Италия 147

• 42 486
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Италия
Деси, Impria SP нещо си е модела, ръчна (с манивела). Купихме я от Амазон, 43 евро. Пристигна с три приставки за лазаня, талятеле и спагети. Другите се поръчват допълнително. Наистина съм много доволна, а мм се влюби в баницата снощи.

Калатеа, благодаря ти в аванс! Моят повод да почерпя обаче предстои - на 3. март  Simple Smile Така де, имам още някой ден да си младея  bowuu

# 601
И аз ползвам Quartirolo вместо сирене, само добавям и сол защото не е солено, но аз предпочитам по-безсолните сирена и без това. В Карфур и Еселунга го има със сигурност, в по-малките супери не съм виждала.

# 602
Има го и в Аушан

# 603
Нели, в Карефур надали ще го намериш, но в Лидл го има със сигурност.  Аз използвам само него.
Мирена, дай малко инфо за машинката - марка, модел.... И аз отдавна съм се замислила за такава.

И аз ползвам Quartirolo Lombardo от ЛИДЛ. Купувала съм и от Еуроспин.  Майка ми не може да живее без бяло сирене и това замества много добре, когато е тук да има. Не му добавяме сол, за нашия вкус е даже солено. Не съм правила баници с него, но за Нова година ще опитам с него:-)

# 604
  • MI
Много ви благодаря, момичета   bouquet Мисля че трябва да има Еуроспин някъде наблизо, все оставят брошури на входа, ще проверя.

Аз основно за баница го търся, много сирене гледам да не ям че напоследък се изпъпчвам цялата ако прекаля  newsm78 Има ли някой друг такъв проблем? До преди 2-3 г. никога не ми се е случвало, сега се изривам основно по деколтето, корема и лицето като от алергия...

# 605
Благодаря за споделените модели за машини за паста, сега, ако споделите и за ютии с калдая, цена няма да имате! (Лени, това е в твоята сфера). Понеже се чудя как да си похарча парите, които събрах за рожденния ми ден,  Grinning, си търся какво да си купя. Вече си поднових атрецатура та за гмуркане, ама има и за още  Joy.

# 606
Благодаря за споделените модели за машини за паста, сега, ако споделите и за ютии с калдая, цена няма да имате! (Лени, това е в твоята сфера). Понеже се чудя как да си похарча парите, които събрах за рожденния ми ден,  Grinning, си търся какво да си купя. Вече си поднових атрецатура та за гмуркане, ама има и за още  Joy.
Това кво ще рече ?С пара ли ? newsm78Или говориш за пресите за гладене ?

# 607
С резервоар за водата. Не преса.

# 608
С резервоар за водата. Не преса.
Ясно .
Тогава Филипс , Тефал и Ровента /аз имам , но не с резервоар за водата и съм много доволна/.Незная дали Ровента имат такива модели. Peace
Този вид ли имаш предвид ?
http://www.rowenta.it/Pages/catalog/Linen-care/Steam-generators.aspx

# 609
Да, това. Ако някой има практически съвети - например с каква мощност, колко бар..... Помня, че преди години Кала търсеше, ама като не ми се занимава да търся назад...  Laughing. По-лесно е пак да питам  Crazy.

# 610
Да, това. Ако някой има практически съвети - например с каква мощност, колко бар..... Помня, че преди години Кала търсеше, ама като не ми се занимава да търся назад...  Laughing. По-лесно е пак да питам  Crazy.
Трябва да има минимум 10 бара/доколкото си спомням/ на парата за нормална парна ютия .Но за тези твоите незнам честно казано. newsm78

# 611
  • в едно миланско село

скандализирана съм!   Shocked
как парите за рождения ден за ютия, бееее?  ooooh! #Crazy
ютия се купува от общия бюджет  Mr. Green Mr. Green

# 612
Я ми кажете каква е горе долу цената на прошутото не цял бут /което е транжирано на калъпи , не нарязано /?
Интерисува ме цената за кг колко е в ит , с две думи искам да разбера дали ме работят бг търговците или не .Не че купувам промишлени количества , но ако има голяма разлика в цените то по добре от италия да купувам ?
Не ме интерисува да е някаква супер марка .

# 613
Нормално е внесената стока да е по-скъпа,както Бг сирене тук струва 15 евро на кг (между другото много хубаво сирене продават в Auchan,и в Бг не съм попадала на толкова вкусно,продават го в опаковки по половин кг,сбутано е сред етническите продукти, явно мястото му не е  сред европейските а сред кус куса и мексиканските боклуци. Rolling Eyes)

Прошутото ,което купувам аз е Парма -котто, и Сан Даниеле -крудо
средна цена 24-36 евро на кг,но има винаги оферти,така че за тук не е скъпо
в Бг предполагам са надули още повече цените ,но най-вероятно продават румънски имитации,като пармезана -дори името му е измислено. hahaha

# 614
Тук беше на промо цена 32 лв./кг

Общи условия

Активация на акаунт