Италия 147

• 42 470
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
a ok, извинявай, аз чета малко по диагонал тея дни.  Laughing

# 646
Честита баба Марта! Бъдете здрави и все такива свежарки!

Барбич, благодаря за насоките, по-скоро ще пробвам рибата, чийзкейкът ще чака ред заедно с баницата, докато се сдобия с фурна.

Фей, много ценно инфото за ютията, мерси. Аз не гладя прекалено много, но и не ми се губи време за тази дейност, така че като дойде моментът за смяна, ще мисля за уред с калдая. Wink

Лени, честито за курса, много мотивиращо звучи!

Ние днес си направихме разходка до Монца, времето беше разкошно и се чувствам със заредени батерии, поне за седмица напред.

# 647
Ох, може и да сте прави за подаръците, но аз мнооооого отдавна си купувам това, което искам, със или без повод. И всъщност, не обичам излишни глезотии. Напр. няма да седна да си търся парфюм, ако имам пълно шише, като позасвърши, тогава. Дрехи имам пълни гардероби, а обличам няколко парцала, което не ми пречи, ако си харесам нещо, да си го купя просто ей така. Та за поводите не остава какво да си поръчам просто. Та си ги измислям подаръците и според нуждите на момента. Сега, ютията ми си работи идеално, но съм решила, че е стара  Laughing.

# 648
Аз успешно приключих House of Cards  и мога да продължа с живота си утре:))

Моето мнение за подаръците... хм, като цяло важното е да ги има. За мен подаръка е нещо като сбъднато желание. А желанията са най-различни.  Аз лично ( всмисъл, ако планирате да ми направите подарък хаха), казвам, че предпочитам за мен нещо лично, от което нямам непсредствена нужда,  но което ще ме накара да се почувствам по определен начин. Придържайте се към Диор 999, тефтерче Молескин, разни такива джвъчки кухненски примерно и прочие глупотевини, които ме радват например от Мужи.
Ся, честно казано имаме  нужда да сменим аспиратора в кухнята, но няма да ми стане приятно ако Дамиано ми го подари за 8ми март...

# 649
И аз правих чийзкейк за първи път в живота си. От петък до днес вече го няма. Ама той не се пече.

Подаръци получавам рядко, затова предпочитам да са нещо лично за мен Simple Smile

# 650
  • Италия
Като иде реч за подаръци, ей ме на! Обзаведох се тази вечер с чифт обувки и дънки. Доволна съм, а и релаксирах успешно! Подновихме и гардероба на госпожицата, след което мъжо намаза pizza fata in casa. И той доволен!нес явно ми е било ден  Crazy

Лени, пропуснах по-горе, честито и от мен за курса! Скоро се надявам да споделя и аз нещо по темата, дай Боже!

# 651
  • в едно миланско село
Ох, може и да сте прави за подаръците, но аз мнооооого отдавна си купувам това, което искам, със или без повод. И всъщност, не обичам излишни глезотии. Напр. няма да седна да си търся парфюм, ако имам пълно шише, като позасвърши, тогава. Дрехи имам пълни гардероби, а обличам няколко парцала, което не ми пречи, ако си харесам нещо, да си го купя просто ей така. Та за поводите не остава какво да си поръчам просто. Та си ги измислям подаръците и според нуждите на момента. Сега, ютията ми си работи идеално, но съм решила, че е стара  Laughing.

да, знам, всичките сме на това дередже и е много трудно да ни се направи подарък по мой вкус.
най-хубавите в последните години ми ги правят приятелки и се състоят в елементарни изненади (последния път ми звънна на вратата приятелка от Рим и заформихме много приятен следобед и вечер с цялата ни (бивша) форумска тайфа. изненадата и удоволствието бяха невероятни).

Лени, ще го имам предвид догодина  Laughing

отивам да гледам рецептата на чийзкейка, обожавам!

# 652
Лени, честито за курса! Няма лабаво при теб Simple Smile.

Десита, аз ще се присъединя май към твоя лагер по темата за подаръците. Имам си всичко, трудно ми е дори да измисля какво да искам за подарък. Тъй че гледам прагматично на нещата. Гледам на празника по-скоро като на повод да си реша някоя необходимост, която иначе отлагам или не смятам за достатъчно належаща.
Виж, имам си и аз понякога набелязани неща, които искам. Напромер един часовник си го гледах от лятото насам. Опитах се да го намекна на мъжа си за рождения ми ден (октомври), после му го показах директно за Коледа, имах и не'кви надежди за св. Валентин, ама някак не ме огря по никой от тези поводи. Онзи ден си го купих просто на минаване край магазина, и да ви кажа, радостта никак не е по-малка.  Whistling

Фейам, и аз щях да го пиша, най-много се радвам (бих се радвала) на подобни подаръци и аз, нещо, което да дава време само за мен (билет за кино/театър/концерт, курс някой, с една дума, някой нещо хубаво да ми направи, не толкова предмет).

# 653
  • UK
Ох, дами, аз просто се надявам и на следващия си рожден ден да не получа (домакинска) техника или някое грозно и евтино изглеждащо бижу абсолютно не в мой стил с обяснението, че трябва да започна да нося по-екстравагантни бижута  Confused

# 654
  • Италия
Мм, бижута...твърдо и категорично съм за класиката в жанра - естествени перли. А и съм малко пристрастна по темата, че бая години от времето си инвестирах и в този бизнес. Бай дъ уей, страшно зареждащо ми действаше...та и ми липсва сега лекичко.

# 655
Добро утро:)

Много обичам и аз чийзкейк ( и рецептите в g.z.) харесвам особено видеорецептите колко са ясни, подредени и чистички. Водещата навремето беше голям бизон, сега доста по-фино изглежда и се държи, много прогресира.

Аз не мога да си купувам всичко. Много неправилно съм възпитана. Винаги когато искам нещо, дори да е крем за лице, аз го премислям през нуждите на домакинството и дали не ощетявам с лиготия финансовия ни баланс, съответно все плъзгам поглед към по-долните рафтове. Така извън празници не мога спонтанно да се израдвам на нещо по-специфично.

# 656
  • MI
Здравейте, аз с това хубаво време не успях да стигна до търговските центрове за да проверя за сиренето  Laughing Страхотно време беше, най-накрая малко слънце, купих каквото беше неотложно от пазара и после разходки до отмаляване.

За подаръците - и ние сме родени през няколко дена и сме се разбрали за всички празници не си купуваме един на друг подаръци, а си организираме едно пътуване, та ако ще да е за 1-2 дена. Така не се зариваме с ненужни вещи и остават хубави спомени...

За пореден път се чудя - аз ли съм единствения човек на земята, който не обича чизкейк?  Laughing

# 657
Markrit, да не кажеш, че не те мисля:))
Току що се прибирам от магазина и видях цената на цял бут прошуто Сан Даниеле ( което аз предпочитам пред Парма, но то Парма и нямаше закачен) 9,90 нова цена от 11,50 намалени. Цял струва грубо 100ина евро 90+
цък и цък
Важно уточнение, че това е цената на целия бут, ако искаш нарязани цените започват според мен горе долу от 12,50/кг най-ниската оферта, която може би някога съм виждала  за Парма до безкрайност при Сан Даниеле. Аз когато купувам се ориентирам спрямо офертите на момента и предпочитам да ми нарежат, отколкото да купя пакетирана, в повечето случаи е и по-евтино.

# 658
А разбрахте ли за казуса Рио Маре в България?
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/02/27/2481707_rio_mare_v_sudeben_sos/

Това, което в + мога да кажа е, че с Дамиано вчера проверихме за това българско Рио Маре и го има в alibaba Rolling Eyes, тоест графиката на обората им според мен не е вярна + на мен ми се струва адски ниска консумацията на риба тон по принцип ( 3млн. евро пик..)

# 659
И аз съм като 10 c's, почти никога не си купувам неща, които искам извън празниците, затова бих се разочаровала ако получа за рождения си ден тенджера или парочистачка.

Общи условия

Активация на акаунт