Отговори
# 660
  • София
 Hug Hug Hug

Къванч с Вилма  Rolling Eyes  интересна комбинация ще е ако излезе вярно. Не можех да я понасям заради нейната Каролин от "Времето лети", с която между другото се справи блестящо, но след като я гледах в игралния филм "Писмо" (El Yazısı), където беше бяла и добра, и където отново игра добре поумекнах към нея. Единствено турският й все още яко ме дразни, но може да е и заради немския акцент.

Като изреждате партньорки, сетих се сега, че общите фенове на Къванч и Аслъ Енвер упорито ги искат заедно във филм или сериал. Често виждам техни общи колажи и клипове.

Форумът на Домашний, и темата за КСШ - http://forum.domashniy.ru/topic/41091-kurt-seit-i-aleksandra/

# 661
Госпожата  Heart Eyes Hug wavey
 Joy Joy Joy
Скрит текст:
сетих за онова произведение на изкуството  Mr. Green
Сладурковци  Heart Eyes

Аз и Тубата не я харесвам особено, да ти кажа ... не е нищо кой знае какво като актриса,е, има и по-зле, ама си пасват с божеството - на едно ниво са  Laughing Не си изпуснала много, че не си я гледала исках да кажа  Laughing Разбира се, това си е мое мнение, да не се засегне някой  Laughing И аз си немах работа да загледам КПА, ама си имах причини  Laughing
Зарани  Heart Eyes благодаря!   bouquet

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 20:49 от queen_fenka

# 662
Госпожата  Heart Eyes Hug wavey
  И аз си немах работа да загледам КПА, ама си имах причини  Laughing

Shocked Shocked Shocked Това само някой те е държал с пистолет на мушка !  Laughing И да го видя - не го вярвам !  Naughty

Зари,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти !  bouquet Аслъ Енвер беше на “Петро“ жената, нали ?

# 663
Госпожата  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy не ти се вярва, нали ?  Laughing И други дружки не вярваха, ама си е чистата истина  ooooh! Исках да видя, аджеба за какво толкова народ е полудял по божеството, ама йок, не разбрах  Embarassed
Да, Аслъ е съпругата на Биркан  Peace Нея съм я гледала малко в Мечтатели ... нямам много впечатления, честно казано ...

# 664
Фенче,  Heart Eyes благодаря !   bouquet На Биркан му забравих името Embarassed, а жена му е много симпатична, не знам на колко години е, но изглежда много малка !  Peace

А новината с КПА-та, направо ме хвърли в джаза !  Joy Joy Joy

https://www.facebook.com/video.php?v=893742557314189&set=vr.893742557314189&type=2&theater

# 665
Госпожата Heart Eyes, Краличке Heart Eyes wavey
даа Фенка Heart Eyes гледа КПА и до скоро даже й харесваше Laughing Laughing

идвам да ви сложа още една изненада за лека нощ, да спите сладко сладко Crazy

# 666
Айричка,  Heart Eyes е, няма как да не са ни татлъ сънищата с такава възглавничка !  Heart Eyes Crazy Flutter Whistling

# 667

За лека нощ !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 668
  • София
Фенче,  Heart Eyes благодаря !   bouquet На Биркан му забравих името Embarassed, а жена му е много симпатична, не знам на колко години е, но изглежда много малка !  Peace
Госпожата,  Heart Eyes  31 ще навърши през май Аслъ. Страшно младолика е.

# 669
Айрче  Heart Eyes подигравай ми се ти  Laughing ами не беше лош в началото, кво ?  Joy Joy Joy
Благодаря за супер готината изненадка, ще си спя с кеф с нея   love001 Лека и синеока, момичета!  smile3524

# 670
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, и аз ви обичам сите тука  Joy

Питала си къде е сниман "Съла" - в Мардин. Там е сниман също АБО.
Хвърлям му по едно око, много ме интригува този каменен град.

Ах, тази снимка с котето много я обичам!

# 671
Госпожата, и аз ви обичам сите тука  Joy

Питала си къде е сниман "Съла" - в Мардин. Там е сниман също АБО.
Хвърлям му по едно око, много ме интригува този каменен град.

Ах, тази снимка с котето много я обичам!

newsm51  love001 newsm51

Благодаря ти, Светле !   bouquet Много ме впечатли този град и мен, затова попитах. Много интересна архитектура, къщите в арабски стил и тези тесни сокаци....зловещо е направо на моменти.
Обаче, да си призная - тоз левент , Мехмет ...Алакурт много хваща окото !  Embarassed Лицето му като изсечено, а един такъв благ изглежда, топъл..... И изведнъж това Дере до него !  ooooh! Ми няма да го гледам !  Crossing Arms

Зари,  Heart Eyes благодаря ти, мила !   bouquet Изглежда на 16, не на 31, много младолика ! Сладурка е и с Биркан са много хубава двойка !  Peace

Този, обаче, никой не може да го измести от първото място в личната ми класация !  Heart Eyes Crazy Flutter Whistling Hug

Хади, салути е бачи !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 672
Госпожата Heart Eyes Hug, ето ти го наш левент с Туба Simple Smile Аз май не я харесвам, не съм я гледала, добра ли е newsm78

Ето нещо и с Аслъ Енвер. И нея не съм я гледала.

Аз май със Серка най си го харесвам Heart Eyes

Със Селен Сойдер

С Ханде Догандемир. Малко ми прилича на Башак.

Още една с Джансу

Аз да ви кажа и с Мерием Узерли го харесвам Heart Eyes

Кралицата Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, мерсаж за възглавничката  bouquet Но сме далеч от обожествяването на нашето момче Joy Joy Joy Както казва, Госпожата, ако прекалим и ние с водката може и да ни дойде музата Joy Joy Joy

Валя, ето новината за Берен с превод от рускините Peace

Берен Саат начала на процедуру искусственного зачатия( инфа из гр ЛС )

Красивая актриса Берен Саат станет матерью путем искусственного зачатия.
Берен Саат, которая в прошлом году вышла замуж за Кенана Догулу, чтобы стать матерю, начинает на процедуру искусственного зачатия.
Появились слухи, что не смотря на испробованные всевозможные методы лечения для зачатия естесстевенным путем, вчера утром она обратилась в частную больницу для искусственного зачатия. Близкие исвестной актрисы отказались дать информацию по этому поводу.
Из-за того, что она планировала в этом сезоне стать мамой, не принимала предложения на участие в сериальных пректах. Она разозлилась на слухи о том, что семья Кенана Догулу хочет мальчика.

Перевод: Luna
Источник: http://www.ensonhaber.com/beren-saat-tup-b...2015-02-..
(24.02.2015)

Зарани wavey

Фенче Heart Eyes Hug и какво мислиш за конкуренцията, нищо не каза Simple Smile

# 673
Миси,  Heart Eyes благодаря ти за онагледяването на “претендентките“ !  Laughing

Има една реклама на някакъв парфюм май беше, която е с Туба и Киво - там много ги харесвам, отиват си двамата.  Peace Ще я потърся и ще я сложа . Peace

От всички колажи с дамите, най- много го харесвам със Селен Сойдер и с Мирием Узерли . Peace

# 674
Миси  Heart Eyes Hug е, как не съм бе, мило ? Казах, че исках да видя за какво толкова го обожествяват, ама не разбрах  Joy Joy Joy През цялото време си мислех - ех, как Киво би изиграл някои сцени на комисаря  Joy Joy Joy Joy ми той не може да тича бе ... да не говорим какъв екшън герой е с тез нежни, женствени ръчички, с бицепс по-малък от на колежката полицайка  hahaha Да не казвам, колко пък не ми хареса гласът му  ooooh! никак не ми е приятен тембърът му ... Ама поне вече не ми е така неприятен, какъвто ми беше, заради лудите си фенки  Mr. Green Питаш и за Тубата ... ами що годе играе, ама е много еднообразна като актриса, нищо особено не е. Но пък ми захаресва като визия, че преди на снимки хич не ми харесваше. Има нещо , с което ти става симпатична. А и гласът и ми хареса.
На мен пък ни една не ми харесва от спряганите за Кивови партньорки  ooooh! ooooh! ooooh! особено Серенайката  hahaha Ако трябва да избирам от всичките ... Джансу или Мерием, Аслъ на тези снимки изобщо не ми хареса ...  Ама какво сме се закахърили предварително и ние  Joy Joy Joy Joy На мен много ми хареса актрисата от Дила - не я знам как се казва, че я мярнах веднъж , дваж в този сериал, но ето това за мен е красива жена  Peace Поне там ми хареса, не я знам иначе ...
Хади, отново лека!   love001

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 23:15 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт