! Днес ще гледам епизодите на светлината малко по късно, тъй като сега имам едно излизане, та като се прибера. Нямам търпение както за тези епизоди, така и за епизода в Индия.

Няма за какво да ми благодариш! Спомних си, че преди се чудеше какво става в този момент и реших да го разкажа. Радвам се, че разказите ми са ти от полза ... Hug Hug Hug

# 669
Туй то ,нашата Рокси отново надмина себе си HugКакво направи ти бе момиче,макар ,че съм гледала скоро епизодите които разказа,аз ги четох с голям интерес.Сякаш го гледах отново.Страхотна си,продължавай в същия дух.(лудетина-хаха)Радвам се ,че съм тук и с вас.  bouquet  bouquet  bouquet
А когато разказваше за "Цветовете",малееее всичко се върна пред очите ми.Абе огън си. Joy hahaha

Много ти благодаря за прекрасните думи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ти знаеш колко съм подробна понякога - като почна и нямам спирка ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз съм безкрайно щастлива, че съм в темата заедно с вас и заедно обсъждаме любимите си сериали "Цветовете" и "Светлината"...
  newsm51 newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

# 670
Miha- страхотна си!  bouquet

shirindeniz,Рокси не само разказва страхотно,но  й обяснява емоциите на героите,които не всеки може да разбере.Аз например съм сигурна,че Сурадж не показа на Сандия как се прави захарния сироп.Показа й за нишката.но не й каза за пропорциите на сиропа и тя се обърка точно там!

И аз много благодаря на Miha- за преводите на новите епизоди! Колкото до мен - опитвам се да пресъздада емоциите до колкото мога, така както съм ги видяла и почувствала. Радвам се, че успявам ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Не дадоха точно как Сурадж е направил захарния сироп. Нали даваха много други неща и изведнъж показаха как Сурадж го бърка и после й показа как да разбере дали е станал, но незнам дали преди това й е обяснил как да го направи. Може и да е, може и да не е - ама нарочно не ни показаха ...
  Mr. Green

# 671
Преди малко изгледах епизодите на Светлината, които сега ще разкажа и които също бяха много тъжни. Да кажа само за Роксис, че наистина е страхотна и като човек и като разказвач. Казвала съм го и преди, но сега пак ще го кажа. Когато разказва някой от епизодите все едно съм в сериала. Ето сега новите епизоди.

Сурач каза на Чото да се махне от пътя им и да върви в магазина. Чото каза на Сандия, че тъкмо е започнала да го учи на английски, а сега ще си тръгне, без нея нищо нямало да запомни. Лелята му каза, че човек е нищо без своята жена, как ще изгони половинката си? Той и каза да не се бърка, това си е техен проблем. Чото му каза, че ако тръгнат ще застане пред гумите. Сурач му каза, че за пръв път му се противопоставя, а Чото отговори, че и той за пръв път греши. Сандия каза на Чото, че всеки има отличителна черта, а неговата е усмивката му, така че сълзите не му отиват. Каза му да не плаче, а да се усмихва заради нея. Сандия добави, че иска Чото да е щастлив заради нея, да си играе и да си учи уроците, иначе ще му издърпа ушите. Чото я попита нещо от рода на това дали ще идва пак да му помага. Тя му каза, че вече е голям и че трябва сам да се учи. Каза на Чатури да се грижи за всички вкъщи, но също и за себе си. После каза и на двамата с Чото вече да се връщат на работа. Чото каза на Сурач, че може вече да тръгва, но той няма да му проговори до края на живота си.

Сурач попита дали мястото е свободно и каза на Сандия да седне, също че автобусът тръгва след 15 минути. После имаше музика и не знам какво ставаше в този момент. Сандия си мислеше, че е било по добре Сурач да я отпрати още преди. Сурач си мислеше, че бракът и е отнел много.

Лелята и Сантош си говореха. Тя казваше на Сантош, че във всяка къща има по нещо и че се е опитала да убеди Сурач, но той не я е послушал. Менакши каза, че майка му се е опитвала, но не е могла също да го убеди. Каза, че не разбира Сурач, дори мъжа и когато и се ядоса Сурач прави всичко възможно да го разубеди, да не я гони. Бащата на Сурач каза да престанат да говорят. Сурач каза на Сандия, че автобусът вече е тук. Показа и куклите, които са правили. Каза, че са нейните и че затова и ги е сложил в багажа да ги носи със себе си. Даде и и нещо друго, но не разбрах какво. Каза, че не е толкова скъпо и че може да и потрябва по пътя. Вероятно ставаше въпрос за дреха. Каза, че вече ще тръгва. Сандия му каза, че когато е имала затруднения той винаги е бил до нея. Помогнал и е толкова, че никога няма да може да му се отплати. Понеже знае, че го е направил от сърце, иска да му благодари. Понеже куклите не ги е направила сама, остави едната за него.Сурач си мислеше, че ако остане няма да успее да се овладее. Реши, че е по добре да си тръгне. Сандия се питаше какво се случва с нея. Тя си тръгва, но има чувството, че трябва да остане. Сурач решава, че е по добре да я придружи до града, че не бива да я оставя сама. Казва на шофьорът да спре. Купи си билет за Джайпур. Някой от пътниците попита Сандия дали пътува сама, никой ли не я придружава. Явно Сурач се е качил на друго място, за да не го види Сандия, или все още не се бе качил. Сурач се сети, че не е казал на никой, че тръгва и може би ще се тревожат. Реши да се обади да каже, че е със Сандия и ще се прибере на другия ден. Викрам вдигна телефона. Сурач му каза да предаде на майка му, че ще придружи Сандия до Джайпур. Звънна телефона на Сандия, беше бащата на Сурач. В това време някой попита Сурач дали е с автобуса за Джайпур, кога ще стигнат. Сурач каза, че не знае. Баща му каза на Сандия, че трябва да и каже нещо важно. В това време стана пожарът. Някой каза на всички да запазят спокойствие, който иска да разбере нещо за близките си да се обърнат към бюрото за информация. Сурач видя, че някой държи куклата на Сандия. Май беше някакво дете, Сурач попита от къде има тази кукла. Тя каза, че една жена и я е дала. Тази жена била помогнала на много хора, превързала и нейния крак. Сурач попита къде е жената и тя посочи.

Менакши сервира вечерята вкъщи, но родителите им отказаха да вечерят. Викрам попита майка си защо се тревожи, нали Сурач вече се е спасил за винаги от лъжите на Сандия. Какво я натъжава, че е толкова угрижена. Сантош каза, че бракът не е като дрехите, които носят. Дрехите се сменят всеки ден, но ако причиняваш болка на други хора, ти също страдаш. Сандия не е жена само на Сурач, но и тяхна снаха. Човек е превързан дори към старите си мебели, които изхвърля, а сега си заминава човек.

Сурач помоли някой да му даде телефона си. Не разбрах на кой звънеше, вероятно на Сандия, но никой не вдигаше.

Сантош попита мъжа си защо не е спрял Сурач, нали винаги е подкрепял Сандия и винаги е бил срещу другите. Защо сега не е казал нищо, защо е замълчал? Каза, че има право да знае какво му се върти в главата. Той продължаваше да мълчи. Накрая отговори, че няма нищо за казване, нали Сандия винаги е била нейн враг и каквото и да се случи за всичко е обвинявала нея. Сега нея я няма и цялото семейство ще бъдат щастливи. Нали винаги е искала това, сега може да отиде да почерпи. Сантош призна пред себе си, че този път съпругът и не греши. Винаги е искала Сандия да си тръгне, но днес, когато я няма не разбира защо душата и не намира покой.

Човекът, на който Сурач бе поискал телефон си го поиска обратно.

Онази леля отиде в къщата на Сантош и започна да хлопа по вратата. Сантош излезе и я попита защо е тук. Тя каза, че е чула по новините, че автобусът, с който е пътувала Сандия е катастрофирал. На сантош и се искаше това да не е вярно. Сандия беше спасила живота на някакво дете и майката и благодареше. Сурач явно я видя, но докато отиде тя беше изчезнала. Сурач попита жената на къде е тръгнала жената с която е говорила. Тя и посочи. Сурач я извика по име, вероятно най после я видя. Попита я дали е добре, каза, че много се е притеснил за нея, че е мислил, че я е изгубил за винаги. Каза, че боговете го наказват за всичко, което е направил, също и че го е направил единствено за да е щастлива. Не знам тя дали го чуваше и дали наистина и говореше, или си го говореше наум. Така свърши последния епизод.

# 672

стигнала съм до епизода след кукленото шоу. Горкото момче, той е между чук и наковалня, от едната страна е момичето, което той обича, а от другата - майка му, която той боготвори... Толкова му се иска да намери оправдание на нейното поведение, защото понякога и той се срамува от държанието й.

Благодаря ти Дериа! Думите на всички ви означават много за мен ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Относно бабата - това и на мен не ми стана ясно. Понеже веднъж казаха, че е умряла - после пък решиха да ходят при нея. Уж свекърва на Сантош. Аз се чудех да не би тази баба да е сестра на майката на бащата, но и нея да смятат за майка и свекърва. Иначе не се връзва. Защото в самото начало като ги поканиха бащата каза на Сантош, че леля му ги кани, а като отидоха там започна да й вика майко - може така да си я нарича - знам ли. Това си е странно, но епизодите с бабата са бая интересни. Нея и по-натам ще я дават ...  newsm10

А на Сурадж определено не му е лесно - чуди се как да помогне хем на Сандия, хем да не нарани майка си. Страхотен човек е - рядко се срещат такива ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 673
  • София
      "Моята карма" днес:

26.03.2010 – епизод 304

Дамини не може да намери подаръка си. Тя вика слугата и го пита дали някой е почиствал стаята и. Ядосва се, че изрично е забранила да се влиза вътре. Ичха се показва на вратата и подава на майка си един шал. Тя я пита това ли търси. Дамини отговаря положително. Ички я моли да се успокои. Уверява я, че този път всичко ще бъде наред.  Добавя, че щом има благословията на своята майка, нищо лошо не може да и се случи. Майчината благословия ще я предпази от всичко. Двете отиват до малък олтар, поставят шала пред него и се молят на боговете.

Ичха гледа през прозореца. Тя си спомня думите на Ванш, че нейната любов е само за него и неговата – само за нея. Припомня си обещанието му скоро да се върне и да я вземе. Думите на г-н Тхакур, че съмнението, което се е промъквало в сърцето му, вече си е отишло. Увереността на всички, че ще бъде много щастлива. Тапася идва до нея и и съобщава, че трябва да отиде в дома на Ванш. Ичха я пита защо я изоставя. Тапу и отговаря, че Гунванти се е обадила и е поискала да и помогне. Добавя, че сега ще отиде в дома на мъжа си, но от утре нищо не се знае. Ичха я уверява, че Виир ще я приеме отново и обещава на Тапу, че от първия си ден в новия дом ще се опита да ги събере. Тапу моли Ичха да забрави за това. Тя и казва, че сега трябва да мисли за себе си. От утре за нея започва нов живот и трябва да остави миналото на прага. Добавя, че до сега Ички е била малката и сестричка, но с новия ден тя ще стане Ичха Ванш Сингх Бундела и двете вече ще бъдат етървички. Добавя, че каквото и да се случи, приятелството им ще си остане все така силно и двете се прегръщат.

Виир седи в един люлеещ се стол и гледа тавана. Не мога да опиша колко болка има в очите му. Той си припомня Ичха. Вечерта в ресторанта, когато я е попитал как ще направи брат му щастлив, след като не го обича? Ичха също си спомня за Виир. Предложението му за брак. Любовта им. И двамата плачат. Ичха вади събирани от нея подаръчета от Виир и разглежда с любов картината с усмихнатото човече, писмата му, подарените цветя. С треперещи ръце ги струпва на купчинка на пода и ги запалва. Ичха си казва, че от утре вече ще е Ичха Ванш Сингх Бундела. В същото време и Виир подпалва снимки на Ичха.

Утрото настъпва. Гунванти раздава прасад. Тя поднася сладки към устата на Ванш, но той и отказва. Съобщава на майка си, че днес няма да се храни. Първата хапка ще приеме от своята съпруга. Ванш признава на майка си, че е изплашен. Казва и, че се страхува, защото не е свикнал да е толкова щастлив. Пита я дали ще се справи. Вече ще има съпруга, отговорности... Гунванти го успокоява. Тапася идва до тях, носейки кутии със сладкиши. Тя се шегува с Ванш дали би направил всичко за нея. Той кима и тя му подава сладка. Ванш отскача и я моли да не иска това от него. Казва и, че и Виир сигурно така е гладувал за нея... Тапу е натъжена и тръгва да казва нещо, но Гунванти я прекъсва и я моли да отиде при Виир, защото е станало късно, а той още не е слязъл. Ванш тръгва на някъде,  а Тапу все още се колебае. Свекървата и казва, че тя е първата и снаха и такава ще си остане. Домът им е и нейн дом и тук тя има своите права и отговорности.

Дивия нервничи и се занимава с подготовките. Джоги идва до нея и я пита къде е Тапася. Нани отговаря, че е там, където и е мястото – при мъжа си. Дивия обеснява на Тхакур, че Гунванти е поискала разрешение Тапу да отиде в имението Бундела и да и помогне. Тя добавя, че тук има много хора, а свекървата на Тапася е сама.

Рохини влиза при Ичха и и носи за ядене. Казва и, че днес е на нейните услуги. Ичха не иска храна. Дамини ги вижда и започва да се кара. Тя казва на Ичха, че днес не бива да хапва нищо. Защо е толкова разсеяна. Ичха и отговаря, че не е хапвала нищо. Опитва се да успокои майка си. Казва и, че този път всичко ще бъде наред. Ичха кани майка си със сладки, но тя и отказва. Рохини си взима една и казва, че щом и двете не искат, тя ще си хапне с удоволствие.

Тапася влиза в стаята на Виир. Той седи на един стол със затворени очи. Една слугиня оправя леглото му. Тапу и дава някои нареждания и я отпраща. Тапася казва на Виир, че Ичха е много щастлива. Добавя, че след вчерашното посещение на брат му цялото и семейство също е много щастливо и е приело Ванш. Тапу му подава костюм и го моли да се облече. Виир ядосано я пита кой и е позволил да се прави на съпруга. Казва и да излезе. Тапася му отговаря, че майка му я е повикала и тя не е имала друг избор освен да дойде. Виир не и отговаря и излиза от стаята. Тапу казва зад гърба му, че ще му се наложи да я приеме.

29.03.2010 – епизод 305

Дамини забравя едно мляко на котлона и то изкипява. Тя се ядосва, че това е лоша поличба. Нани я подиграва, че нищо не разбира от знаци. Макар, че се е сродила с господари, ще си остане проста слугиня.

Ванш се обажда на Ичха. Виир го вижда и си спомня как си е говорил с Ичха. Как му е казвала, че го обича. Обещанията и, че всичко ще бъде наред. Ванш го забелязва и му подава телефона си. Моли го да си поговори с Ичха. Ядосва си, че брат му е много срамежлив. Виир доближава телефона до ухото си и чува гласа на Ичха. Той затваря и обеснява на брат си, че линията се е разпаднала. Ванш иска отново да я набере, но Виир отклонява предложението му, че сега имат много работа и трябва да побързат.

Дамини вижда Ичха и и се кара защо още не е почнала да се приготвя. Защо още не е взела благословия от Бога. Предишния път.... Ичха я прекъсва. Казва и, че не спира да говори за прединия път. Добавя, че миналото си е минало и сега трябва да мислят само за настоящето. Моли майка си да я погледне и да види щастието в очите и. Двете се прегръщат. Ичха и обещава, че нищо лошо няма да се случи. Дамини се разплаква.

Ванш е избутан от няколко момичета да седне на една табуретка. Те започват да хвърлят по косата му листенца от рози. Тапася отива до него и го докосва по окото. Тя си иска подаръка. Ванш се учудва за какво става въпрос. Казва и, че вече и го е дал. Добавя, че нейният подарък е висок, красив и се е върнал от Америка. Пита я какво повече иска.  Тапу му отговаря, че иска подарък. Ванш и поднася една кутия. Тапу я отваря и вижда детска гривна. Тапу започва да се смее. Ванш и обеснява, че като деца двамата с брат му са имали еднакви гривни. Той е загубил своята и се е разплакал. Тогава Виир му е дал своята и до ден днешен я е пазил. Ванш добавя, че тази гривна не е за нея, а за малкия Виир, които им пожелава скоро да се появи на бял свят. Тапася му благодари и добавя, че никога не е получавала по-хубав подарък.

Виир иска Гунванти да започне с ритуалите, но тя им отказва. Добавя, че е лоша поличба майката да присъства. Казва, че Тапася ще я замести. Ванш се шегува, че това са отживелици, но най-накрая всички се съгласяват.

Гунванти и Умед влизат при Дядо. Един слуга му връзва тюрбан и се шегува. Гунванти отбелязва, че татко днес е много щастлив. Дядо Балдев им отговаря, че днес внука му се жени и ако още не са разбрали това е повод за радост.

Касап слага червен тюрбан на Ванш. Отпред закача красива брошка. Ванш вече  се е облякъл със сватбен костюм в бяло и червено. Гунванти го оглежда и му казва, че така прилича на принц. Забелязва Виир и учудена го пита защо още не е готов. Кара го да побърза и Виир тръгва към стаята си. Касап дава златен меч на Ванш и двамата се усмихват.

Дамини приготва Ичха. Дъщеря и е много красива. Двете се прегръщат и плачат.

Танцьори се вихрят пред дома на Бундела. Постлан е червен килим и Виир повежда брат си. Гунванти изпълнява аарти и благославя сина си. Тя поставя червена точка на челото му. Сватбата започва.

# 674
Аз пък искам да благодаря за разказите на "Светлината" на триото: Рокси, Бубето и Ширин  момичета справяте се страхотно Hug едната като започне, другата допълва, третата завършва. Страхотен екип сте! Истинко удоволствие е да ви чете  човек. Благодаря ви! newsm51

Няма за какво! Аз благодаря и на теб и на останалите момичета, които се включват в разказите и коментарите на "Светлината". Всички сте страхотен - направо сме супер екип. Радвам се, че имам удоволствието да коментирам сериала заедно с вас ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Искам сега аз да те попитам - тая дето е хвърлила око на Сурадж, докато Сандия е на обучение - сестрата на Мена ли е? Или бъркам - много е нахална. Какво точно иска ...  newsm78

Много ми хареса, когато Сандия се върна точно за сватбата на Чави! А любим момент ми е, когато Сандия и Сурадж са в стаята си и взеха и си закачиха ръцете с белезниците. Ключа обаче останал в Чоту. Сантош започна да ги вика и те се чудеха какво да правят. После Сурадж й слага гривни за краката, пък й преметна това на главата - то романтика, то страст. Сантош продължи да вика и те излязоха заедно и си криеха ръцете. Сантош му каза да смени някаква крушка - попита Сандия защо е все с него. Тя каза, че ще помогне. Сантош ги остави - Сурадж се качи на столче да оправя крушката, но не му беше удобно и Сандия се качи на столчето и го гушна с една ръка през кръста да го придържа, а с другата заедно държат лампата. Смениха крушката и тя светна - как се гледаха. Бяха супер сладки. Накрая Сантош пак се появи да вика и те се уплашиха и тръгнаха да слизат ама столчето се разклати и те паднаха заедно с него на някакъв дюшек на пода един върху друг. Толкова сладък момент ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts rotfImbo

Сантош ги викаше, добре че не ги завари така! По едно време дойде Чоту и я извика, че бащата нещо направил и тя тръгна. Та тогава Сурадж викна Чоту да даде ключа за белезниците. Той като ги видя къде са - заедно с белезници върху дюшека започна да се хили. После ги откопча ...  smile3532 smile3532 smile3532

Хареса ми и какви танци спретнаха после на партито ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт